Şahsen çok tanımam ama hatırladığım kadarıyla bir efsaneydi Allah mekanını cennet etsin başımız sağolsun

4 Şubat Hakan hocamız vefat etti
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Allah Rahmet eylesin…
-
Allah rahmet eylesin foruma ilk 2018 yılında geldim ilk gunden beri yaptığı analizlerle takdirimi kazanmış bir hocamdı gerçekten çok üzüldüm mekanı cennet olsun abimizin..👐
-
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah tüm sevenlerine sabır versin...😔
-
Gerçekten çok değeri bir Hocamızı kaybettik başımız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin, Inşallah.
-
-
Allah rahmet eylesin gerçekten üzücü oldu değerli bir insandı
-
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Forumumuzun kilometre taşlarından birisiydi. Dualarimiz eksik etmeyelim
-
7 yıl önce ilk foruma girdiğimden beri takip ediyordum @4 Şubat hocayı
Başlığı görünce içim cız etti çok moralim bozuldu
Allah rahmet eylesin
Mekanını cennet eylesin
Hava Forum ailesinin başı sağ olsun
-
Allah rahmet eylesin
-
Çok Üzüldüm Kış ile Alakalı Analiz Paylaşımlarını Severek Takip Ederdim Ölüm Uzak Değil Çok Yakın Komşudur Bize
Cenabı Allah'ın Rahmeti Üzerine Olsun Hz Resulullah ve Pak Ehlibeytine Komşu Olsun İnşallah Yakınlarına Acil Şifalar Versin İnşallah
-
Boğazım düğümlendi yanlış anlaşılmadan dolayı aramız soğumuştu sonra helallik istedim ve öylece ayrıldık ölümlü dünya
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Hakan hocam değerli birisi idi, bilgisi ve tecrübesi ile forumda paylaşımları beklenen, forumda en fazla gözlerimizin aradığı hocalarımızdan birisi idi.
Allah ailesine, sevenlerine, havaforum ailesine sabırlar versin, hocamızın da mekanını cennet eylesin İnşAllah
-
Allah rahmet eylesin . Geride kalan yakınlarına Allah sabır ve güç versin 🤲
-
Yanılmıyorsam geçen yıl ameliyata gireceğini belirtmiş , zaman zaman yine tahminlerini sunmuştu.. o da bir kar sever olarak kış mevsiminde aramızdan ayrıldı, çok üzüldüm..
Rabbim mekanını cennet eylesin, çektiği hastalığı varsa günahlarına kefaret eylesin..
-
Ah Hakan hocam cok degil daha 2 ay önce veri paylaşım sayfasında bu kış göreceğimiz sinoptikleri 2026ya kadar zor görürsünüz demiştin şimdi kendin gittin beraber geçirecektik o kışları
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yakınlarının ve hf ailesinin başı sağolsun
-
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabır versin
-
Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.
Allah geride bıraktıklarına sabırlar versin. Başımız sağ olsun.
Yattığı yer cennet olsun.
Nurlar içinde yatsın.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!