Araya bi ukmo sıkıstırıp ecmwf’yi beklemeye geçelim azorun önü acik devaminda biraz batılı bir salınım olabilirdi bugun yarin istedigim goruntuleri gormek istiyorum artik modellerde.
Çok sağlam sistem potansiyelli bir sinoptik vermiş ukmo ayrıca akdenizde ab desteği de var tek sıkıntı azor biraz zayıf duruyor olaki bu sinoptik gerceklesir ve azor yukselebilirse kışın şu ana kadarki bölümünü unutturabilir ozellikle batı bölgeler için
Şöyle 3 tane senaryo birakayim konudaki negatifliğe iyi gelir özellikle 3. senaryodaki gibi egeye oturan büyük bir ull ‘yi uzun suredir goremiyoruz keske böyle gelse tüm anadoluyu gömer dogusu batisi dinlemez.
Tıpkı 8-9 mart 2011 gibi yani 😎 bu arada yeni görevin hayırlı olsun hocam
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum da sanki kışın başından beri ecmde 240h gfsde ise 300lü saatlerde sistem görünüp sonra kayboluyor sürekli forumca iyice paranoyak yaptı bu kış bizi
Kendi adıma söylüyorum hayatımda ilk kez bir kışın bitmesi için gün sayıyorum cidden şu kışın şu ana kadarki bölümü sadece gazpromu sevindirmiştir onun harici hicbirseye iyi gelmedi maalesef
Açıkçası 2022 gibi bir kış sonrası bu kışın vasatın altında geçmesini bekliyordum ama bu kadarını gercekten hiç tahmin etmiyordum ne 2014 ne 2018 ne 2010 bu kış hepsini solladı şu ana kadarki performansıyla sağolsun