Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Her sene bir şampiyon çıkıyor. Beşiktaş oluyor, Fenerbahçe oluyor, Galatasaray oluyor. Bu takımlar neden birbirinin semtinde kutlamıyor böyle olaylar görmüyoruz da bu sene görüyoruz? Bunu düşünmek gerekiyor. Beşiktaş şampiyon olduğunda gidip de Kadiköyde kutlayayım demiyor. Aynı şekilde Fener, Galatasaray şampiyon olduğunda gelip Kartal heykelinde kutlama yapmıyorlar. Bu bir gelenek.


    Bunun bizim ülkemizle alakası yok ayrıca. Ingiltere'de City şampiyon olduğunda gidip de Liverpoollularin mac öncesi eğlendikleri yerlerde şampiyonluk mu kutluyor.

  • Maç konusuna gelecek olursak, burası demokrasinin hoşgörünün az gelişmiş olduğu bazen de hiç gelismedigi örneklerin bol olduğu bir coğrafya, o yüzden eğitimli ve belli bir hoşgörüye sahip insanlar olarak birbirinizi anlamanızı tavsiye ederim ki sokaktaki fanatik ve vandalizm heveslilerinden bir farkımız olsun. Hukuk içinde kalabilirsek çözülemeyecek sorun yok. Yeter ki adaletli bir karar çıksın her üzücü hadisede.tekrardan iyi geceler...

  • Konu boş yere uzuyor kimse kimseyi kandırmasın bizim ülkemiz de saha içinde fair play yok ki saha dışında olsun.Teknik direktör seçimi yapılırken bile taraftarı,takımı coşturacak ateşleyecek bir isim aranırken nasıl olurda bir takımın özleştiği yerde farklı tarzda kutlamalar yapılabilir.Yapılamaz bize her yer Trabzon'u da yok bize her yer Feneri'de yok her horoz kendi çöplüğünde ötsün.Bu ülkede zamanında Sivas-Kayseri husumetinden 43 kişi vefat etti bazı şeyleri göz önüne koyup realist olunmalı.

  • Hayatta herşeyi, ölçüsünde sorgulamak gerekir. Fazla sorgu, gerçekleri görememeyi, az sorgu herşeyi kabullenmeyi gerektirir. Öyle bir döneme girdik ki ortası yok. Tüm olanları forum yazıları kaybolmazsa ilerleyen zamanda tekrar tartışırız. Uzatmamak adına devamıvı getirmiyorum. Herkese iyi geceler...

  • Hayatta herşeyi, ölçüsünde sorgulamak gerekir. Fazla sorgu, gerçekleri görememeyi, az sorgu herşeyi kabullenmeyi gerektirir. Öyle bir döneme girdik ki ortası yok. Tüm olanları forum yazıları kaybolmazsa ilerleyen zamanda tekrar tartışırız. Uzatmamak adına devamıvı getirmiyorum. Herkese iyi geceler...

    git amatöre düşen takımınla ilgilen Trabzonspor seni ilgilendirmiyor . Trabzonspor'un şampiyonluğu da seni alakadar etmiyor. Şehrinde kutlama yapan Trabzonsporlu varsa burada ah kam kesmene gerek yok çık sokağa kovala o zaman. Ne diye ortalığı geriyorsunuz burada . Biz şampiyon olduk bitti . Tebrik edersen edersin etmezsen de kendin bilirsin. Bu kadar basit.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Çok olumsuz videolar geliyor bana neden bu kadıköyde şampiyonluk kutlama isteği,çok zararlı hareketler bunlar trabzonspor tarafı için..

    Her yerde kutlama yapılabilmeli dedim ama tahrik etmeden, trabzonlular bilerek kaşıyorlar gibi durumu. Git 2 mahalle ötede kutla.

  • Herkese hayırlı geceler dilerim bayram öncesi kırdıklarım olduysa affola, iyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Güzelce sampiyonluk kutlayana sözümüz yok çıkın sabaha kadar eğlenin kardeşim kimse bişey diyemez size.metroda bayrak çikolata dagitan liseli gencler vardi bi tane de bana verdiler böyle seylere lafimiz yok.Ama o pankart tamamiyle karaktersizlik,kadiköyde sampiyonluk kutlamak da aynı durum benim düsüncem bu sekilde bos yere kaşınmaya gerek var mi

  • Her yerde kutlama yapılabilmeli dedim ama tahrik etmeden, trabzonlular bilerek kaşıyorlar gibi durumu. Git 2 mahalle ötede kutla.

    Kimse şampiyonluğu kutlamayın demiyor kendinizce kutlayın komvoy yapın deliler gibi eğlenin ama körün gözüne parmak sokmaya gerek yok banada bir kaç video denk geldi tasvip etmiyorum medeniyet dışı bir toplumuz ama hak edene de hiç üzülmem gördüğüm görüntülerden sonra

  • Kimse şampiyonluğu kutlamayın demiyor kendinizce kutlayın komvoy yapın deliler gibi eğlenin ama körün gözüne parmak sokmaya gerek yok banada bir kaç video denk geldi tasvip etmiyorum medeniyet dışı bir toplumuz ama hak edene de hiç üzülmem gördüğüm görüntülerden sonra

    Hocam bunca yıldır 3 büyükler şampiyonluk kutluyor. Hic böyle bir olay olmadı yıllardır. Gidip de Beşiktaş Kadiköyde şampiyonluk kutlamıyor. Veya Fenerbahce gelip de Beşiktaş çarşıda sampiyonluk kutlamıyor yani. Bu bir yazılı olmayan kural gibi. Tahrik etmeye gerek yok boşuna.

  • Hocam bunca yıldır 3 büyükler şampiyonluk kutluyor. Hic böyle bir olay olmadı yıllardır. Gidip de Beşiktaş Kadiköyde şampiyonluk kutlamıyor. Veya Fenerbahce gelip de Beşiktaş çarşıda sampiyonluk kutlamıyor yani. Bu bir yazılı olmayan kural gibi. Tahrik etmeye gerek yok boşuna.

    Kesinlikle öyle benzetmek gerekirse arı dolu kovana elini sokup sonra bakın bana arılar saldırıyor demek gibi.Sokma kardeşim elini kovana arıların durumu ortada zaten :)