Rahat olun, iyi kötü değişecek GFS.Şu sapma değerlerine bakın.Sistem o kadar batıdan girmez demiş.
Şöyle bir harita olsa orta ve Doğu Karadenizin kıyıları coşar
Rahat olun, iyi kötü değişecek GFS.Şu sapma değerlerine bakın.Sistem o kadar batıdan girmez demiş.
Şöyle bir harita olsa orta ve Doğu Karadenizin kıyıları coşar
GEFS in Tüm parametreleri ile ana çıktılar çelişiyor.Yaklaşsın bakalım.UKMO 168 itibari ile de öyle bir ihtimal vermiyor diyebiliriz.O ULL o şekilde kopar mı bakacağız.O değil de yaklaşık 1 buçuk ay önce tahmin koyduğum 5-7 şubat böyle bir hal alırsa kafa atabilirim
Saygı ve Özlemle, 23-27 Ocak 2022.
ben kısa beklemiyorum kuvvetli sibirya atağı kısa sürmez ama polar kaynaklı izlandadan gelen sistem olursa bilmem
Geçen kış 15 Ocak hayatımda gördüğüm en yoğun kar yağışlarından birisiydi. +60km/s rüzgar ve yoğun kar vardı. Rüzgar yüzünden pencerelerden ıslık sesi geliyordu...
Kütlenin 5-10 dakikada bıraktığı kar...
son 2 senedir marmara ve batı karadeniz çok baba sistemler alıyor bizde kırıntılarla yetiniyoruz
Evet hocam ben de buraya aynı şekil yazmıştım hayatımda böyle bir tipi görmedim diye 15-20 cm güzel bir örtü almıştık.Rüzgarı önde olan bir sistemdi.
Geçen kış 15 Ocak hayatımda gördüğüm en yoğun kar yağışlarından birisiydi. +60km/s rüzgar ve yoğun kar vardı. Rüzgar yüzünden pencerelerden ıslık sesi geliyordu...
Kütlenin 5-10 dakikada bıraktığı kar...
Geçen mart sistemi her gece bu kadar yağıp öğlen eriyodu ilginç bi deneyim
İnşallah öyle ya da böyle birşeyler olacak gibi ...Rabbim sağlıkla ermeyi nasip etsin .. uzun süredir ufak ayrıntılara rağmen sistem bir şekilde ülke sınırlarında gezinmeye devam ediyor etkisi sertliği yakın vade işi artık
Karadeniz fön alıyorsa kar topluyor demektir 2020 sistemindeki 2 günlük fönü hatırlayın ama sonucunda 70 80cm kar aldık güzel günler yakındır...
Ahanda kayıtlara geçsin.1-2 gün içinde hepiniz şok olacaksınız.Bu hesapta yoktu,içimden geldi
Kemiklerimiz ısındı. Kurta selam olsun
Kemiklerimiz ısındı. Kurta selam olsun
Sevmem mi zannediyorsun dostum.
Sevmem mi zannediyorsun dostum.
Bilmem. Bir kurt vardı tanıdığım. Adam gibi sistem alacaksak önce kemiklerimiz ısınacak derdi de
bir kaç gün daha uyuyun sonra bu sayfa susmayacak 🤣
İşin içinde Türkiye varya o yüzden öyle GFS eninde sonunda göstereceksin. Bir de rekabet var, kötü tahmin yapacaksın ki, doğruyu bulasın.
Bilmem. Bir kurt vardı tanıdığım. Adam gibi sistem alacaksak önce kemiklerimiz ısınacak derdi de
Ben lodosun uğultusunu özledim tayfunum.Beni bir sen anlıyorsun.Valla bide başkanım anlıyor ama o kutup ayısı ve atlarla anlatıyor derdini
her türlü batıya yarıcak bu sistem şuan doğulu gelip bizimde kıyılar olarak kar gösteren bir model görmedim ama iç kesimlerimiz şov yapacak
Geçen mart sistemi her gece bu kadar yağıp öğlen eriyodu
ilginç bi deneyim
O sistem ocakta subatta gelseydi efsaneler arasına girerdi
her türlü batıya yarıcak bu sistem şuan doğulu gelip bizimde kıyılar olarak kar gösteren bir model görmedim ama iç kesimlerimiz şov yapacak
Samsun için olabilecek En İyi senaryo 300 rakım üstü örtü 100 rakım üstü havada kar gibi