2/3 ya da en geç 4 Şubat gibi sahil yolunda sıkıntı olacak bir durum var mı arkadaşlar? Trabzon'dan özel araç ile dönüş olacak.
sahil yoluna 50 cm de kar yağsa sıkıntı olmaz hocam merak etmeyin yolu zaten anında açıyor karayolları ekipleri.😊
2/3 ya da en geç 4 Şubat gibi sahil yolunda sıkıntı olacak bir durum var mı arkadaşlar? Trabzon'dan özel araç ile dönüş olacak.
sahil yoluna 50 cm de kar yağsa sıkıntı olmaz hocam merak etmeyin yolu zaten anında açıyor karayolları ekipleri.😊
Belli olmuyor hocam o. 2016 yılında Ordu tünellerinde, Fatsa'da, Ünye'de hep kar üstünde gelmiştim. Bafra'da zaten sokak araları çoktan kapanmıştı döndüğümde. O zaman kar lastiğim falan sağlamdı. Bu sene araçta kar lastiği yok. Havalar böyle olunca taktirmadım, bahsettiğim tarihlere kadar da kalmayacaktım normalde. Biraz değişiklik olunca o tarihlere sarktı.
kışa girdiğimizden beri gördüğüm en iyi diyagram inşallah dahada güzelleşecek😊😊
Umutsuzca her gün bakıyordum gerçekten en iyi diyagram oldu. Umarım artık en azından köyler için bozmadan gelir.
Gfs baba 5 şubatta öğlen 22mm yağış gösteriyor 1 derece tarih tekerrür mü edecek 2020 ? inşallah
Hadi ya akşam olsun bi model takibi yapak
gfs hıyarı akşama u dönüşü atmazsa iyi olur 4 ünden 10 una kadar sibirya parça parça bize uğruyor müthiş bi sistem şekli gelirse metreyi deviririz allahın izniyle
Hadi ya akşam olsun bi model takibi yapak
Bir şeyler gözükünce doyum olmuyor tabi takibe
gfs hıyarı akşama u dönüşü atmazsa iyi olur 4 ünden 10 una kadar sibirya parça parça bize uğruyor müthiş bi sistem şekli gelirse metreyi deviririz allahın izniyle
Bundan sonrası atsa bile çok değişen birşey olmaz.
Doktor bu ne Gfs 06z inanılmaz bir yağış vermiş özellikle Rize çevresine Twitter'da gördüm buraya da atayım dedim. Uç bir senaryo ama böyle gelse sahilden biraz yukarısı 2 metre olur herhalde.
Belkide tarihi günlere 10 15 gün kaldı😀
Bilin bakalım bu ne
Gréy hocam hayırlı teskereler.
Arkadaşlar merhabalar, 2 şubatta askere gidiyorum Amasya'ya o tarihlerde hava durumu olarak beni ne bekliyor tam olarak? İstanbullu bir arkadaşınız olarak tahmin ve önerilerinize açığım.
Gréy hocam hayırlı tezkereler
Arkadaşlar merhabalar, 2 şubatta askere gidiyorum Amasya'ya o tarihlerde hava durumu olarak beni ne bekliyor tam olarak? İstanbullu bir arkadaşınız olarak tahmin ve önerilerinize açığım.
O tarihlerde bir salınım ihtimali var ama henüz kuvveti ve yönü belli değil hocam.
Ben biliyorum reis bize boynuzunu orta ortaya vuracak koç 🤣🤣
Ecmwf bu görüntüleri gösteriyorsa güzel günler yakındır bölgedaşlarım 😊😊😊
Aradaki 7 farkı bulalım soldaki fotoğraf gecen yıl yanlış hatırlamıyorsam ordu akkuşta çekilmişti bugün yine aynı yerin fotoğrafı
Not:fotoğraf alıntıdır
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!