Fazla etkilenmeyecek ne yazık ki.
Icona göre gelirse etkilenecek gibi duruyor ilerleyen saatlerde tekrar bakmakta fayda var gibii
Fazla etkilenmeyecek ne yazık ki.
Icona göre gelirse etkilenecek gibi duruyor ilerleyen saatlerde tekrar bakmakta fayda var gibii
Balıkesir yine yalan oldu sanırım
Şunu anlamıyorum bu modellerin gösterdiği birebir olcak mı bakalım..içeri sokulur daguya kayar tam tersi batıya ..gfs ye gore sağlam kar var kocaelide
Pendik sahil haka ayni dimi hocam 20 30 alir ?
bursanın tam ortasındayım sanırım bursanın batısı şanslı çok büyük fark oluşur mu
hocam yalova icin degisen bir sey var mi?beklemedeyiz..hava kapamadi bile
Hocam Maltepe nasıl olur heyecanla bekliyorum 🧸
hocam kurtkoy ne olur bi kuple tahmin alabirmiyiz
Storm Chaser Hocam modellerde vortex güneye inerken peşinde yağmur şeklinde yağış bırakıyor mümkünmü böyle birşey?
Leylek Jonas'a ne oldu ya Umarım güvendedir.
kozyatağına 25 cm yazıyorum pazar sabaha kadar
Aynen onu diyecektim. ICON gibi olursa ilk etapta bir 15 cm alabilir. Rüzgarda lodosa dönmez hemen.
hocam çekmeköy-madenler olarak ne kadar alırız ?
Beykoz +kac cm olur hocam sabahtan beri +15 oldu
Hocam öncü yağışlardan adapazarı olarak etkilenebilir miyiz, radarda kütle hareketi var üstümüze doğru ama size ne dersiniz.
Hocam Beylikdüzü nolur
Beykoz +kac cm olur hocam sabahtan beri +15 oldu
+50 cm. İlk sayfada yazdım.
Küçükçekmece son durumda nasıl Storm Chaser hocam
Hocam Bahçelievler , Bakırköy , Güngören hattı için ilk sayfadaki tahmininizden değişiklik var mı ? Hala 10 20 cm beklentiniz devam ediyor mu?
hocam yalova icin de bir sey soyleyin.karsiyi izliyoruz pencereden.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!