Vade uzun sinoptik iyi bu vadeden beğenmemek kışın en kötüsünü nasip olur Allah korusun.Takibe devam
Kotu demedik.oglen daha iyiydi dedik
Vade uzun sinoptik iyi bu vadeden beğenmemek kışın en kötüsünü nasip olur Allah korusun.Takibe devam
Kotu demedik.oglen daha iyiydi dedik
Oglen cok daha iyiydi tabiki.ab patlamazsa,soner gider
Gfs de şaşırdı bi yanlışlık var bu sene sistem vermemem lazım diye gfs teknik hata verdi
Aksama duzeltir rahat ol.
Cold efso nerelerde?
Bize göstermedikleri olayı geldiler konseyde yarım saat konuştular bizim bilmediğimiz şeyi konuşmanız bizi alakadar etmez seyirciyi aptal yerine koyuyorlar
Aynen oyle.acun sacmaladi. Ekran başındakileri anlamadıktan sonra yarım saat anlatmanın anlamı ne
10 gün sonrası için kafa yormaya değmez daha neler olur neler..
Yalova'da felaket bir buz yağışı var kırmızı dövüyoruz şu an
Yalova'da inanılmaz bir oraj var bir hava buz gibi
Display MoreYaşlılarımızdan daha önce çok kez duyduğum ve bunu bir kaç deneyimlediğim bir cümleyi sizle paylaşmak istiyorum. Doğrudur ya da yanlıştır bilemem.
Cümle aynen şöyle
"Seneler çifttir, 2 sene soğuk, 2 sene ılık geçer"
Geçmişe dönüp bakınca bunu bir kaç kez yaşadığımızı gördüm/gördük.
Örneğin geçen yıl ve bu yıl soğuk ve kar anlamında hiç iyi değil ve ılık geçiriyoruz.
Önce ki 2 yıl da tatmin edici seviyedeydi. (2021-2022)
Ve önceki 2 şer yıllık periyotlar....
2002 2006 arasi ust uste cok harikaydi..bence hic bir alakasi yok.
Yagisimiz fena degil ama kar olarak tarihin sayili kotu kislarindan biri olma yolunda maalesef..yapacak birsey yok.ya yagisimizda olmasaydi?
Gfs vazgeçmiyor doğulu indiriyor akşam ecm patlayabilir
Batili indirse ne olcak?kar ise amacimiz,yeterli soguk yok kiyilar icin.
Yukarılarda adam akıllı soğuk yok ki.. şu ana kadarki süreçte bünyamin bey'i alnından öpmek lazım bence
E Bizde ayni durumdayiz.hatta cok daha beter
Yarın Kocaeli izmit kar durumu ne olur acaba
Tabiki kar yok izmitte.
Bu da yetmez kar icin.hala hicbirsey ogrenememis bir cogunuz. Yer sıcaklığı yüksek 850 sıcaklığı yüksek 500 sıcaklığı yüksek
Hep ayni nakarat
Günlerdir içimi şişirdiniz ne yapalım yani intihar mı edelim böyle oluyor diye
Bir iki defa söylersin isyan edersin eyvallah da her gün aynı muhabbet ilginç.
Bikip,usanmiyorlarda..
Siz istanbullu değilmisiniz
Konumum ne olduğu burada yazıyor bir sorun yoktur inşallah?
Evet/80 iyi gidiyor sürmeli hep bu kış sınırda sistem ler demiş ti kar için ama 12 13 Ocak ta 7 8 cm kar demiş ti havada zor gördük şimdi daha temkinli
E öyle olmak zorunda bizim gibi anlatamaz televizyonlarda yani o kadar heyecanlı da olamaz
Konumum da olmadı cold efso hocam olmadı dün gece bile Yalova merkez 0 derece zor düştü lakin 6 Ocak sabahı 48 santimlik bir kar yağdı yalova'ya. Yani şanssız bir konumdayım kabul ediyorum sizin dedikleriniz doğru ama ya %100 öyle olacak diye bir şart yok demeye çalıştım