anlık esenşehir her yer beyazladı nerdeyse mükemmel
Posts by Yorgun Demokrat
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
fenasal bir yagmur var ferhatpaşada yolda kaldık.
-
Kayışdağı ferhatpaşa öyle bir rüzgar var ki anlatamam ucuyodum 100 kilomla
-
mont aldım sıcaklıyorum suan dışarda
-
Ekstrem hava değişiminden sonra hasta oldum boğazlarım ağrıyor 2-3 gündür ağzımda yaralar çıktı
-
Mont giysem mi giymesem mi tam aradayim
Hocam ben giymedim sweatshirtleyim su an üşümüyorum
-
-
-
Uykudan uyandırır gelene kadar kestirin
hocam yarın dersim yok salı var sabahlayabilirim yani
-
Canavar yolda
uyumayalım mı
-
Sıcaktan nemden ben bıktım artık. Allahtan haftaya cuma fransaya gidiyorum orda iyidir
hava umarım.
-
Gözlük ve cam alacaksanız ATASUN OPTİK ile işiniz olmasın. Resmen mağdur oldum. Herkese söyletin söyleyin çevrenize. Ben yandım siz yanmayın.
-
çekmeköy günlük güneşlik
-
Son durum nedir acaba 28-30 ağustos arasındaki yağışlar için ?
-
Afet olur vallahi gelmesin.
-
Daha 5 gün varken "rotası" konuşulmaya başlanmış
Siklon bile tam olarak kesin değil. Siklonun ne kadar derinleşeceği, Gücü, Etki Alanı ve Rotası son ana kadar değişecektir.
2022 kış mevsiminde yaşadığımız sıcak çekirdekli siklonlarda ("vortex" terimi yanlış olsada halk arasında "vortex" olarak bilinen olaylarda) bile rotasının son ana kadar değişikliik gösterdiğini ya da geçen sene Kasım ayında ayında yine böyle bir sistem yaşadığımız zamanda rota son ana kadar değişkenlikler göstermişti.
Geçen sene, İstanbul'da Eylül ayında görülen yine böyle güçlü rüzgarlara ve şiddtli yağışlara sahip olan oluşumları paylaşmıştım. Bu oluşumlar genellikle Doğu Marmara rotasını izlemiş.
Bu oluşumda aynısı olacak diye bir kural yok.
Gelmesin zaten afeti yaşarız gelirse.
-
Afetsiz olur bize gelirse umarım.
-
Bugün ayrı bi sıcak ve nem var. Nefes alamıyorum resmen. Nem kokuyor dışarsı.
-
İşim nedeniyle 6 da kalkmak zorundayım, zaten sıcaklardan da 3 gibi anca uyuyabiliyorum. Gidişat fena
-
15 den sonra gene güneş