Ne alaka bu yav bu sistemlerin garip tarafı sonradan über güçlenebileceği gibi ortada hiç bir şey de kalmayabilir. Hayır bir de kışın almadığımız karı alsak ne gülerim ya
Posts by Nosnowyessun
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bir de bu mevsimde 850 soğukları bu vadede çok değişiyor öyle bir olay var . Mevsim gereği çok kararsız olup -9 gözükürken -12 , -12 görünürken -3 girebilir . Yeni gelmedik geri geldik hadi bismillah
-
Bir karlı sistem gibi olmasa da yazın oraj takibi de sarıyor . Onu da göremiyoruz doğru düzgün senelerdir .
-
-
Sistem sonrası durgun İstanbul sayfası . İnşallah bu seneyi son bir güzel sistemle tamamlarız . Bu sistemi değerlendirirsem de ; kart kurt kara bastım , şiddetli soğuk da ayrı bir keyif verdi . Soğuk olarak 8/10 , kar olarak 4/10 bir sistem oldu benim için. Martın 8 inde 30 cm karda yürümek üzere herkese iyi geceler diliyorum .
-
Kayaşehir 1cm örtü olmuş. Görünürde üzerimden geçecek kütle yok. Çarşamba gününden bu yana konumuma örtü yapan tek kar bu. Nasibim yokmuş demekki.
Hocam devamı var mı peki ? İstanbul’un batısındaki kütle doğuya doğru kayacak mı ?
-
Eğer hava açarsa acayip bir buzlanma olur İstanbul buna hazır değil fazla kar yok diye arabalar vızır vızır geziyor çok fazla kaza olur
Buzlanma üzerine yağış yakalamamız lazım çok iyi olur
Aynısını diyecektim 45 rakımda oturuyorum , hava sıfırın altına düşmüş olacak ki arabaların üstündeki sular ve yerler donmaya başlamış . Eğer bu gece açık olursa hava , baya bir buzlanma yaşanır .
-
Sinerji mesajı vol3 bugün gfsde bayram yeri yapmıştı şimdi bu sabah Gfs ve Ecmwf ye kullanıyorum;
Seneler sonra bir kar alacağız , 1 haftadır hop oturduk hop kalktık . Mübarek Ramazan öncesi bir sinerji daha yapalım ; İnşallah 19-24 Şubat aralığı bizim için en iyi hali ile gelecek . Gfs sabah ile başlıyoruz ecmwf sabah ile devam ediyoruz , 500 tarafını , azoru ve izlandayı batıya doğru çekiyoruz . Hadi Bismillah saat 09.20 de burası bayram yeri. -
Çekirdek daha güçlü
Hocam bize de at Allah’ını seversen
-
Beyler arpegenin sembolü neyse paylaşın bütün İstanbul tayfası pp yapsın . Sinerji ise sinerji alalım şu sistemi
-
-
Güncellendi hocam, ara güncellemeler 60h’ye kadar. Batılama var ama tam saatine karşılık gelen karşılaştırma verisine sahip değiliz. Bu sebeple temkinli davranmak gerekir.
Hocam bire bir UKMO 72 . saatine göre değil de tamamen 60. saat gfs ye göre kıyas yapınca daha batıda ve güçlü duruyor
-
eminiz değil mi gece ukmo olduğundan hocam
Hocam 18 Z gece güncellemesi olmalı öyle düşünüyorum .
-
Çekirdek çok daha güçlü ona okeyim ama azor da minimal dahi olsa batıda
-
Hocam 72 ye bakarak değilde , 60. saat gfsye bakarak yorum yaptım . Sizde bir bakın teyit edersiniz diye düşünüyorum
-
agalar nolur bana ukmonun gece güncellemesi olduğunu söyleyin çünkü 60. saat daha batılı
-
Sapma daha azaldı, ama hala pay var. Bu da Batı yönünde daha sapma olabileceğini gösteriyor.
hocam 300 km kaysın diyen yok zaten 100 km daha kaysın yeter . haritada ki en büyük sapmalardan biri izlandanın olduğu yerde . orası da bir o kadar önemli
-
Sinerji mesajı vol2 dün gfsde bayram yeri yapmıştı şimdi bu geceye kullanıyorum;
Seneler sonra bir kar alacağız , 1 haftadır hop oturduk hop kalktık . Mübarek Ramazan öncesi bir sinerji daha yapalım ; İnşallah 19-24 Şubat aralığı bizim için en iyi hali ile gelecek . Gfs gece ile başlıyoruz , 500 tarafını , azoru ve izlandayı batıya doğru çekiyoruz . Hadi Bismillah saat 01.00 da burası bayram yeri.Beyler ikidir tutuyor , bir de ecmwf gece güncellemesine mi göndersem mesajı ne diyorsunuz ?
-
gefs ortalama da azor macunlu . Ecm gece kaçta başlıyor . uyku yok bu gece herkes burada olsun beyler .
-
hocam böyle diye diye takip etmedigim guncelleme kalmıyo zatn iddaa bülteni gibi iş
Hocam böyle hobi olmaz olsun . Milletin hobi mantığı ,gülelim ,eğlenelim ,kafa dağıtalım ; bizimki dur kanser olalım , stresten saç dökelim , kıl dönmesi vs vs