Storm Chaser hocam kurtkoyde bu vorteks den faydalanabilecekmk yeteri kadar
Posts by uyetimoglu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hocam kurtkoy ne olur bi kuple tahmin alabirmiyiz
-
-
valla atasehir de aynen ole boslukta gibiyiz hic bir sey yok
-
valla bu sistemin sonun da ne olur bilmem ama hic bir yerde en ufak bir uyari dahi yok nasil oluyo anlamadim
-
kaferle alakali genelge yayinlandimi acaba bilen varmi
-
Hava_Forum hocam kaymakamlikti benim aldigim yer lakin sonra valiliklere verdiler galiba
-
yanlis oldu semih hocam aynen valilikteki kagida ucak ike yazdiklari zaman gidebiliyo ben dedimi o sekilde yolladim memlekete Hava_Forum hocam
-
ucakla sehir degistirmek istersek valilik iznini sadece havalimanindanmi veriyorlar ?
-
italyayla karsilastirmak yanlis belki ama baska ulkerde ilk on gun icerisindeki surec i anlatan grafik var mi acaba yada nerden bulabiliriz
-
hava cok sogumadimk birden bana mi ole geliyo sadece
-
bu agac konusu hakkinda bi sey demek istiyorum Hava_Forum illa kavak agacimj olmasi gerekiyo mesela gecen sene agaclar cok karisik yaprak doktu ne alttan ne usten diyim ama bu sene ustten dokuluyo dokulen hic sokulmeyende var
-
Hava_Forum hocam dediginiz gibi valla hic kimsenin dogru duzgun umidi yokken neler yasiyoruz bi de sizin dediginiz gibi gelseydi neler olurdu.
bir de bi sey sormak istiyorum kisi bitirmediginize gore hala devam diyormuyuz hocam
bi de bu sistemin etkisi bu sekilde devm edecekmi tesekkurler hocam
-
Hava_Forum hocam bi sey sormak istiyorum mart ayini da kisa dahil edebilirmiyiz peki bu yil
-
eskiler hep kisin arada guzel havalar olursa soguga hazirliktir derlerdi genelde isallah bu surecte ole olur.
bi de Hava_Forum hocam 87 kisi icin konu acin uzun uzadiya anlatsin bilenler dedi acaba o tarz bi beklentimi varda ole dedi diyorum icimden
-
Vintersaga hocam yarin okullarin tatil olmasi ile ilgili veriler hala ayni mi yani sabah ki firtina gercekten sikinti yaratacak boyuttami isimle alakali okdugu icin soruyorum ona gire tedbir almam grrekiyo cok tesekkurler simdiden
-
Hava_Forum hocam onceki senelerde bole resimle herhangi bir oge ile berabar konu acip yakinda gelecek yakinda vizyonda tarzi cumlelerle konu acardiniz acaba bu sene olurmu bu tarz sistemler mesela bu konuda bile fazla ayrintiya girmeden bu kadar kar yagacsk dediniz bitti mesala sanki sizi hic heyecanlandirmiyo sanki .yada sakladiginiz bi seylermi var 😁
-
hocam allah kolayliklar versin
-
hocam ay sonu ay basi olan cerezlik diye nitelendiriyosaniz valla efsane olani cok metak ettim konunuz hayirli olsun allah utandirmasin hocam
-
Hava_Forum hocam bir tasta iki kus dediginiz gfs paralelun gostermis oldugu gibi mi acaba