çok beklentiye girdiğim için üzüldüm. bu tarihten sonra örtü yapacak kar yağmaz artık izmire. serpiştirme olur mu diyagramlara göre o da zor. galiba kış bitti. tam bir fiyaskoydu.
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Havaforumda işler kesat havalar sıcak
Bütün takipçilerde ortak cümle "Bu nasıl kış".
-
Bütün takipçilerde ortak cümle "Bu nasıl kış".
Hangi kış 🙃
-
Sağlık problemlerinden dolayı 1 hafta yazamadım bel fıtığı ile uğraşıyorum gidişat hiç iyi değil ne yağış var ne bir sistem yazın çok skıntı çekicez
-
Sağlık problemlerinden dolayı 1 hafta yazamadım bel fıtığı ile uğraşıyorum gidişat hiç iyi değil ne yağış var ne bir sistem yazın çok skıntı çekicez
Geçmiş olsun acil şifalar
-
Hangi kış 🙃
-
Havalar ısınsada oraj sezonu başlasa bari gündüz ılık gece olunca ayaz çöküyor fena
-
Havalar ısınsada oraj sezonu başlasa bari gündüz ılık gece olunca ayaz çöküyor fena
Fazla beklemicez gibi bu hafta sonu 20 derecenin üzerine çıkıyoruz ama asıl ısınma 28 şubatta gözukyor sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak gibi..
-
Fazla beklemicez gibi bu hafta sonu 20 derecenin üzerine çıkıyoruz ama asıl ısınma 28 şubatta gözukyor sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak gibi..
Ne güzel deniz sezonunu açarız işte daha ne olsun 😀. Komedi bir kış.
-
20 gün önce kış bitti diye yazdık diye sadece yazdık diye belki öylesine izmir için özel takip eden arkadaslar var o samimiyete güvenerek profil fotosunun bile hikayesi vardır yazılarımız silindi canınız sağolsun adminler ( buda ironidir bildik ettik diye degil elimde şahsen hiç bir veri yoktı kış bitt yi tamamen samimiyet için yazmıştım )
-
Beni şahsen kışın bukadar kötü geçmesi değilde bir nevi yine bünye alışıklık kazanıyor artık yavaş yavaş kışın kış gibi geçmemesi daha serin bahar havası olarak yerini alması maalesef daha çok alışacağız gibi ama beni bu kış üzen Kasım ayında belkide İzmir için Kasım efsanesi dediğimiz bir olayın üstüne Kasım ayında bazı bölgelerin gördüğü kar kadar kar bile görmemesi ocak şubat ayında beni çok üzdü.Şahsen Kasım ayında bazı yerlerimiz havada kar bile görünce üzülürek söylüyorumki saf duygularla inandırmıştık kendimizi "acaba bu kış mı diye".Yapacak birşey yok serimiz devam ediyor ama bu serimiz and olsun ki havada kar ile kapanacak bir seri değil kordonda 10+ cm gördüğümüz bir sistem anca bu geçen yılları unutturur onuda eni sonu hatta bana göre pekte uzak olmayan zaman diliminde göreceğimizi düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun maalesef bu hava ekstrem olaylarının,küresel ısınma ile gerçekleşen ekstra sıcak havaların veya sert hava koşularının sonu gelmeyecek.İnşallah bu sert hava koşulları bölgemiz adına kar olarak döner bir gün🙂.Yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız.
-
-
Bu sabah evin önünde çektim,kar gibi kırağı vardı.
-
Birkac gün sonra 20 derecenin de ustune cikiyor sicakliklar yeni sıcaklık rekoru gelir mi şubat rekoru
Muhtemelen en sıcak kış olucak bu kış geçmiş kışlar arasından
Artık gfs 384 h de bile sistem yok küresel ısınma aldı başını gidiyor
-
20 gün önce kış bitti diye yazdık diye sadece yazdık diye belki öylesine izmir için özel takip eden arkadaslar var o samimiyete güvenerek profil fotosunun bile hikayesi vardır yazılarımız silindi canınız sağolsun adminler ( buda ironidir bildik ettik diye degil elimde şahsen hiç bir veri yoktı kış bitt yi tamamen samimiyet için yazmıştım )
Hatırlıyorum bende adminlere sormuştum bunu demenin nesi kural harici diye onlarda uzunca bir açıklama yapmıştı Esas da o zamanki benimde sorgum size destek olmaktı çünkü gerçekten çok kötü giden bir kaşın ardından artık sonuna doğru geliyoruz. Umarız tez zamanda yağışlara kavuşuruz.
-
Bergama sabahları buz gibi oluyor öğlenleri de mevsime göre sıcak oluyor değişik bir hava var
-
Üç dört gündür ben mi üşüyorum,hava bu kadar sert mi,14 derece diyor sanki 5 derece, kapşonu ilk defa sıkıp bağladım bugün
-
Cümleten geçmiş olsun
-
Üç dört gündür ben mi üşüyorum,hava bu kadar sert mi,14 derece diyor sanki 5 derece, kapşonu ilk defa sıkıp bağladım bugün
Geceleri soğuk oluyor hocam gündüzler ılık sadece cuma gününden itibaren geceleri daha ılık olur..
-
kesinlikle soğuk. Özellikle sabah ve akşamüstünden itibaren gece.
-