Salihli tarafından Bozdağ, anlık görüntüler
Posts by Mustafaatikk
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
 Turgutlu Çal dağı. 980 bu dağın zirvesi, tüm dağlara iyi kar yağmış.
Ama arkadaşların dediği gibi, bu günlerde yağan kar, çiftçiler için felaket demek. Fotoğraftaki evler ile dağın arasında kalan, Gediz ovasının Turgutlu bölümü, dün gece zaten soğuk vurdu buraları.
-
Manisa genelinde durumlar çok kötüymüş malesef.
Bizim geçen soğukta donmuştu kiraz ve incirler, maalesef bugün de Manisa ovalarında üzüm bağları aşırı şekilde don olayına maruz kaldı.
Tüm çiftçi arkadaşlara geçmiş olsun, seneye artık inşallah.
-
Bana kızanlar olabilir ama, bu tarihten sonra keşke yağmasa.
Çiftçi zaten yaralı, bir darbe daha alırsa ne olur bilmiyorum.
Herşey mevsiminde güzel.
-
 Bozdağ yine harika kar yağışı alıyor. Bütün kışı boş geçirip, bahar gelince coştu.
-
 Çok şükür, nihayet
-
İnce bir kar yağışı başladı, yüksek kesimler beyazladı. Tüm ağaçlar uyandı, çok sıkıntılı günler göreceğiz.. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bu gerçek mi ?
Hayır, uygulama hatası. Muhtemelen listendeki başka bir il merkezine ait tahminler.
Bildiğim kadarıyla sadece il merkezlerinde saatlik tahmin var.
-
Üst seviye eğer + değerlerde değilse -0,5 derece de yağmur yağması zor hocam muhtemelen sizin orası + değerlerde şuan .
Minimum-0. 5 derece olduk, birden yağmura döndü yağış, en fazla 0.2 derece oldu bu arada.
Buda anlık değerler
-
O güzelim karın üzerine yağmur yağıyor maalesef, hemde -0. 5 derece ile.
Bir saatlik bir görsel şölen yaşadık. Tam bir hafta süren çok soğuk havayı güzel bir final ile bitirdik.
-
Uzun zamandır böyle kaliteli kar yağışı görmemiştim. Eksi değerlerde saf kar, her yer bembeyaz oldu
-
Hasta olduğum için çok çıkıp fotoğraf çekemiyorum, birazdan tam örtü olunca paylaşacağım.
Eksiye düştük bu arada -0. 2 anlık
-
 Daha yeni başlıyoruz
-
0.7 derece anlık, örtü başladı yavaştan
-
-
Turgutlu 350 rakım müthiş bir kar yağışı var
-
Uzun yıllar sonra konumum -7 dereceyi gördü, anlık -3. 7 derece
-
Kaç gündür radarı takip ediyorum, yağış fazla içerilere sokulmadığı halde iç kesimlerde metrelik kar alan yerler var, ne zaman yağıyor bu kar.
Radarın göremediği alçak bulut yağışımı acaba?
Bu arada uzaklardan da olsa takip ediyoruz bu muazzam sistemi, bazen kendi kendime Harçbelinde mahsur kalıyorum
-
Egenin gözbebeği Bozdağ şu anda güzel bir kar yağışı var. İkinci fotoyu büyütüp öyle bakın, harika görünüyor.
-
Sadece 1200 rakım civarında yağış var, şu kütlenin hepsi virga