çok beklentiye girdiğim için üzüldüm. bu tarihten sonra örtü yapacak kar yağmaz artık izmire. serpiştirme olur mu diyagramlara göre o da zor. galiba kış bitti. tam bir fiyaskoydu.
Posts by arcenciel
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
nif dağında sabah kar yoktu şuan tepesinde bulut ve kar var tepelerde
-
850 hpada -6 varken şu radarı görsek bir kere de
-
28 ocak için görünmeye başlayan şey 2 şubat 2012yi aklıma getiriyor bilimsel değil hissel
-
Allahım şu satırları yazmayı nasip et nolursun artık:
"dışarıda harika bir kar yağışı var eve girmek istemiyor insan, sabaha kadar böyle devam ederse 10 cm görürüz. 2017den beri çok bekledik ama beklediğimize değdi. "
-
Bi bakayım nasıl olsa ECM de bozmuştur yine iki üç komik espri görürüm izmir klasiği diye geldim. meğer neler neler olmuş
-
2002 ne büyük bir mucizeymiş onun gibisi gelmedi bir daha.
-
Çok doğulu yine. Poyraz kuru soğuk belki yamanlar ve spilden rüzgarla tozuma şeklinde iki üç kar tanesi hep aynı terane. Kasımdaki sistem umutlandırmıştı karayelin gözünü seveyim
-
Artık kuru soğuk ve poyrazın kaderimiz olduğunu kabul edip komple ılıkçı mı olsak biz ya
-
şu güzergah bi bize bi trakyaya yarıyor sanırım başka bölgelerde şunu atsanız sistem avrupaya kaçmış neyine seviniyorsun derler
-
kuru soğuk gördükçe sinirlerim tepeme çıktı benim balıkesiri komple marmara denizine katalım bizim niye dekimiz yok
-
2006da da yağmıştı ocak veya şubat ayında onu da unutuyoruz. Aslında biz uygun basınç dizilimi olunca ne kadar sık kar görüyormuşuz. 2017ye kadar bu devam etti az veya çok. 6 senedir şansımız bir türlü dönemedi.
-
2004 de efsaneydi, hatay inönü caddesinde oturuyordum. yağmur aniden poyraz fırtınasıyla birlikte buza çevirmişti net olarak buz yağıyordu adeta. her yer buzlandıktan sonra yağan kar tutmuştu 2002 kadar birikim yapmadı ama.
-
ECM rezalet ötesi. bizim mgm de ondankopyala yapıştır yaptığı için hep yanılıyor afadı da yanıltıyor. insanların gelen mesaja güveni kalmadı
-
Ben bu ecmwf den gerçekten bıktım bu sene kaçıncı yanlış yağış tahmini böyle. Ve afad ne zaman mesaj atsa sistem kuşa dönüyor
-
Nif dağı bembeyaz 400 metrelere kadar düşmüş kar sınırı bu kış güzel geçecek inşallah
-
Herkese günaydın hafif yağış var karla karışık yağmur oranı yüksek sıcaklık 2.5 derece. 850 hpa uygun olsa şu an örtüyle uyanmıştık.
-
bu gidişle yılbaşına varmadan kordona 3-4 cm örtüyü çekeceğiz bu sene o sene gibi geliyor, tahmin değil temenni
-
Çıtır çıtır graupel yağıyor sanırım
-
Kuru soğuk olmayınca ne güzel oluyormuş hayat 😁