Ecmwf modelin son saatlerinde 11 eylüle kıyı egeye cephe hattı öngörmüş. Başlıyoruz inşallah ⛈️
Posts by Air mad
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Orta Akdeniz’in uyanması lazım. Yoksa bu yıl gerçekten kötü bir sezon geçireceğiz.
-
Ekim ortası civarı Tahtalı barajı %15'in altına inecektir diye düşünüyorum. O seviyeden sonra artık dip suyu olayı oluyor kesintiler başlar inşallah bol yağışlı ve karlı bir Sonbahar-Kış geçiririz bu kış da son 3 senedir olduğu gibi olursa seneye İzmir'i çok zor günler bekliyor..
Hocam Akdeniz’in çalışması lazım bu yıl. Yoksa durum daha da vahim hale gelecek
-
Merkez’de sular çamur akmaya başladı. bence eylül ayının sonundan itibaren geniş kapsamlı su kesintileri yaşanmaya başlar.
-
İzmir Karabağlar
Yalnız bu haber buranın konusu değil. Tahminlerle ilgili bir şey paylaşırsanız biz okuyucular için daha iyi olur.
-
Gece orajını çok özledim ⛈️⛈️
Aynı fikirdeyiz hocam.
-
Özledik. umarım bu sene fazlasıyla görürüz.
-
Su kuyuları arayacaklarına, gereksiz istihdam yaratıp torpille tanıdığını işe sokup, işçilerin ellerine verdikleri hortumu alsınlar. bilinçsiz bir şekilde sulanan park ve bahçeler suyumuzu gereksiz yere israf yaratıyor.
-
Keşke 2020 2021 sezonu gibi bir sezon yaşasak 2 senedir çok kötü gidiyoruz
2021’de yediğimiz squall line’nın haddi hesabı yoktu. Ocak ayı full yağışlı geçmişti. Hatta 2 şubatta 1 günde metrekareye düşen rekor yağış miktarını 145.03 mm geçmiştik ama Mgm nedense yağışı 0.2 mm eksik 145.01 mm gösterdi diye hatırlıyorum.
-
Züğürt tesellisi gibi acaba bu extreme sıcaklıklar üstüne sonbahar’da güzel yağışlar alır mıyız diye soruyorum kendi kendime ama hiç ümidim yok. Yağışlı mevsime öngörüye sahip, Bilimsel veriler bile doğru çıkmıyor artık. hiç güvenim kalmadı. Umarın bu sene Güzel bir yağış patenti yakalarız 🙏
-
Sarnıç ve kaynaklar bölgesin’deki yangınlar konusunda şüpheli düşünceler içerisindeyim. Geçmişte orada çıkan yangınlar sonrasındaki yapılan villalar ortada. Umarım tekrar ağaçlandırma çalışması yapılır.
-
Bu sıcaklıkların üstüne, Ağustos ayını düşünemiyorum bile. Son yıllarda, bir önceki seneye göre hep daha çok sıcak oluyordu.
-
Olaya bak. Bir köpek kadar değerimiz yok ve düşünülmüyoruz. Mama alım adı altında paralarımız çalınıyor ve hizmet alamıyoruz. Olan bize oluyor
-
Anlatırken gülüyor mu?
Sinirden heralde diyip sinirlenmeyeceğim.
Estetik ve botoks’dan dolayı öyle gözüküyor yüzü
-
Bu kadar üst üste donwburst vurduğu bir sistem çok az görülür gerçekten. En Efsaneler sistem aralarına girdi bence
-
cephe geçişi var. Muhtemelen daha da devam edecek yağış
-
İzmir’de değilim ama görüntülere göre Merkezi Downburst vurmuş
-
Eylülde geceler rahatlamaya baslıyor hocam en azından
Yani evet haklısın hocam. Arada da yağmur yakalayınca biraz nefes alınabiliyor.
-
Zamanın, Sonbahar ve kış aylarındaki hız performansını bu mevsimde bekliyoruz. 😀 Eylül ayı ile birlikte daha 80 gün sıcak hava var 🥵
-
Konu sıcak olunca bütün modeller hem fikir 😂