0 derece ile yağış aldı, nasıl kar olmaz Spil dağında inanılmaz gerçekten
Günaydın herkese yüksek ihtimal şuan kara döndü yada dönecektir yağış varsa çiy noktası şuan sıfırın altına yeni indi
0 derece ile yağış aldı, nasıl kar olmaz Spil dağında inanılmaz gerçekten
Günaydın herkese yüksek ihtimal şuan kara döndü yada dönecektir yağış varsa çiy noktası şuan sıfırın altına yeni indi
gecen yil maalesef o acı gunde kar yagmisti. zerre sevinemedim hatta kar yagiyor dediklerinde disari bile bakmamistim. (6 şubat)
gecen yil maalesef o acı gunde kar yagmisti. zerre sevinemedim hatta kar yagiyor dediklerinde disari bile bakmamistim. (6 şubat)
Kar yağdığı için tek sevinmediğim gündü sanırım...
Spil'e çıktık
0 derecede yağmurumuzu yedik
Bir sigara yaktık
Geri dönüyoruz
Spil'e çıktık
0 derecede yağmurumuzu yedik
Bir sigara yaktık
Geri dönüyoruz
Hahhahahahahahaa arkadaş şaka gibi ya gerçekten.
DMi 26 ve 28 deki az da olan yağışı yok edip sıcaklığında yükseltmiş zaten bir kere lehimize dönüş olsa şaşırıcam yazıklar olsun nereden nereye geldik.
Aykut53 6 şubata kadar kar damlası bile yok. Bu sene kar yağmayınca umarım mesajımı sildiğiniz için pişman olmazsınız.
Gfs öğle güncellemesine göre çok uzu sure zaman verirsek 1 hafta boyunca 850 hpa - 3 ve altında kalıyor bir yağış koparmamiz gerekiyor o sıra umarım gerçekleşir..
Gfs öğle güncellemesine göre çok uzu sure zaman verirsek 1 hafta boyunca 850 hpa - 3 ve altında kalıyor bir yağış koparmamiz gerekiyor o sıra umarım gerçekleşir..
İnşallah geceleri sıcaklık düşükken karayel 1/2 kütle gönderirse belki .
Aykut53 6 şubata kadar kar damlası bile yok. Bu sene kar yağmayınca umarım mesajımı sildiğiniz için pişman olmazsınız.
Ben hiç birşey için pişman olmam siz merak etmeyin. Veriniz varsa bize sunarsınız bizde okuruz beğeniriz. Veri olmadan kış bitti demek ne kadar doğru olur onuda konudaki forumdaşlarıma soruyorum ? Verisiz tahminleri karalama tahtasına aksi halde mesajlarınız silinmeye devam edecek.
Google hava durumu ay başı için 11 12 derece diyor gfs -6 -8 girmiş o tarihlerde değişir mi Google hava durumu tahmini sizce
Şu daire içine aldığım yere Gfs günlerdir hiç yağış vermiyordu.
Veriler ve gerçekleşen bir fikir versede her zaman aynı olacak diye bir şey yok
Sabah haberlerde Amerika ülke genelinde kara kış diyordu. Sanırım küresel ısınma sadece bize var
ecmwf haftalık anomaliler
Sonraki haftalarda normallerde ve sıcak tarafta demiş ecmwf
spile ciktim kar yok zirvede cok yogun sis var ve agaclarda buzlanma var kar gibi
GFS Akşam güncelleme sonunda Şubat başı balkan sistemi olabilir demiş, şuanlık soğuk yeterli değil ancak vade daha çok çok uzun ısrar ederse takip edilebilir
Dünde yazdığım gibi spil için kar olasılığı çok zordu. Yer seviyesi ne kadar soğuk olsada üst seviyede soğuk yeterli değildi. 850 hpa da 0 derece izotermi olmadığı sürece düşey akımlar çok kuvvetli değilse malesef kar olasılığı olmuyor. Buna rağmen sıcaklık beklediğimden erken yani öğlenden itibaren 0 dereceye düştü ama malesef yağış kesildi her zamanki gibi. İnşallah ay sonundan itibaren bu döngü kırılır önce dağlar ardından da şehir merkezleri özlenen kara kavuşur.
İcon 25 ine karayelle yağış veriyor ama soğuk sıkıntı bakalım ne olacak.
İcon iki gündür veriyor ama sıcaklığı inanılmaz arttırıyor