gfs öğle
ecmwf öğle
aradaki 5 benzerliği bulunuz
Çok benzer aslında en önemli fark 980 ab
gfs öğle
ecmwf öğle
aradaki 5 benzerliği bulunuz
Çok benzer aslında en önemli fark 980 ab
Martın 10 una kadar bir şeyler gözükmüyor martın ilk yarısı kapandı gibi bir kelime kullanmaktan ziyade artık direk kış kapanır en azından şehir merkezleri için artık 100 sayfa zor ilerler aralık 2025 e kadar
Doğru söze ne denir
Ben kendi adıma kar beklentisini bu kış için bitirdim daha çok yaz için yağış ihtiyacimiz var onu takip edeceğim kar gosterir gelmez ise üzülmem bu saatten sonra ama gelirse sürpriz olur seviniriz
Yiğen İzmir aldı buranın sahili almadı yauv bu nasıl iş 😴🫨🙄🤓 .
İzmir ilinin her yerini 0 rakım falan zannediyorlar herhalde. Hadi fotoğraf İzmir'den olsa yine anlayacağım millet de hemen atlamış. Gerçi doğru yazsalardı bu sefer de muhtemelen Manisa'ya yağdı buraya yağmadı derlerdi.
Bu ben Muğla'da çalıştığım yılları hatırlattı Merkezde idim arayan herkes oooo iyisin deniz dibinde çalışmak ohhh diyordu bende öğle tatilinde yolun karsisi sahil girip geliyorum diyordum Sonra bilseler bir baksalar 675 rakım da dağın başında bir yer Muğla deniz hak getire
Evka1 şakır şakır yağmur var konumumda
Evet bu takibin sonu geldi yağış bu kadar mis bereket versin yağış açısından Kar bir başka kışa kalacak çok büyük ihtimal nasip bundan sonra bol yağış olsun baharda en azından
Evet
Benim köyüm artık köylüğü kalmadı da
Armutlu yağmurlu, ara ara KKY dönüyor.
Armutludamisin
Şuan en şanslı taraf Kemalpaşa köyler muhtemelen kar yagiyor olması lazım Bagyurdu Ören Armutlu sartlar uygun
Yağmura döndü yağış
Nem çok yükseldiği anlarda yagmura dönüyor sıcaklık maalesef tam dusemedigi icin DP yukseliyor nem ile
Bu yagis Gfs son güncellemesi gibi yada Ecmwf gibi aksam gelseydi icon daki gibi erken girmeseydi daha farklı şeyler konusyor olabilirdik
Yağışı icon yakaladı 12 gibi baslatiyordu öyle oldu 18 gibide bitiriyordu tahminen öyle olacak
Maalesef çoğu yerde nem yüksek sıcaklık yüksek kaldı ve yağış öyle modellerdeki gibi gelmedi erken girdi böyle giderse aksam 6 ya kalmaz İzmir'de
Evka1 yağmura döndü tamamen
Evka1 kar atıyor tek tük
Her güncelleme maalesef hepsi Gfs ye benzeye basladi kirpa kirpa kalmadı yağış
İzmir yine oyun dışı
Kuru soğuğu asla iskalamadik iskalamayiz
Şükür kuru soğuk takibi yapıyoruz bir haftadır
Şükür şükür ki hiç iskalamadik kuru soğuğu hep yakaladık 😀😀
Bu arada Ecmwf 6 Marta vade uzun ama yine bir Karadeniz sistemi çalışması için ne girmiş
Günaydın Arkadaşlar dün bugün modellere bakma şansım olmadı hiç şimdi yazılanları okuyunca bir göz gezdirdim ama yanlış gördüğümü sanmıyorum Gem haricinde kayda değer yağış veren model yok şuan Gem de de sıcaklık kurtarma ihtimali dahi yok ilk belirdiği gün ile bugün alakası kalmamış nasip diyelim iyi pazarlar herkese