Bu sene güzel olacak inşallah kurak ve kötü geçen yılların sonunda tamda istediğimiz gibi
Posts by Buca35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Iyi Akşamlar arkadaşlar
Başlıyoruz bakalım iyi başlayıp iyi bitirelim güzel bir kış olsun
-
Merhaba iyi akşamlar Arkadaşlar geçirdiğim kalp krizi sonrası tamamen toparlandım takip ettiğim yazamadigim forum da hayırlısı ile tekrar aktif olma vakti hepimize keyifli istediğinizin gerçek olduğu güzel zamanlar dilegiyle
-
Cumartesi sabah gerçekten kayda değer ve ciddi yağış var sorun yaratacak boyutta
-
Selam Arkadaşlar Tünaydın
-
İyi akşamlar arkadaşlar
Kalp krizinden sonra yeni yeni toparlandım bu kış az kaldı yaza yaklaşıyoruz ama biraz daha fazla vakit ayirbilirim yavaş yavaş artik
-
Yaşlandık hepimizin birer ikişer sağlık sorunları çıkmaya başladı bir tek kar yağmadı gitti 😂😂
-
Dün kuu soğuk bana da nezle olarak döndü. Neymiş şirinyere yürüyüp dönmüşüm
Geçmiş olsun
-
Kuru soğuk hasta etti beni 3 gündür yattığım yerden kalkamadım ılık havalar biraz iyi gelecektir, arkasından yağışlar da geliyor gibi gözüküyor umarım o da barajlara iyi gelir. Bunların dışında akışına bırakmak lazım daha Şubat başındayız kış Mart ortasına kadar bitmez, eskiler "Lodos arkası kardır" derler, belki de bu sıcaklar arkasında 7 yıldır beklediğimiz kara kavuşuruz, kim bilir...
Geçmiş olsun
-
Buca35 çok geçmiş olsun kardeşim.
Sana bir sorum olacak. Korona aşısı olmuş muydun? Aşı olduysan kaç kere oldun?
2 doz biontec
-
hocam geçmiş olsun geçenlerde bahsetmiştiniz kalple ilgili sıkıntılarınızdan.
Evet ağrı hissedip gittim hastaneye birşey yok diyip eve gönderdiler sonrası bu kriz doktor hayatta olman mucize dedi birşey yok diyip eve gönderen hastaneye soylecek lafım yok
-
GÜnaydın arkadaşlar çok ağır bir kalp krizi geçirdim yoğun bakımdan dün çıktım bir süre sessizce yazdıklarınızı takip edeceğim vakit buldukça inşallah herşey istediğimizi gibi olur
-
O yağış verdiği yerler dağlık ve orografik yagislar
-
Hava sicakligi dört dereceden altını gören gören yerlerde havada kar yağışı görülecektir
-
bilgilenmek için soruyorum. madem izlanda güçlü yağışlı periyodun daha cok olması gerekmez mi? kar yağmasını geçtim yağışlarda az
Azor İzlanda yüzünden bize fazla sokulunca yağış doğu bolgelere daha çok gidiyor
-
Azor epey süredir güçlü ve Avrupa yüksek basınç etkisinde ama o kadar güçlü bir İzlanda var azorun tepsinde bu patern değişmez ise ki şuan böyle gözüküyor Şubat başına kadar sınırda az yağış görece soğuk havalar ile geçtikten sonra 5 Şubat 18 Şubat arası sıcak tarafta kalabiliriz buda bizim için kötü haber tabi soylediklerim batı için
-
Günaydın bu sabah güncellemeleri de kötü hafta sonu o yağışın artma ihtimali yok hatta o yağış olmaz büyük supriz olması lazım yani sinoptik değişmesi lazım Dün 26 ında özellikle ecmvf ve icon da görünen oluk bugün ikiside kaldırmış sadece gem vermiş ama diyagrama bakarsanız oda absürt Bu sabah itibari ile görünen 31 ine kadar soğuk taraftayiz şuan için yağışsız sonrasına bakacağız yine
-
İki güncellemedir gün değil
-
İcon iki gündür veriyor ama sıcaklığı inanılmaz arttırıyor
-
0 derece ile yağış aldı, nasıl kar olmaz Spil dağında inanılmaz gerçekten
Günaydın herkese yüksek ihtimal şuan kara döndü yada dönecektir yağış varsa çiy noktası şuan sıfırın altına yeni indi