Buca35 geçmiş olsun Allah şifa versin..
Havalara dönersek dönek model ecm son saatler - 9 girişi denedi 850 hpa de tabi ki kuru soğuk eşliğinde gfs diyagramı da aynı şekilde soğuk havaların bizi beklediğini ifade ediyor
Buca35 geçmiş olsun Allah şifa versin..
Havalara dönersek dönek model ecm son saatler - 9 girişi denedi 850 hpa de tabi ki kuru soğuk eşliğinde gfs diyagramı da aynı şekilde soğuk havaların bizi beklediğini ifade ediyor
Allah hepimize sabır versin. Allahtan umutlandırıp kuru soğuk vermiyor buda birşeydir hazırlıklı gidiyoruz 😀.
ecmwf süper gelmiş
ecm 27si -9 sokuyor izmir boslugu
-9 sokacağına azor biraz daha üstümüze gelse keşke 😂😂
pazar gunu ...! ?
Uzun vadeye bir şey demiyorum,ne olacağı belli olmaz,güven kalmadı,ancak pazar günü için 600,700mt üzeri karnyağışı,900 MT üzeri tutar gözüküyor,plan yapılabilir gibi..
Şu görüntü yandığımızın resmidir kar yağmıyor falan derken yağışlarda gitti skıntılı bir yaz bizi bekliyor..
Yaptığım incelemeler son güncellemeler sonrası hafta sonu için kar sınırı en uygun spil zirve yani 1200 MT civarı örtü görür planlamalari ona gire yapın yükseklere çıkmak isteyenler
Yani uzun vadeli bir tahmin 1hafta önce bambaşka gösteriyordu
Gfs sen ne ayaksın,bir seni,birde kadınları çözemedim🤪dur bakalım neler göreceğiz..
Hastalık atlatan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Gfs birşeyler deniyor ay sonu şubat başı için ama hayırlısı.
Gece rüyası
EGM Adalet bakanlığı jitem mit vs. ne varsa etiketlemek istiyorum şu an. Mahkeme kararıyla kapattıramıyor muyuz şu siteleri İzmir halkını kin ve nefrete teşvik etmekten? 850 HPA yetmiyorken kar vermek nasıl bir ahlaksızlıktır ya?
EGM Adalet bakanlığı jitem mit vs. ne varsa etiketlemek istiyorum şu an. Mahkeme kararıyla kapattıramıyor muyuz şu siteleri İzmir halkını kin ve nefrete teşvik etmekten? 850 HPA yetmiyorken kar vermek nasıl bir ahlaksızlıktır ya?
Sıcak cephe vermiş
Çıktı hayal ürünü zaten belli de bence verdiği şekilde gelse kar alırdık öncesinde kuvvetli soğuklar var. Yine de şubat başı belki yağış alabiliriz o zamana kadar yok gibi orada soğukla çakışma bekleyeceğiz.
O zamanlarda yağış almaz isek eyvahlar olsun zaten sağlam bi süre kuru soğuk yiyeceğiz.
Bu kadar kuru soğuğun sonu umarım en aşağı 2012 gibi bir sürprizle en yukarı da kar rekoruyla kapanır. İzmir'in bu kadar uzun süre kuru soğukta kalırsa bir şeyler kapabileceğine inanıyorum (1985, 2022 gibi extrem talihsizlikler olmazsa). Sıcak cephe olmazsa bile Şubat'ta gelebilecek bir sistem için altyapı hazırlanmış olur.
Bu kadar kuru soğuğun sonu umarım en aşağı 2012 gibi bir sürprizle en yukarı da kar rekoruyla kapanır. İzmir'in bu kadar uzun süre kuru soğukta kalırsa bir şeyler kapabileceğine inanıyorum (1985, 2022 gibi extrem talihsizlikler olmazsa). Sıcak cephe olmazsa bile Şubat'ta gelebilecek bir sistem için altyapı hazırlanmış olur.
1985'te ne yaşandı hocam?
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!