ilmeteo İzmire kar vermiş hemde baya bi
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecmwf ens ecmwf ana senaryodan daha iyi kar vermiş izmire
-
ilmeteo İzmire kar vermiş hemde baya bi
aslında il metroya bakarsan,cumartesi 14 derece pazar 3 derece pazartesi yine 14 derece , pazar ok de p.tesi o kadar değil,vur kaç sistemi anladım tamam da bu kadar hızlı değişim olmaz..
-
İyi geceler evet sevinelim ama çokta bel bağlamayın benim size tavsiyem yağmaz demek kolay demeyin bu coğrafya için asla öyle değil ama hala oturmayan çok durum var ben değişeceği fikrindeyim
-
bakın bunları görmek iyidir,sakin olun bekleyin..
Bunun linkini verebilirmisiniz hocam?
-
Bunun linkini verebilirmisiniz hocam?
İl metro ECM yi takip eder,uygulaması var, indirebilirsin..
-
Yinede söylüyorum,salı akşamı %75 ne olacağı anca netleşir,ne sevinelim ne üzülelim, gidişat iyi yönde,kralın ısrarı çok güzel,sinerji,enerji yapalım,darbuka çalıp göbek atalım,olcak gibi..
-
Gfs ecmwf ye ne zaman uyacak acaba
-
Gfs mi ecm mi kazanacak acaba Ne zaman aynı noktaya gelecekler ve kim kimi yanına çekicek merak konusu
-
İzmir burası isterse bir gün kala 100 cm versin modeller yine de havada görmeden inanmam ben. Çünkü çok kazık yedik.
-
GFS-ECMWF işbirliği ve istikrarı olmadan umutlanmayın. Son ECMWF-GFS görüntüleri fikir olarak gayet iyi bence ama GFS'de soğuğun güçlenmesi lazım. ECMWF yarın da İzmir'e olumlu görüntüler sunmaya devam eder, GFS de düzelirse ve bu sonraki günler 2'si için de istikrara bağlanırsa ümitlenebilirsiniz. Ama bunlardan 1'i vermezse iş yaş bence. GEM-UKMO-ICON lafını ise duymak istemiyorum artık şu zamana kadar bu 3'lü bölgemize hayal satmaktan başka hiç bir şey yapmadı GFS-ECMWF işbirliği, istikrarı olduktan sonra bu 3lü vermese bile umutlanırım.
-
Gfs diyagrami hiç iyi durmuyor ortalama yükselmiş. Son 24 saate kadar hiçbir sistemi gelir diye umutlanmayacagim. Bir kazık daha yemek istemiyorum.
-
gfs bugün dönmez ise ecmwf yi yanına çekecektir
-
Bornova Evka 3 yağmur başladı.
-
-
GEFS diyagramı geceye göre hafif düzelmiş sıcaklıkta ama yağışlar epey kırpılmış. Gece Ecmwf diyagramı da hoş çıkmamış.
-
GEFS diyagramı geceye göre hafif düzelmiş sıcaklıkta ama yağışlar epey kırpılmış. Gece Ecmwf diyagramı da hoş çıkmamış.
Günaydın Ecmwf gece diagrami 21 sistemine yetişmiyor 90 saatlik tahmin yapıyor 18Z gfs zaten ısrar ile vermiyor biri değişecek o kesin olarak ta hangisi ben en başından beri fikrim 21 inde sistem olmayacak bakalım inşallah ben yanilirim Ecmwf guncellemesini de görelim
-
Günaydın Ecmwf gece diagrami 21 sistemine yetişmiyor 90 saatlik tahmin yapıyor 18Z gfs zaten ısrar ile vermiyor biri değişecek o kesin olarak ta hangisi ben en başından beri fikrim 21 inde sistem olmayacak bakalım inşallah ben yanilirim Ecmwf guncellemesini de görelim
12Z çıktısı 360 saatlik 0Z çıktısına göre ortalama yükselmiş. Gece güncellemesi değilmiş pardon.
-
Ecmwf dönüş sinyalini çakmış bakalım ne olacak
-
Maalesef gfs yanına çekicek gibi duruyor.
-