Gfs de bir dönüş yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim
dönüş başladı diyorum zaten direk döndü hemen kar geliyor demiyorum dikkatli okursanız anlarsınız bazı şeyleri hani
Gfs de bir dönüş yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim
dönüş başladı diyorum zaten direk döndü hemen kar geliyor demiyorum dikkatli okursanız anlarsınız bazı şeyleri hani
Gfs dönüyor arkadaşlar
ecmwf ens : 36-37-46-18-25 senaryolar 27-28 ocak için izmire kar yağışı ön gören senaryolar
arkadaşlar 27 ve 31 ocak için tahminleriniz nedir genel olarak ve şubat 1-7 genel tahminler
Bazıları sadece modeldeki bir çıktıys göre yorumlayıp takip etmekten ibaret sanıyor havayı
Dostum bu agresifliğini anlamadım herkes sistem istiyor ama adam sana bilgi verici şekilde konusmus yanlıs bilgi için kötü birşeyde söylememiş.
Bilgi verici sistemle konuşmuyor sitem edici aşlağılayıcı dilde konuşuyor ben onu çok iyi biliyorum facebooktan
Kardeşim o ortalama değil bazı senaryolar, ortalama 0'ın üstünde. Hep yanlış kavramlar kullanıyorsun.
Aynen kardeşim biz yanlışız sen doğrusun
Arkadaşlar ecmwf net bir şekilde sıcak çıktı ortalama -10
Cold.EFso hocam sabah ecmwf sıcak senaryo gibi duruyor ihtimal var mı
Bir de benim gfs dikkatimi çekti senaryolarda sisteme eğilim var dün bu yoktu yani onda da bir çark var
Ecmwf nin sıcak senaryo olma ihtimali var bence sizce ?
Arkadaşlar ecmwf büyük ihtimal sıcak senaryo
Ecmwf bence akşam düzelicek ve esas 27 sinden 2-3 şubata kadar süren efsane sistem gelicek gibi
Akşama düzeltir çok abartı bozmadı
Cold.EFso hocam gfs diyagramları -6 ya dayanmışken kendisi hala sıcak senaryo veriyor
Kontrol çok güzel ama benim ilgimi çeken ortalama kar haritasinda 0.7 den 1.5 cm e gelmiş 😎
Hocam bu moyenne oluyor demi
Bence sistem böyle gelirse 4-5 cm birikme yapar çoğu yerde azalarak gelirse havada dahi olsa görürüz 1-2 cm örtü belki daha güçlenerek gelirse belki de rekora doğru…
Ecmwf ab patlamadan önceler 😅