Şuan yerler kupkuru güzel bi bant yakalarsak muhteşem şeyler olur

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ne gibi mesela
tek bir basınca bakar sistemin üstümüze çullanması için bekleyin bu tarz sistemler son saate kadar devam edecek
-
Deniz üstündeki kütle samsuna gelirmi be
-
Güneyli gelecek kütleler arkadaşlar
-
Graupel ile giriş yaptık Ordu Sahil'de
-
Kar yeniden başladı
-
1000 rakımdan aşağı indim maç için sanki sıfır rakım daha soğuk bu ne elimi ayağımı hissetmiyorum uzun zamandır böyle bir soğuk görmedim.Neyse indiremedik mi kafkas kartalını Naz mı yapıyor
-
1000 rakımdan aşağı indim maç için sanki sıfır rakım daha soğuk bu ne elimi ayağımı hissetmiyorum uzun zamandır böyle bir soğuk görmedim.Neyse indiremedik mi kafkas kartalını Naz mı yapıyor
Ümit abi sistem 2017 benzer yemin ediyorum son vakitte çözecekler muhtelemen sistem bizim Orta Ve Doğu Karadenizin
-
Ecm yarına nasıl yağış vermiş bakabilir misiniz ?
-
Kar yeniden başladı
Ben başka yerde yaşıyorum herhalde burda çıt yok
-
Ordu'da mükemmel bir kar yağışı var
-
kuzeyin_oglu Dediğiniz gibi naz yapıyor hocam 😄 yola gelecek inşallah bölgemiz sever böyle sistemleri 💪
-
Heh yavaştan atmaya başladı. Hızlanıyor yavaştan
-
2 dakikada örtü oluştu
-
benim kütleler nerden gelecek doğu boş, batı boş, güney boş 1/kahkahas23s1
-
Çorum'da hissedilen sıcaklık -9 derece
-
güneyli gelen kütlelerin gücünü kaybetme ihtimali var mı? birde kaç saate gelir gece yağış olur mu?
-
^SiberianCold55^ abi gece etkili dek olur mu? sabah mı takip edeyim
Etkili dekler sabaha doğru doğu odaklı olacak gibi duruyor rüzgar güzel ama modeller merkeze yağış vermiyor çıldırmalık
yarın yağmazsa komple ovaları keselim bafra ve çarşambadan kurtulalım daha iyi dekler oluşur
-
camdan kar yağıyor mu diye bakmak istedim perdeyi az aralayıp baktım karşı komşuyla göz göze geldik
-
Etkili dekler sabaha doğru doğu odaklı olacak gibi duruyor rüzgar güzel ama modeller merkeze yağış vermiyor çıldırmalık
yarın yağmazsa komple ovaları keselim bafra ve çarşambadan kurtulalım daha iyi dekler oluşur
Sen yat uyu uykunu bölme diyon yani 🤣😂
-