Trabzondan bunu beklemiyordum çok güzel yağıyor. Şansıma da dışarıdaydım birikimi çok güzel gözlemledim.
Posts by UmurBugra
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu ana kadar bence en iyi kar yağıyor Trabzon merkezde
-
Bugün ne kadar kar yağar veya yağmaz mı bilmiyorum fakat Trabzon adına kar yağdı dediğim bir seneden öteye geçemeyecek sene oldu. Herkes nasibini yer buna da şükür. Bizi heyecanlandıran uyanık tutan arkadaşlara teşekkürler, güzel bir maraton oldu kendi adıma.
-
Valla Yalan Yok Bende 5 Cm Karla Aldım Hevesimi Mutlu Oldum Ama Fazlasına Hayır Demem
Tabii ki hayır demeyiz hocam. Ama 5 senenin hırsından mıdır nedir. Önce köye çıktım geri geldim bi de köşkten yukarıya çıktım 3 saatten fazla durmadan yürüdüm. Şimdi sırt ağrısı çekiyorum ama değdi.
-
Trabzon'da saat 2 gibi dışarı çıktım 6 ya doğru evime döndüm. Deniz üzerinden birçok kütleye el salladım. Lapa lapa kar yağmadı fakat bugün benim için tatmin ediciydi. Akşama da güzel yağış alırız belki.
-
Trabzon güzel yağıyor fakat lapa lapa değil.
-
Trabzon merkez havada karlar uçuşuyor
-
Trabzonum yap bir güzellik
-
Kanka merak etme Rize bile geri kaldı bence 2. Etap istediğimizi vericek.
Hocam hiç sıkıntı değil. Nasibimizde ne varsa alırız. Uzun zamandır bu heyecanla uyuyup uyanmak bile gerçekten güzeldi ki daha bir kaç günümüz daha var. Hayırlısı artık.
-
Trabzon olarak çok geri kaldık. Pazar günü nasibimizi alacağız inşallah. Gönülleri ferah tutun
Herkese hayırlı geceler
-
Trabzon'dan razıyım yine de.
-
Gece uyandım ve yoğun kar yağışını biraz izleyip tekrar uyudum. Sistemden nasibimizi küçük küçük alıyoruz. Çarşamba gününe kadar inşallah 20cm geçeceğiz. Sabretmeye ve şüküre devam.
-
Gereksiz bir karamsarlık var. Arkadaşlar kabullenin artık ve burada saatlerini harcayan insanların şevkini kırmayın.
Yağarsa da Allah'tan yağmazsa da Allah'tan. Trabzon merkezde yaşayan biri olarak emin olun sizden daha çok üzülüyorum ama gerçekten gerek yok.
Sistemde bizim zamanımız gelene kadar forumu okumayacağım. Bazı arkadaşlara da aynısını öneririm.
-
Gerçekleşmemiş potansiyel..
-
Trabzon merkezde tozaklama şeklinde yağıyor bakalım ne olacak ilerleyen süreçlerde.
-
Kimsenin beklemediği anda Trabzon çok güzel yağış almıştı. Öyle 1 gün öncesinden beklenmeyen bir şey değildi bu. Bir kaç saat öncesinden olan bir şeydi. Sistem girecek bence herkesi tatmin edecek. Ama santim işinde karamsar olmayın, anları bekleyin. Son 5 senedir kar yağmıyor neredeyse çıkın köylere patates haşlayın minziye batırıp batırıp yiyin. Tavsiyedir afiyet olsun.
-
Trabzon olarak inşallah akşamdan itibaren başlarız
-
trabzon merkez olarak bu sene 25 dakika kky dışı birşey göremedim kendi lokasyonum adıma 15 cm yağarsa buzlukta saklayacam kar topu yapıp
Ben de aynı şekilde. Zaten kar yağdığı gibi direkt köyüm Kisarnaya yürüyerek intikal ediyorum
-
Yaşanan heyecan çok özel. İnşallah herkesin gönlü olur.
-
Trabzon için bir hareket var mıdır?