İphone yapmış bişeyler gene
Buna Kadir bile inanmaz.
İphone yapmış bişeyler gene
Buna Kadir bile inanmaz.
adım adım bahara tırmanış seni özleyeceğiz 2022 kışı 23 aralık 11-12 ocak 19 ocak 22-24 ocak 10-12 mart ve 18-21 mart sistemleri aldık 850hpada -10 ve altına toplamda 6 sistemde düştük 15+ gün kar aldık
Ziyaaaaa :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Valla şu an güneş açtı kanım ısındı günler sonra ılıkçı damarlarım kabardı ama karayelli siklonik bir kara da kimse hayır diyemez :hfyeni (29):
Madem bir ihtimal daha var, imzamızı da değiştirelim :hfyeni (29):
Tipi54 bizim film gişe rekorları kırdı. Yapımcı 3. yü çekecekmiş :hfyeni (18):
adım adım bahara tırmanış seni özleyeceğiz 2022 kışı 23 aralık 11-12 ocak 19 ocak 22-24 ocak 10-12 mart ve 18-21 mart sistemleri aldık 850hpada -10 ve altına toplamda 6 sistemde düştük 15+ gün kar aldık
Dediğin gibi 26 27 martda yine aksiyon olabilir hafiften göz kırpıyor
hocam 19 u ve 20 sinide sıcaklık olarak kurtarabilirmiyiz acaba ?
Dediğin gibi 26 27 martda yine aksiyon olabilir hafiften göz kırpıyor
büyük bir şey beklememek lazım ama sinoptik olarak karayelle gelebilir -6-8 bandı bakalım
Birazdan yeni havalimanı ile iletişimi kaybedebiliriz kütleye bakın
Birazdan yeni havalimanı ile iletişimi kaybedebiliriz kütleye bakın
çok yanlış yere yapıldı çok ...
Madem bir ihtimal daha var, imzamızı da değiştirelim :hfyeni (29):
Tipi54 bizim film gişe rekorları kırdı. Yapımcı 3. yü çekecekmiş :hfyeni (18):
Bu gidişle 4. ü de çekersek şaşırmayın hocam :hfyeni (18): :hfyeni (18): şaka bi yana sıkı takibe devam herşey olabilir bekleyelim bakalım çarşamba akşama kadar ne şekillere girecek modeller :hfyeni (29):
3.havalimanın oraya çok etkili kütleler iniş yapıyor. Eğer bu şekil devam ederse +5cm ekleme yapar orası.
Çok güzel yağıyor
Yalniz bu kutle halkaliyada gelecek gibi🤔
Gözlerim dumanlı görmüyorsa pendiğe doğru gene kütle akışı var. 😁
Başakşehir civarı görsel şov var. Şaka maka 1 haftadır az veya çok bir şekilde yağış düşüyor. Marttaki şu lükse bak yahu
Kayaşehir lapa lapa yağıyor. İlk defa bu kadar büyük kar tanesi gördüm. Kar sulu olmasa yolda kalmistik
Sıcaklık görece yüksek olduğu için kar topu gibi yağması doğaldır. Görsellik karı bu
Kayaşehir lapa lapa seyirlik kar yağıyor.