Avar kar fırtınasını uğurlarken nice mutlu mesajlarla dolu bu konuyu da arşive alıp sizlerin hizmetine sunuyoruz arkadaşlar.Yeni konumuzu açıp yeni maceralar peşinde koşma vakti artık.Yeni konu yeni heyecanlar demek.Hayırlı olsun kış için güzellikleri bol olan bir konu olsun.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 27, 2022 at 6:13 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayırlı olsun yeni konumuz
-
Kış bitmeden bir 1000'lik daha devirmek lazım
-
yeni konu yeni heyecan
-
Yeni konu hayırlı olsun. İnşallah şubat ayında daha güzel sistemler alırız
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun konu 😎 yeni umutlar yeni sistemler demek inşallah 🤲
-
Çatılar çimenler arsalar hala erimedi Fatih’te 5 derece hava 🤩
-
Yeni konu hayırlı olsun
-
Yeni konu Hayırlı olsun. Eskisine yazamadım buradan yazayım,
Elveda Ey Şehri-Avar
-
Yeni konu hayırlı olsun daha kış bitmedi en azından orta derecede bir sistem görürüz inşallah.
-
forum.havaforum.com/attachment/139708/
Avar sistemi giderken benim sıfat-ı esgal forum.havaforum.com/attachment/139709/
ooo yeni konu açılmış derken benim sıfat-ı esgal 😎
-
Hadi hayırlısı olsun umarım 2004 ayarında bir sistem alırız bu ay
-
Hadi hayırlısı olsun umarım 2004 ayarında bir sistem alırız bu ay
990 lık bi ab ve -14 hpa
nasip olur mu be
-
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar.. Ben kendimi o kadar kaptırmışım ki kar eğlencesine 3 günlük yağışın ardından test verdim Pozitif.. İzolasyonumun bitimini yeni bir sistem ile karşılamak dileğiyle..
-
Yeni konu hayırlara vesile olsun dostlar
-
Hayırlı olsun. Umarım bu konuda bi döşeme daha yaşarız
-
Yeni konu hayırlı olsun,umarım kış bitmeden bir 1000'lik daha oluruz.
-
Yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun,
Çok güzel bir sistemi geride bıraktık. Kıyı kesimleri ile yüksek kesimleri ile, Avrupa yakası ile Anadolu yakası ile yani şehrimizin her yerine dokunan efsane bir Avar sistemi yaşadık.
Avar Sistemi Tarihe Adını Altın harflerle yazdırdı. :hfyeni (29): hava-kars323 uzays3271653126 hava-simsek3232
Uzun zamanların ardından 2017 senesinden 5 sonra hep beraber güzel bir sistem gördük. Aslında Tulpar'da güzel bir sistemdi ama daha çok yüksek kesimler adına olumluydu.
Bu sefer ki gelen Avar Kar Fırtınası Vortex ile şehrimize unutulmaz kar yağışları yaşattı. Ve çok kısa bir sürede ciddi birikimleri beraberinde getirdi.
Forum olarak elimizden geldiğince yaptığımız analizler tahminler ile sizlere katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Hepimiz çok büyük bir aileyiz hep berber.
Büyümeye devam.
-
Yeni konu hayırlı olsun bol karlı bir konu olur inşallah.
-