yahu neden istanbul olmuyor hiç mi ihtimal yok sizce??
Boşver hastayım de gitme. Bir gün devamsızlıktan bişey olmaz
yahu neden istanbul olmuyor hiç mi ihtimal yok sizce??
Boşver hastayım de gitme. Bir gün devamsızlıktan bişey olmaz
İşin kötüsü başta efsane gösterip sonra adım adım yavaş yavaş bozup bizi süründürmesi, umutlandırıp utandırması. Ben ümidi kesmeye başladım belli oldu artık ay ortası yalan oldu ay sonuna Allah kerim. He bazı arkadaşlar kızabilir daha vade uzun değişir falan diye de, arkadaş olumsuza dönünce değişmiyor işte kaç kere yaşadık. Şanssızız yapacak bir şey yok vermeyince mabud neylesin Sultan Mahmud.
Hocam model takip etme sen sana iyi gelmiyor. Eski usul akışına bırak sabah uyandığında şaşkınlıkla dışardan biriken kar yığını görürsen mutlu olursun😀
Burada çocuklar dışarda araba kaputlarından biriken karlarla kar topu oynuyorlar
Kayaşehir lapa lapa yağmaya başladı 😀
Usul usul yağıyor. Araba kaputları ağardı
Konumumda gök gürültüsüz kuru soğuk var. Kar yağışını paylaşımlardan görüp seviniyorum
Meteoblue anlık radar görüntüsü
Buda iki saat sonra için öngördüğü radar görüntüsü
İstanbul için olası Yeni sistem tarihi 17 şubat 18:00 19 Şubat 12:00
Mesaj ve raporlara bakarken ben;
Konuda raporlanacakl düzeyde karşılıklı hakaret içeren bir tartışma olmadı ki. Gereksiz raporlama olmuş
Arkadaşlar ikili polemiğe girmeyin. Ortada beklenen doğru dürüst bir sistem yoktu Avrupa yakası için. Modeller her zamanki gibi orta vadede verdiğini yakın vadede bozduğu için beklenti düşüktü. Sadece seyirlik görmeye odaklanmıştı çoğu üye. İşte bunlardan bazıları bunu başardığı için mutlu oldu ama bunu göremeyenler var elbette. Ama siteminizi lütfen başkalarının mutluluğuna çomak sokacak şekilde yapmayın.
Video nasıl paylaşıyorduk?
Streamble sitesine yüklüyorsunuz daha sonra yüklediğiniz sayfasının linkini buraya yapıştırıyorsunuz
Kayaşehir bir garip yağış var. Çok ince toz gibi birşeyler yağıyor. Ne yağmura benzetebildim ne kara
Güncellemeyi hanginiz gfs sunucularını hackleyip yapıyor itiraf etsin 🙃
Vintersaga hocamı eskisi kadar aktif görmüyorum o yüzden moderatör yükü Aykut53 hocamın üstüne çok bindi. Ama Allah'ı var her masada kendisi 😀
Çok güzel yağıyor lapa lapa
Doğum günü hediyesi 😀
aman sonra kayma hocam 😂😂
Yağsında yeterki🙂
Ben
ahahahahha
Seni değil ben karı bekliyorum hocam😃
Sicaklik 2,8 derece nem yüzde 59 dewpoint -4,4 derece herşey bütün şartlar uygun. Ama tahmin edin ne eksik
16. Senaryoya bak hocam 🙂