Doğu Anadolu Bölgesi Erzurum
Posts by Bjk123
-
-
En düşük 17,7
En yüksek 25,8
-
Habiblerde sıkı sağanak var.
-
Benimde yaz liginde 1 tane birincilik 1 tane ikincilik dışında pek bir başarım yok. Daha önce üç defa katıldım buda dördüncüsü işte.
-
En düşük 19,1
En yüksek 31,4
-
Bölge tahminini son anda izmir olarak yaptım şansa tutturdum.
-
Ege Bölgesi izmir
-
Bu gece yarısı Avrupa yakasında oraj bekleniyor mu. Gece yataktan kalkmaya değecek şimşek gök gürültüsu olma ihtimali nedir
-
En düşük 21,2
En yüksek 33,3
-
Bu termometre geçen sene yaz ligi ikincisi olduğumdan dolayı geçtiğimiz ay bana gönderildi. İlk başlarda kullanmayı bilmediğim için Samet hocam ve arnavut hocamdan yardım almıştım. Aldığım yardımlar doğrultusunda kurulumunu yaptığımda ilk başlarda gündüz sıcaklığı mgm istasyonundan epey yüksek çıkıyordu. Örneğin mgm konumuna yakın istasyonu 27 derece gösterirken benim istasyon 38 derece gösteriyordu. Bunun sebebi istasyon öğlen sıcağın tam karşısına geliyordu. Daha sonra istasyonu arka odaya güneşin arkasına gelecek şekilde kurulumunu yaptığımda sorun düzeldi. Şimdi mgm ile en yakın istasyon arasında en fazla 0,5 derece fark çıkıyor. aşağı yukarı yüzde 95 doğru sonuç veriyor. Yani demem o ki sizde bu güzel istasyonu kazanmak için yarışmaya katılın şansınızı zorlayın.
-
Yazılar yabancı bunu türkçe yapamıcaz mı ? Ayrıca mobil olarak giriş sağlanmıyor bende.
Hocam settings oradan general yazan kısımda Türkçe seçeneğini seçebilirsiniz. Ama yinede yüzde yüz Türkçe olmuyor
-
Çok geçmiş olsun hocam. foruma girmedik günlerdir. Birbirimizi özledik. Görüşmeyeli nasılsınız arkadaşlar
-
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
-
Maçın uzatmalardaki son iki dakikasını açtım şampiyonluk kutlamasını göreyim diye. Ama ilk manasbalasy hocam dayanamayıp maç bitmeden sahaya atlamıştır Pesindende yüzlerce taraftar sahaya girmiş olabilir.
-
Hocam, tatmin etti inşallah 🙏
Sadece görsel açıdan tatmin etti
-
-
-
Kütle fena batılıyor avrupanın doğusu faydalanır gibi
Konumuma gelsin bekliyorum
-
Yenisi yolda geliyor gök gürültüsü ve fırtına eşliğinde
-
Yaklaşık 2-3 cm yağdı şimdi durdu. Bakalım diğer kütlelerden nasibibimi akacakmiyim