Cekmekoy çok fena
Posts by Annihilation
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şile aciklarinda öyle bir kutle geçiş yapıyor ki. Anadolu yakasının yükseklerine denk gelseydi cok ilginc görüntüler olurdu. Kil payı kaçtı...
-
Adveksiyon sisinin de etkisiyle kıyılar donarken biz yüksekler +20 ye çapa attık
-
Samandıra da an itibariyle kuvvetli graupel yagisi mevcut.
-
El değmemiş yerlerde halen ortalama 25 30cm kar mevcut. Sancaktepe-Samandıra-Sultanbeyli üçgenini sistemin açık ara lideri ama keşke sistem olmasaydı 😓
-
Bahçemde şuan rahat 25cm kar birikimi mevcut. Yarın öğlene kadar yağacak olan yağışlarla beraber 40-45cm geçmemiz muhtemel. Bu sistemden gram bu kadar beklentim yoktu ancak yine Samandıra yapacağını yaptı..
-
Samandira 20cm ye gidiyor. Sıcaklık 0 a yakın ve gram erime yok. Tüm kutleler buraya çalışıyor.
-
Şu saat itibariyle göçük altında halen sağ olanlar Hipotermiden ölecek. Nerede bu TSK ? Nerede bu AFAD ? Nerede bu DEVLET ? 99 depreminde neler olduysa yine aynısı oluyor. Yine halk tek ve yalnız başına. Allah belanızı versin iğreniyorum artık.
-
Hocam karar Ankara Valiliği’ne ait değil mi?
MGM den gelen veriler doğrultusunda valilik ve ABB nin ortak değerlendirmesi sonucu bu karar alındı öyle biliyorum.
-
Yarin gün boyu Ankara için 5-10mm hatta daha fazla kar düşme olasılığı mevcut. Durum böyle olabilecekken erkenden tedbir almak son derece mantıklı. Unutmayın 1mm bile yağsa yüksek kesimler kayak pistine dönüyor resmen. Alınan karar son derece yerinde olmuş tebrik ediyorum ABB yi...
Ek olarak bu yağış mevcut kar örtüsünün üstüne düşecek o yüzden ciddi anlamda kaza riskleri mevcut. Buz tutmuş kar kütlesinin üstüne taze islak kar düştüğü zaman yayalar için kötü son kaçınılmaz..
-
Sabiha gökçende 1 dakika içinde yağmur, graupel, kar hepsini gördüm. Kulak kesen soguk ve rüzgar var disarda.
-
Ben yıllardır İstanbul merkezinde olan bir deprem hatırlamıyorum. Genelde Marmara açıklarında olurdu oradan hissederdik. Bu merkezli bi depremin, sistem anına denk gelmesi çok manidar.
-
Kağıthanede olan 3.2 lik depremi samandırada bu kadar net hissetmem ilginç oldu. Şile ve adalar açıklarında olan depremlerde bile bu kadar hissetmemiştim.
-
Deprem uyarısı geldi telefonuma. Başka gelen oldu mu ?
-
Samandıra gibi tepe yerdeyim ona rağmen baya hissedildi...
-
Sistem öncesi deprem yaşamak değişik hissettirdi hemde gecenin bu vaktinde....
-
Samandırada da hissedildi....
-
Sabah saatlerinde cama vuran graupel seslerinin bize uygulayacağı tarife:
-
Lodos devam ediyor sıcaklık düşüyor ilginç şeyler oluyor
Lodos, Karayele özentilik yapıyor şuan 😂😂😂
-
lodos tam gaz devam ediyor ancak 2.7 ye düştük..