Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • icenow123 varsa araban fulle bu çıkışın diğer ucu 140 dolar zamlar peşi sıra gelir muhtemelen.

    Yaklaşık 3 aydır ful depo geziyom hocam ama perişan olduk, her gün 100 lira benzin yakıyorum şu an, sene başında 40 liraydı günlük yakıtım. Sene başından kastım eylül ayı :)

  • Yaklaşık 3 aydır ful depo geziyom hocam ama perişan olduk, her gün 100 lira benzin yakıyorum şu an, sene başında 40 liraydı günlük yakıtım. Sene başından kastım eylül ayı :)

    Savaş bitene kadar böyle devam eder hocam anlaşma söz konusu olduğunda ufak bi geçenki gibi düşer sonra tekrar çıkar savaşta durmayacağına göre ki bence durmayacak böyle devam eder. zamlar peşi sıra gelecek gene. yazık vallahi yazık 40 lira nerde 100 lira nerde nedesek bilmiyorum ki Allah yardımcımız olsun.

  • Savaş bitene kadar böyle devam eder hocam anlaşma söz konusu olduğunda ufak bi geçenki gibi düşer sonra tekrar çıkar savaşta durmayacağına göre ki bence durmayacak böyle devam eder. zamlar peşi sıra gelecek gene. yazık vallahi yazık 40 lira nerde 100 lira nerde nedesek bilmiyorum ki Allah yardımcımız olsun.

    Hocam bizim iç piyasada doları düşürecek hamleler gerekli yoksa işimiz çok zor. Dolar 8 lira olaydı şu an benzin mazot 10-11 lira arasında olurdu. Varil fiyatı 200 doları görse biz ancak bu seviyeleri görürdük benzin, mazotta. Hatta belki de görmezdik bile.

  • Hocam bizim iç piyasada doları düşürecek hamleler gerekli yoksa işimiz çok zor. Dolar 8 lira olaydı şu an benzin mazot 10-11 lira arasında olurdu. Varil fiyatı 200 doları görse biz ancak bu seviyeleri görürdük benzin, mazotta. Hatta belki de görmezdik bile.

    Bütün olanakları kullandı hocam kasadan bile verdi anca bu kadarı oldu dolara hamle yapoacak takati kalmadı devletin malesef. görmezdik hocam. inşallah iyiye yol alarak gider kısa süre içinde ekonomi ama herseyden önce ülkemizde her türlü şeyi yetiştirmemiz lazım şükür atalarımız vatan gibi vatan bırakmış tarım konusunda öncelik olmalı dışa bu kadar bağlı olmamalıyız.

  • Bu kadar karamsar olmayin arkadaşlar. Çok şükür her şeyi bulabiliyoruz. Paramız yetmeyince bulmak ne ise yarıyor orasını ben bilmem 😀

    Hocam 200 liracık şeyin hesabını yapma lütfen ayrıca kıymanın 100 lira olması veya 1 lt yağın 50 lira olması beni hiç ilgilendirmiyor ekonomimiz kurtuldu ve bu yüzden gozumdeki ışıltı bütün vücuduma yayıldı sonuç olarak ezanlar susmayacak bayrak inmeyecek deyip son haftanın.genel bir özeti yapayim :)

  • Hocam 200 liracık şeyin hesabını yapma lütfen ayrıca kıymanın 100 lira olması veya 1 lt yağın 50 lira olması beni hiç ilgilendirmiyor ekonomimiz kurtuldu ve bu yüzden gozumdeki ışıltı bütün vücuduma yayıldı sonuç olarak ezanlar susmayacak bayrak inmeyecek deyip son haftanın.genel bir özeti yapayim :)

    E kurtardık o zaman elhamdülillah :)

  • Bakan Nebati: Türk Lirası şu anda en zayıf durumunda, gideceği yer yok bir kere. Vatandaş rahat olsun

    .

    Evet bunu dedi arkadaşlar Turk Lirası maalesef sizin yüzünden bu durumda doğru ama bir ekleme yapmak istiyorum bakan koltuğunda oturan kişide şuanda en zayıf durumda inebilecegi bir yer yok.. :cursing:

  • Bakan Nebati: Türk Lirası şu anda en zayıf durumunda, gideceği yer yok bir kere. Vatandaş rahat olsun

    .

    Evet bunu dedi arkadaşlar Turk Lirası maalesef sizin yüzünden bu durumda doğru ama bir ekleme yapmak istiyorum bakan koltuğunda oturan kişide şuanda en zayıf durumda inebilecegi bir yer yok.. :cursing:

    Ben bu açıklamaya ilk gördüğümde şaka sandım inanılmaz pişkinlik daha kötü şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi

  • Çok siyasete girmek istemiyorum ama ben bu kadar kötü hitabete sahip bir bakan görmedim.Kurduğu cümlelerin başı ile sonu o kadar alakasız o kadar amaçsızki dinledikten sonra hiçbir bilgi katmadığını anlıyorsun.Dün NTV'de bakanımızın bir açıklamasını okudum alt yazıda.İnanamadım böyle konuştuğuna.Bu yüzden konuşmasını dinledim.Maalesef daha kötüydü.Belki de ilk defa medyaya üzüldüm.O kadar cümleden haber değeri taşıyanları,yararlıları seçmek çok zor olmalı.Allah yardım etsin tüm medya çalışanlarına :!:

  • Arabanın dışındaki sevimli erkek köpek ülkenin alt orta gelir grubunu temsil ediyor.

    Arabının içindeki cins dişi köpek ise küçük bir azınlığı..


    T.C. Millî Savunma Bakanlığı on Twitter
    “Terörist neredeyse hedef orası! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam…
    twitter.com

  • Bana soruyorlar ateistsin niye iyilik yapıyorsun?


    kendi değer yargılarımı oluşturabilmiş kişiyim, allah korkusuyla iyilik yapanlardan çok daha samimiyimdir. "korku" kavramıyla iyilik yapmaktansa, karşısındakinin müşkül durumundan duyduğu vicdani sorumluluk sebebiyle yardım eden bir insanım kaygı gütmeden o insanın ihtiyacı olduğu için ve bunu gerçekten "yapmak istediğim" için yaptım var mıdır daha ötesi?

    Psikolojik sorunların mı var kardeşim ? Sanane milletin dininden yapıcağı iyilikten ne alaka şimdi bu.


    Geçen gün de terleyen uzuvlarından bahsediyordun. Çözemedim seni Allah yardımcın olsun.