Bu arkadaşlarımızın eksikliğini bizlerin normal üyelerin hissetmesi yetmiyor abi. Hf denince akla gelen demirbaş üyelerdir bu arkadaşlarımız. Bu çağrıyı sadece bizim yapmamız yetmez.
Şöyle düşünelim. Bir dostunla anlaşmazlık yaşadığında araya başkaları girince değil, o dostunla birebir konuştuğunda anlaşmazlıkları kırgınlıkları çözersin...
Ne böyle bir çağrı beklenmeli ne de birşeylerin değişmesi arzusunda olunmalı..
Bilimselliğin sadece söylemde kaldığı, dinin ve tüm uhrevi duyguların kolay kullanılan bir aparat haline geldiği son yılların Türkiyesi'nde bu durumun her yere sirayet etmesi son derece doğaldır.
Umut ve beklentileri yönetip bunun içine bir miktar inanç ve bilimsellik söylemi eklemek son derece pirim yapan bir sentez haline geldi.
Bu çağrı ve beklentiler iyi niyetle yapılıyor ama son derece anlamsız bulduğumu söylemeliyim.
Isin sakasi bir yana, gidişat Kar açısından problemli duruyor, Son senelerdeki sınırda sistemler, Karseverleri yormaya basladı. 2 Baba sistem ile Mart ayı dahil kapatırsak kimsenin itiraz etmemesi gerekiyor. Umarım beklenen Kar görseline İstanbul ve diğer yağmayan bölgeler adına kavuşmuş oluruz. Bakalım, nasibimizde ne olacak?
Küresel ısınma ve onun sonucu olan iklim değişikliği ülkenizin de içinde bulunduğu orta kuşak ülkelerini direk olarak etkiliyor.
Bu konu ile ilgili onlarca makale mevcut.
Haliyle kıyılar için kar ihtimalleri gün geçtikçe azalıyor.
Arkadaşlar aslında bir mesaj atmayı düşünmüyordum hem konunun daha fazla uzamaması adına hemde acıtasyon yaratmak gibi yanlış bir görünüm olmaması adına.Daha öncesinde hakkınızı helal edin benim için defter kapanmıştır tarzında bir yorum yazmıştım fakat yorumum silindi.Ne yazık ki kendimi açıklama fırsatı bulamadım, yorumum tekrardan silinmezse eğer iki kelam edip ardından üyeliğimin dondurulmasını rica edicem.İlk olarak destek veren vermeyen haklı bulan bulmayan herkese teşekkür ediyorum burada dokuz yıldır aile havasında tadında havadan sudan her konudan çok güzel vakitler geçirdim.Dokuz yılın ardından bugün hiç tasvip etmediğim aklımın ucuna dahi gelmeyecek şeyler gerçekleşti ki defter bende kapandı.Gururum ,aklım zihnim fikirlerim bazı şeylere müsade etmez.Şu suçlu bu suçlu demiyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun.Kendinize iyi bakın.
Forumda ki bu son mesajımında silinmemesi dileğiyle alıntılara ve yorumlara gerek yoktur.