Günaydın HF.
Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Herkese güzel bir gün dilerim
-
günaydınlarrrrrrr rüyamda 16 aralık sabahı ilk kar düşmüştü
-
Hayırlı günler hf ailesi. Hava forumu birkaç yıldır takip ediyorum ExcuseMe ustayı ilk defa bu kadar ümitli görüyorum kış konusunda. Kendisinin yorumlarını takip ederim forumun en realist takipçilerindendir o verilerde bu ışığı görüyorsa zaten boşuna bişeylerden umut etmiyordur.
-
Maho hani yağ yoktu
-
-
-
Hayırlı günler hf ailesi. Hava forumu birkaç yıldır takip ediyorum ExcuseMe ustayı ilk defa bu kadar ümitli görüyorum kış konusunda. Kendisinin yorumlarını takip ederim forumun en realist takipçilerindendir o verilerde bu ışığı görüyorsa zaten boşuna bişeylerden umut etmiyordur.
Estağfurullah çok teşekkür ederim. Benden çok daha başarılı bilgili kişiler var forumda @4 Şubat Hakan abi bir tanesi. Ben kendi çapımda takılıyorum bazende orta ve çok uzun vade olmayan tahmin yapıyorum bazen tutuyor bazende fosluyoruz işin eğlenceli kısmı bu zaten. Realist kısmına çoğu kişi aynı şeyi der zaten normal realdede kısmen böyle ve matrak biriyimdir. Kış için hersene bende bir umut vardır 3 aylık tablodan ziyade belki 1 yada 2 tane sağlam sistem gelir efsane yaşatır yada ssw olur birşekilde bize yarar modundayım. Geçen sene uzun aradan sonra tulpar sistemiyle mini efsane yaşadım konumumda daha ne olsun.
-
Antivirüs 180 gün ücretsiz lisans veriyor. İhtiyacı olan kaçırmasın
-
Alanyanın 2. Golü neden iptal edildi. Anlayan biri varsa beri gelsin.
-
Alanyanın 2. Golü neden iptal edildi. Anlayan biri varsa beri gelsin.
Sebebi yok bence hakemin canı istemedi 🤣
-
Sebebi yok bence hakemin canı istemedi 🤣
En mantıklı açıklama bu galiba 😂
-
-
Alanya 2 yi attı Selamın aleyküm bu arada
-
Pazartesi kazanırsak misss
-
Sergen istifa 1/kahkahas23s1
-
Bu Kenan Karaman denilen vasıfsız elemanı kim bela etti başımıza ya hu.
-
Alanyanın iptal olan golünün konusu geçmiş. Efecanın arka ayağı ofsaytta. Topa hareketlenip aktif pozisyona geçtiği için ofsayt oluyor kural gereği. Eger hareketlenmese ofsayt olmayacaktı ya da 15 20 cm daha geride olsa yine ofsayt olmayacaktı.
Pozisyonda Emrenin ne kadar önde olduğunun önemi kalmıyor rakipten gelince. Isterse 3 metre ileride olsun.
Zaten Efecan da mac sonu kararın dogru olduğunu söylemiş.
-
Günaydın keyifli pazarlar HF
-
Günaydın keyifli pazarlar HF
geçmiş olsun canım Günaydın
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!