Yağmuru bulduk da kaçması kaldı.
Öyle demek istemedim ben de yağmasını çok istiyorum ama ulaşımı etkileyecek bir durum varsa da işlerimi erteleyebilirim.
Yağmuru bulduk da kaçması kaldı.
Öyle demek istemedim ben de yağmasını çok istiyorum ama ulaşımı etkileyecek bir durum varsa da işlerimi erteleyebilirim.
Yarın esenyurtta yağmur kaç gibi başlayacak bilgi verirseniz sevinirim dışarıda işim var da yakalanmayayım.
Avcılardayım hiç birşey yok.
Ben de avcılardayım da sıcaklık sorunu yaşayacagız gibi duruyor.
Nemlilik kötü olduğundan kütleler güneye inerken güç kaybına uğruyor.
850'de - 9 izotermi girdi tüm şehre. Ancak sıcaklık yükseliyor
Çok ilginç.
Hocam poyraz etkisi olabilir denizler de normalden sıcak olunca..
tahminci Yarın akşam koşullar nasıl gözüküyor sıcaklık ve yağış açısından ?
tahminci Hocam salı için madem 850 hpa bu kadar iyi DEK şartlarının iyi olduğu da günlerdir vurgulanıyor. Neden yüksek bir birikim beklenmiyor o halde ?
Benim üniversitem kayışdağında yarın tatil olmazsa cidden ağır trajikomik olur umarım böyle bi hata yapmazlar
Hangi üniversite ?
Hocam salı çarşamba günkü deklerin kuvveti hakkında bilgi verir misiniz ?
İzler kalır, izler kalırsın.
Hayırlı forumlar. Aramızda yazılımcı veya yazılım mühendisi olan varsa bana ulaşabilir mi sektörle ilgili birkaç sorum olacak. Teşekkur ederim.
Ukmo gayet iyi çıkmış nesi beğenilmedi anlamadım.
İki güne 80lik olursunuz siz
İşlerim dolayısıyla önümüzdeki sistemi takip edemedim de bu sistemi avcılarda mı selimpaşada mı geçirmeliyim ?
Veriye dayandırıldığı sürece niye kabul edilemez bir durum olsun ki meteoroloji bilimi kimsenin tekelinde değil.
Mart 13 oldu hâlâ sistem takibi yapıyoruz çok iyi
Üstad yağışın kuvvetli kısmı ne zaman başlayacak ?
Boş yapıyor.
Hocam bu saatten sonra modele bakmak biliyorum saçma ama icon avrupayı gömmüs ne düşünüyorsunuz ?
Hocam avrupa yakası şu saatlerde aldığı bantları almaya devam edecek mi yoksa rüzgar yönü değişecek mi ?
Hocam ilçe ilçe cm tahmini yapacak mısınız geçen sistemdeki gibi ?
Hocam istanbulda akşam her yer örtü alır mı