Ben de avcılardayım ama tipi hayatı felç falan etmiyor. Orta kuvvet güzel bir yağış var o kadar. Abartılı kelimeler kullanmasak daha iyi olur yanıltıcı olmaması için.
Posts by Rexoxxx
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşlar bahsi kalem olan bir Ull ise son anda pozitif gelişmelerin olabileceğini unutmayın, en ufak basınç değişimini de makul hareket edebilir dolayısıyla sizin yerinizde olsam artık model takibini bırakırım yarın öğleden sonra sistem yavaştan kendini hissettirmeye başlayacak
Kesinlikle öyle. Ama 17 şubat sisteminden süresiyle daha iyi olabilecek bir sistemi tam verimiyle alamamak biraz hayal kırıklığı yaşattı birçok kişide. Çünkü modeller 2-3 gün önce amerikan rüyasını gösteriyordu bize.
-
Arkadaşlar sakin olun. Duyguları uçlarda yaşıyorsunuz bu da sizi strese sokuyor. Özellikle bazılarınız hayatta başka bir uğraşı yokmuş gibi en önemsiz modeli bile takip edip çıktılara gereksiz anlamlar yüklüyorlar. Bu şekilde çok yıpranırsınız.
-
Sadece bermuda değil nüfusun büyük kısmı avrupa güney sahillerde ikamet ediyor. Daha çok konuşulması normal.
-
Egede ab isteyenler neye göre istiyor anlamıyorum. Oluşma ihtimali şuan çok düşük de, eğer oluşursa burası ağlama duvarına döner sıcaklık sıkıntısından.
-
Senaryo ortalamasının önemi var
Bu sene ortalama da ana çıktıya uyuyor sürekli.
-
Hafif batılı başladı 72hden sonra akşamla aynı gidiyor
500 hpa üzerinden karşılaştırınca bir tik doğulu gördüm hocam.
-
-
Pazartesi günü bu sistemin üçüncü bacağı hortlayabilir…
Serkan hoca süreci gerçekten çok iyi okuyor. Üçüncü bacaktan bahsediyorsa muhtemelen gerçekleşecektir
-
Bazı bozulmalar olacağı, sistemin kusursuz şekilde gelmeyeceğini hepimiz zaten biliyorduk. Yediğimiz kazıklardan soğukkanlı davranmayı öğrenmeliyiz artık.
-
Icon harika çıkmadı ama ana fikri bozmamış.
-
Tulpar sistemi tam anlamıyla 144. Saatte 4 büyük model tarafından efsane verdi. 120 saat kala biri bozdu kalan üçüne güvendik 96 saat kala ikincisi bozdu kalan ikisine inandık. 72 saat kala üçüncüsü bozdu son direnen modele güvendik. 48 saat kala hepsi bozdu ölüm sessizliğine büründük
Aynen böyleydi süreç. Şuan görünen sistem uzun vade bile sayılır. Model güvenilirliği o kadar azaldı.
-
2022 vorteksinin yanından geçemez tabi ama gelen kütleler vurduğu yerde mutlaka örtü bırakır. Rotası da bermuda olarak gözüküyor radarda.
-
Kütle avcılar'a sarkmaya başladı kar epey yoğunlaştı
Sıcaklık yükseliyor gibi.
-
yağışı beğenmedim
Bu güncele göre 222 ve 228. saatlerdeki DEK'lerle bile tatmin olursun.
-
Akşam seansında Gem Ukmo Icon gayet iyi. Gfs öğlene göre daha iyi ama yetersiz.
-
Yok buna da burun kıvıranlar olur.
-
ICON pazartesi akşam gece ve salı sabaha kar vermiş.
-
Yağmuru bulduk da kaçması kaldı.
Öyle demek istemedim ben de yağmasını çok istiyorum ama ulaşımı etkileyecek bir durum varsa da işlerimi erteleyebilirim.
-
Yarın esenyurtta yağmur kaç gibi başlayacak bilgi verirseniz sevinirim dışarıda işim var da yakalanmayayım.