Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 6-1 gol attık ya artık Şenol güneş kalabilir adam süperdi ama Hollanda daha iyiydi ondan kaybettik. :(3232

  • Vay arkadaş milyonlarca insan asgarî ücrete it gibi çalışıyor, bu adamlar milyonları götürüyor. Bunların ne farkı var bizden, böyle bir saçmalık nasıl olur aklım almıyor.

  • Futbolcusundan hocasina ruhsuzluk ve cag disi futbolla bir gun bu basimiza gelecekti, sampiyonadaki goruntunun benzerini verdik, Hollanda affetmedi..


    Şenol Güneş istifani ver herkes rahat etsin

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Türkiyede ki liyakatsizliğin bir örneğidir bu gün ki maç,sleven bilic'in bir sözü vardır "Türkiyede yetkisi olanların bilgisi yok,bilgisi olanların yetkisi yok"diye.şenol güneş ne taktikten anlıyordur ne antrenmandan teknik direktörlükten derhal istifa etmeli ve işi bilen insanlar başa getirilmeli

  • Taktik yok. Hırs yok. Mücadele yok. Yok oğlu yok.


    Ama bu maçta ilk gol Orkundan geldi. Sonrası jeneriklik kurtarışlar yapabilen ama oyun kuramayan Uğurcandan geldi. Arkadaş autta bile merih çağlar bekliyor, adam rastgele vuruyor. Her geri pasta sağ ve sol bekte boş adamlar, gelişine vurup kendini kurtarıyor. Her dönen topta pozisyon olarak geri dönüyor.


    Bu takımın başına Sergen Yalçın geçmeli. Adam çağdışı futbol oynatmıyor. Malzemesine göre hamur yoğurmayı biliyor. Mümkünse Beşiktaşı bırakmadan ( haksızlık olur) ekstra milli takım görevi verilmeli. Ayrıca teknik direktör olarak gittiği hiçbir takımda tazminat talep etmeyen, görevden ayrıldığında da hakedişini alıp giden birisi. En azından Norveç diğer maçları kazanıp, 2. Olarak Yolumuza devam etmeliyiz.

  • 2002'de Türkiye Dünya 3. olurken Teknik direktör Şenol Güneş'ti ancak unutulmamalı ki, 2002 yılı Dünya kupası maclarında Türkiye Kadrosunda İlk 11'de , 2000 yılı Milenyum kupası ve Uefa + Süper kupayı evine götüren Galatarasay'ın 8 as oyuncusu mevcuttu. Takımı sırtlayan bu ruhlu oyunculardı. Bu Şenol Güneş dediğimiz şahıs, o maclarda sanki onun teknikleri sayesinde maclar kazanılmış gibiymiş gibi diye epey reklam oldu ve kendini iyi pazarladı bu millete. Ne diyeyim yazıklar olsun. Kadroya da bakıyorum 2002 Ruhu taşıyacak oyuncularda yok. Neresinden tutarsan tut vasatında ötesi. Çok yazık. Üretim %0 - Tüketim %100 Ömrümüzü tükettiniz.

    Einmal editiert, zuletzt von Jack Snow ()

  • Milli duygular da yok böyle adamlarda ya mesela size dünyanın parasını verdikleri için mi o takımı yoneteceksiniz yoksa Turk olduğunuz için mi?

  • Hala puan konuşmuş Şenol Güneş. Puan değil oyun konuşulmalı.

    Şeytani bir planın içine düştüm diyor. Oyuncular maçları sattı demek istiyor. Rıdvan Dilmen milli takımı sabote etti diyor. İstifa et hocam Allahın varsa

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ankara Niğde otobanı. Siyasi görüşlere girmeden kim yaptıysa Allah razı olsun. Kaymak gibi yol. Tek kusuru hız sınırı 120 :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.