Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sosyal medyada gerçek olmayan ve yoruma dayalı bir çok haber var. İnsan gerçeği nereden öğrenecek ulusal medyadan demi. Bekliyorlar . Haber alma hürriyetimiz yok sayılıyor.

    Birde böyle bir ortamda sosyal medyaya kısıtlama getirmeyi planlıyorlar, herhalde kuşlardan alacağız haberleri.

  • O zaman sıra bende

    Recep Tayyip Erdoğan CB

    FuatOktay CB yrd

    Mevlüt Çavuşoğlu CB yrd

    Süleyman Soylu CB yrd

    Berat Albayrak CB yrd

    Benimde aldığım duyum bu yönde

  • Sağlık sorunlarını bahane edip bırakan biri en fazla CB danışmanı yapılabilir

    Eğer o açıklama doğruysa tabi

  • Son dönemde halk arasinda Albayrak'a karşı bir antipati oluştuğu bir gerçektir. Fakat, her ne olursa olsun zil takıp oynarcasina mesaj yazmak Türk Milleti'nin asaletine yakismaz. Batı karsisinda gülünc duruma düşmeyelim. İyi yada kötü bu ülke için bakanlık yapmış, hizmet etmiş biridir. Unutmayalım...

  • Ben sayın berat albayrak’ın ekonomi üzerine çok büyük etkisi olduğunu düşünmüyorum ,görevde bulunduğu süre içerisinde. Çünkü ekonomi bir kişinin veya bir kurumun düzgün yönetimi ile olacak iş değil. Tüm devlet kurumlarının aynı istikamatte olması lazım. Bütün adımların uygun atılması lazım. Bu neden ile isimlerin önemi yok dedim.


    Bununla beraber ,son zamanlarda halktan kopmuş gibi yapılan fütursuz açıklamalar ,bu süreci hızlandırdı diye düşünüyorum.


    X gider y gelir . Mantalite aynı olduğu sürece hiç bir şey değişmez. Bunun örneğini , mb başkanın değişikliklerinde de görebiliriz.


    Döviz kurları karşısında ekonomi yönetiminin atabileceği tek adım faizi yükseltmektir. Yüksek faizin bizim gibi gelişmekte olan ve pandemiden dolayı ekonomisi küçülmüş ülkelerde iyi sonuçlar doğurmayacağıda kesindir.


    Neresinden bakarsanız bakın şu anki tabloyu düzeltmek artık kolay değil.

  • Bu listeyi bende görmüştüm Twitter'da. Hakan Fidan dışişleri bakanı,adnan bali ekonomi bakanı yazıyordu. Doğruluğu tartışılır tabi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • ekonomi üzerinde çok etkisi olmasa da son donemde yaptığı açıklamalar büyük oranda antipatik hissedilmesine sebep oldu. negatif imaj olusturdu kendisinde. bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.


    ayrıca Tl-Euro-Dolar kur farkının bu boyutlara ulasmasında en büyük hata Rahip Brunson olayında yapıldı. Adamı madem bırakacaktınız niye ilk başta direnip doları 7, 15 seviseyine getirdiniz.