Gfs nasıl gidiyor, bakmadım

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu kadar tırt olacağını hiç tahmin etmemiştim en azından 3-5 birşey olur diyordum Samsun merkez akşam yağan kısa süreli yoğun kar dışında Birşey olmadı. Oda 1cm yaptı yapmadı 😅
-
Kky olmasaydı keşke...
Geceleri az daha kaliteli kar gündüz sulu gibi 150 metre üstü gömülür ama beklenenden de iyi gidebilir tabi herşey kara sogudu yaşayıp görcez
-
Trabzon merkez hazırlan, radar bozuk ama şu radar çalışıyor herhalde doğrudur, arkadaşın dediği gibi akçaabatta yağıyor o zman doğru gibi bu radarda.
8:45 lerde
-
-
Allah'tan biraz yüksekte oturuyorum da azıcık kar görüyorum
Senin orda kaç cm var?
-
GFS güncellemesi Trabzon ve doğusu için berbat. Malesef şu iki sistemden de elle tutulur bir kar da alamadık. En baba sistem de yıllardır olduğu gib Soçi nedeniyle (trabzon-rize-artvin için) çöp olup gidecek
-
vallahi 19 sistemi yine samsun tirt oldu rüzgardan yağış düşmedi. Üzerine birde kky sulu kar. Hiç iyi olmaz benim için.. arttik samsunda karda yürümek hayal ve lüks oldu. Hiç bir şart oluşmuyor oluşmuyor... en azından bu sistemde 3 cm alsayddik. 22 sistemide kky ise takip etmeyeyim zaten sahilde oturuyorum keyfim kaçtı. Windy kar yağışı haritasıda ayrıca tutarsız çıktı.. . Son 3 güne 6 cm veriyordu. Şimdi gfs son 10 gün 110 cccm yağış veriyor...
-
Ardeşen merkez çok güzel kar yağışı aldı. Halen daha devam ediyor. 3-5 cm olmuştur tahmini.
-
Allah'tan ev denize bakıyor radarsız daha heyecanlı oluyor 😄😄 biseyler geliyor bakalım
-
35-40 cm var
-
GFS güncellemesi Trabzon ve doğusu için berbat. Malesef şu iki sistemden de elle tutulur bir kar da alamadık. En baba sistem de yıllardır olduğu gib Soçi nedeniyle (trabzon-rize-artvin için) çöp olup gidecek
Berbat derken daha 2 gün öncesine kadar fön yiyecektik şimdi -9 lar var devamında da büyük sistem olabilir. Çayeli Aralık sisteminde 7 cm aldı şimdi de aalıyor
-
yıldızlı rakımım 350 yerler kuru diye ince tabaka olmuş işe giderken merkezden geçtim sahil boyu daha fazla kar var 2-3 cm olmuş bile şaşırtıcı en azından beyazlık gördük buna da şükür
-
Atakumda başladı hafif yagiyor suan
-
Bugunden bekletim 0 önümüzdeki sisteme kaldık gene 🏹
-
https://www.gorele.bel.tr/gorele-canli-yayin/
Maşallah çarşıya ne kar yağıyor köyler nasıl acabaöğlende doğru haber gelir
-
Akçaabatta ufaktan kar yağışı başladı
-
Akçaabatta kar yağıyor sübhanallah.. ilk defa görenler favlasın kwkfkwmrrk
-
Haydi Trabzon göster kendini bakayım
-
dün gece tekkeköy iyi kar tuttu kısa sürdü 15 dk kadar sonra çimenler arabalar haric geri kalan eridi şuan samsundayım deli soguk var yağiş olsa hemen tutar
-