samsudna nem yükseliyor beyler yavaştan 1 saat sonra kütle vuran yerlerde şenlik başlar
Posts by muratcetinn
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
kütlelerin ovadaki verimlilikleri biraz daha artıyor bundfan sonraki kütleler daha güzel etki yapacaktır atakumda ve sırasıyla merkezde
-
Samsun kütle treni oluşuyor. Nem biraz daha toplarsa güzel yağışlar görülecek gibi
-
dsamsunda nem düşük arkadaşlar üzerinizde yeşil kütle varken yağış göremeyebilirsiniz:D bir kaç saate nem yükselecek biraz daha kar kütle vurdukça güzelleşir
-
Mgm Samsun’dan Artvin’e kadar bölge geneline en az 15 cm kar vermiş şimdi bu gerçekleşmezse linçmi edeceğiz
Mgm olacak hadiseyi belirtir bu tip haritalarda bafrada yada çarşambada yoğun yağarken samsunda olmamışsa samsun ili sınırları içerisinde yoğun kar yaşandığı için tahmin doğru yapılmıştır. Her noktaya aynı seviye yağış düşecek diye bir durum yok tahmin doğru kabul edilir genel bir çizim ve paylaşım yapılır.
-
Bunu anlamak çok zor olmasa gerek dimi…Evet samsun metrelere oynadı.Keza ordu.Sonra giresun.Rizenin doğusu Sonra artvin hopa…2 şehir merkezi istediğini alamadı diye bu sistem hafife alınamaz.2017 de de bölge efsane yaşarken ordu yıldız saymıştı.Yapacak bişe yok…
Doğru cevap bu.
-
Samsun mükemmel bir sistem yaşadı uzun zaman unutmaz kimse 2025 sistemini, bu sisteme kadar herkez 2017 sistemini referans alıyordu artık bu saatten sonra 2025 sistemini referans alacaklar.
-
-
-
Gréy dön memleketin haline bak
Var içinde bir pişmanlık
-
Samsun gece yıkıldı hala yıkılmaya devam ediyor:) bu sistem Samsun efsanelerine yazıldı sıralamayı dizeriz bir ara
-
Trabzon’a çok pis vuracak hazırlan trabzonnnn
-
Samsun’un efsanesi oldu bu sistem acayip birşey sabah gün aydınlanana kadar bi 10 daha alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
-
Süre vs bu sistem zaten hafızalara kazındı tabi birikim olarak arada bi fark göremiyorum şuan hocam ya da uyku sersemi ayırt edemiyorum 😂
2017 de 70cm kar ölçtüm daha hala 20cm olması lazım üzerine ama şu bir gerçek eriyen 20cm kar olmuştur sistem başından itibaren
-
Bu nasıl bir yağış nasıl birikim galiba 2017i geçtik 😮
2017 unutuldu sanırım hafızalardan birikim olarak 2017 yok hala ama ona yaklaştık iyice ama sistemin süresi bakımından ve kar yağışlı gün sayısı bakımından bu sistem daha güzel gibi
-
Atakum sahil de az çok geçmiştir diye düşünüyorum üstad benim rakım 40 artık plakaya doğru gidiyorum veya geçmişimdir
Bi 10cm daha karımız var gibi ama bakalım
-
Samsun ilkadımdayım akşamdan itibaren yağan kar miktari 20cm doğru gidiyor zaten mevcutta 30cm kar vardı Samsun merkez İlkadım 50ye doğru gider
-
samsun çobanlı iskelesi anlık dek girmek üzere canlı izlemek isteyen için link,
Samsun Çobanlı İskelesi Canlı Yayınwww.youtube.com -
ilkadımın doğusu ve canik sistemin şuana kadar samsun adına yıldızı görüntüde diğer yerlere oreanla daha fazla kar var
-
wtsptan devam ediyoruz , arada giriyorum foruma
bu kaan bizim samsunlu genç çocukmu
aynen o senin tornanı yiyen genç çocuk büyüdü ne hale geldi