saat 4 ten beri kar yağışı var ama tutmadı yerlere bir türlü. iftar saatinden sonra sağlam bi yağdı çimenler arabalar tuttu yerler yine tutmadı. anlamadım yer yeteri kadar soğumadı heralde bu gece için neler olur?
Posts by samets
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yıldızlı 30 rakımda rüzgar ve ysğmur vardı eve çıktım kar yağışı çoktan başlamış arabalar beyazladı mevcut örtünün üstüne yağıyor devamı var mı acaba sabahta uyandım yağıyordu
-
artık yeni konunun vakti geldi
-
kendi konumum adına küçük bir değerlendirme;
19 şubatta uyandığımda beyaz bir örtüyle karşılaştım yaklaşık 2-3 cm civarı akşamında eve döndüğümde tamamı erimişti.
20 şubatta gün içerisinde 10 cm örtü oluştu
21 şubatta mevcut örtüye 2-3 cm daha eklenmişti
22 şubat neredeyse boş geçti
23 şubatta vortexin etkilerini tam anlamıyla görmüştüm DoquKaradeniz28 hocamın verdiği saat (09-15 arası) inanılmaz bir şekilde hiç durmadan tipi ile muaazzam bir seyir zevki yaşattı bana.
bugün ise akşam 16.45 itibariyle vortexten bile daha çok birikim aldım 10 cm ye yakın oldu.
totalde kendi konumum adına +/-40 cm civarı bir birikim almış oldum. sistem zaman zaman çileden çıkarttı ancak kuzeyin_oglu hocamın ısrarla sistem sonu demesinin bir anlamı vardı. en keyifli olan kısmı şuanki yaşadığım yağış oldu.
benim konum itibariyle her yıl iyi kötü en az 2 kez kar yağışı alıyorum yorozu camımdan tam görüyorum kütlelere el sallamak denizde kar yağışını görmek insana kötü hissettiriyor.
en nihayetinde bana en çok zevk veren durum kameralara bakıp ayasofya değirmendere akçaaabat sahil dibinin de bembeyaz olması.
-
leonardo da vincinin son akşam kar yağışı tablosu
-
değirmendere harika yağıyor
-
-
Vortexten daha çok birikim yapıyor basılmış yerler bile doldu
-
Konumda lapa lapa yapıyor şükürler olsun
-
Kütle sanki yorozdan içeri sokulcak gibi
-
Bugün gördüğüm kaçıncı kaza.Ömrüm arabın üzerinde geçmiş ben bile yerinden oynatmıyorum arabayı.Arkadaş böyle güçlü buzlanmada zorunda olmadıkça arabanın üzerine çıkmayın ya.Öyle böyle değil.Müthiş bir buzlanma var.
Öğle vaktinde de beşirli sahil yolunda çok fazla araç varmış neyine güveniyor bu insanlar da yola çıkıyor anlamıyorum
-
Yarın ve salı günü için bir değerlendirmeniz olacak mı ? DoquKaradeniz28
-
Yeni boşluğumuz hayırlı olsun adı beşikdüzü boşluğu
-
Bence sistem bitiminde yenilense daha iyi olur bütünlük bozulmasın
-
Muhtemel yoroz batısı her zaman olduğu gibi alacak ama inşallah yorozu devirip şu 10-12 cm bi ekleme olsa çok süper olur
Yorozu devirecek kadar güçlü mü sence ben çözemiyorum bir de gece boyu olcak mı
-
Dekler ne zaman gelecek bize B230S80
-
Allah bereket versin, ne kadar oldu çok güzel tipi geçiş oldu sahilde 10-12 cm civarı pirinçte yağdı
kaç cm oldu birde eski kar fazlaydı orda ve buzun üstüne yağdı
Aynen öyle eski karın üstüne yağdı 20-25 cm civarı bir birikim oldu
-
Sabah 9 dan beri aralıksız tipi yağıp en sonunda sonlandı yeni dekler bekliyoruz. Akççabat sahil dibini beyaz görmek çok değişik -
Konumumda sabah 9 dan bu yana inanılmaz tipi var hiç durmadı
-
Siklon bölgemizden çekilince neler olacak