Radarda yukardaki oluşumlar karaya doğru yaklaşırken genişleyebilir çok güzel her yeri kapsayacak şekilde geliyorlar
Posts by Surmeneli61
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Davutpasa/Yıldız Teknikte kar başladı
Zorla yagdiriyorlar derste bakıyorum bende snsjdjjddj
-
Biz herkesin mesajını mı okuyacagiz güncelleme sonucu bilgili birileri konuşsun ya da ayrı başlık mi olur bilmem önemli mesajlari atliyoruz
-
3. Olsa iyi de ,ortaya dönerse akşam sikinti
-
Niye ban atilmiyor anlamadım adam bi ordulu bi egeli ikisi de aynı kişi
-
Bu yağan kar adam öldürür artacak mı ilerleyen saatlerde anlık başladı 300mde
-
Giresun kalesi kamerası kar atıyor
-
Araklı mgm de 2.8 derece oldu 200m de istasyon .Beklenenden erken mi yanlışım mı var
-
Ne kadar yağar tahminleri başlamasa da ben kendi adıma sormak istiyorum Trabzon’un doğusu 300m de ne olur bi 10 cm yağar mı dersiniz
-
Duvar yapıldı yol çökmesin diye çaya aktı bu sefer
-
DoquKaradeniz28 1 haftalık periyotta 300m de Trabzon'a ne ölçüde kar yağabilir?
-
-
Araklı tarafında geçen 5,6 gün önce de bir kütle yapışmıştı 50mm bırakmıştı şimdi de güzel yağıyor tüm ülke sıcaktan yanıyorken buralar bayağı serinledi
-
Sayısacıyım, Hava Harp istiyorum
Pazar sınav var bakalım,ben MSÜ sınavına deneme sınavı modunda gireceğim geçen yıl da girdim YKS için hazırlık oluyor. Başarılar tabii sıralama önemli ama hava harp için yaklaşık 85 net civarı iş görür yanılmıyorsam.
-
Yok abim anlıyorum zaten şaka olduğunu
Sağolasın abim son iki ay inşaallah istediğim gibi olacak her şey 🙃
Arda alanın ne?
-
Sürmene 300m karla karışık başladı 850hpa göre sanki hızlı bir başlangıç oldu, acaba sabaha birikim olur mu?
-
-
Turuncu renkli, minik portakal gibi bir çilekti.
Direkt çiğneyerek yeyiliyordu o sanırım adını bilmiyorum tatlı oluyor yenirken biraz sonra yamultuyor.(dalda benim dediğim)
-
Bu nasıl yağıyor ahıra giren kar rüzgarla 2. kata çıkıyor 😁
-
">Yer yer 6,7 cm var