Arabalar çimler ağaçlar beyazladı burda da 👍

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Rüzgâr çıktı kar hafifledi arkası var mi göremiyoruz ki radar bozuk..
-
Yoğunlaşmaya başladı Kar çok güzel yağıyor 🌨️❄️❄️forum.havaforum.com/attachment/134459/
-
bu akçaabata neden bir şey yağmıyor aga
-
10 cm e adım adım😋😋 uyuyamıyorum
-
Sıcaklığın bi tık daha düşme ihtimali var mı hocam
Var
-
Tekrar yoğun yağış başladı
-
Günaydın herkese uyandığımda konumumda arabaların üstü hafif beyazlamış yerler kuru olduğu için ince bir tabaka kar birikmiş onun dışında tatmin edici bir şey yok.
-
Herkese günaydın. Giresun Merkez sahil yine avucunu yaladı. Dün akşamüstü güzel bir yağış oldu ve kesildi. Geceden sabaha sadece bir kez kütle geldi ve o da hafif yağdı geçti. İşler Giresun açısından garip bir hal almaya başladı. Yağış sıkıntısı çeken Güney Doğu Anadolu kara gömülürken, ülkenin en çok yağış alan üç ilinden biri olan Giresun üç sistemdir kuru soğuk yiyor neredeyse. Enteresan!
-
Akçaabat söğütlü 80 mt hava kapalı soğuk, resmen bir tozakımsı yağmış, durdu durdu anca bu kadar oldu
-
Samsun merkez dede hiç bişi yok
-
Gfs çok iyi gidiyor sistemi uzattı peşine bidaha indiriyor bölgemize samsuna 87 mm kky kar karışık gösteriyor 22 ile 26 arası Samsun bu. Sefer yüzü gülecek gibi
-
Vaybe trabzon kameralarına baktım şehir kısmına moloz tarafları bembeyaz olmuş, kar yağışı olmuş burada tozak var, gider ayak her yeri eşitlemek istemiş
-
Gece doğru düzgün kar yağmamış büyük hayal kırıklığı noldu bu giresun'a anlamıyorum ki
-
Eynesilde 20 cm gibi bir birikim var
-
Samsun merkez dede hiç bişi yok
Sistem bugün çıkışını yapacak. Daha yağacağını sanmıyom hafta sonu gelecek sisteme odaklanmalıyız.
-
forum.havaforum.com/attachment/134472/
Şuraya giresun'u da eklemek lazım nasıl olsa bi farkımız kalmadı pek
-
Vay arkadaş akçaabat t söğutlü 80 mt tipi bastırdı beyazladı yerler
-
Gfs çok iyi gidiyor sistemi uzattı peşine bidaha indiriyor bölgemize samsuna 87 mm kky kar karışık gösteriyor 22 ile 26 arası Samsun bu. Sefer yüzü gülecek gibi
Kky olmasaydı keşke...
-
Allah'tan biraz yüksekte oturuyorum da azıcık kar görüyorum
-