Ardeşen merkez radardaki kütle 10 dakikada bembeyaz etti her yeri.
Posts by signomi__
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaş Çayeli yine boşlukta çıldıracam ya şu sistemdeki şanssızlığa bak
Hocam görüyorum ve Ardeşen’le size ben de katılıp artırıyorum😊😊
-
Tüm sahil hattı kara kavuştu galiba. Rize merkezde 3 yıl üstüne bu denli kar yağdı. Şu görsellik bile yeter
Çayeli’yi bilmiyorum ama Rize ile kıyaslayınca Ardeşen, Pazar, Fındıklı hattı geceyi şanssız geçirdi. Akşam yağan kar var ki o da çok az. Radar hep ıska geçti. Takip edenler görmüştür. Şans😊
-
Ardeşen 0 rakım. Güzel kar yağıyor ve yağan kar doğrudan yapışıyor.❄️❄️
-
Modellerin kötü olduğunu kim dedi sana fırtına öncesi sessizlik de birde bu saatler bizim forum çok aktif değil akşam ve gece aktifiz çoğunlukla
😁 allah aşkına benim yazdığımdan ne anladım. İki soru sordum. Yorum yapmadım, iki soru, iki basit soru. “Model kötü” demedim ki🤦♂️🤦♂️. Cevap için teşekkürler.
-
Herkese iyi günler, sayfamız biraz sakin görünüyor. Bu fırtına öncesi sessizlik mi yoksa modelleri mi kötü😊?
-
hocam sizin yağış kesilmeyecek gibi duruyor ileriki saatlerde çayeli ye gelecek kütle sonra size felebilir tabii erimezse
Öyle görünüyor. Radar dolu. Seyirlik güzel yağış var.
-
Ardeşen merkez güzel bir kütle yakaladı. Müthiş bir yağış var. İnanılmaz iri taneli ve yoğun.
-
Ardeşen’de merkezde şu an mükemmel bir kar yağışı var. Göz gözü görmüyor.
-
Ardeşen merkez çok hafif karla karışık yağmur atıştırıyor..
-
Dün gece A Haber yayınına Adil Tek bağlandı.
Batı Avrupa üzerinde yüksek basıncın ısrarcı olacağını, ülkemize soğuk akışının Şubat'ta da devam edeceğini, özellikle ikinci hafta daha büyük bir hareketlenme olacağını söyledi. Uzun vade adına iyi bir analiz mühendisidir, görüşlerinin böyle olması, beni de mutlu etti, doğru yolda olduğumuzu düşündürdü.
-
Kar yağışı alan arkadaşlara hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerle ilgili genel bir bölge değerlendirmesi yapılsa, neler olacağı konusunda önümüzü görebilsek. Şimdiden teşekkürler.
-
Rize/Ardeşen kar beklentisi az, kafa rahat mis😬. Samsun, Ordu ve Giresun’da sahilde yaşayan arkadaşlara allah sabır versin😊
-
Ardeşen merkez çok güzel kar yağışı aldı. Halen daha devam ediyor. 3-5 cm olmuştur tahmini.