Bi yukarı bi aşağı

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radarda üstümüzde bulut yok ama hafif kar başladı...
-
normal bir karyagsin buralar cosar godzillayada gerek yok
-
Bu sistemin bana minik hatırası az önce yaptım bunuda
-
Ben artık tipiden yolların kapanmasını istiyorum. Geçen yıl tulparda 30 cm kar görsekte çok özledik şöyle sert uzun süren kar yağışını. Gel artık iki gözümün çiçeği..
-
En azından artık soğuk taraftayız. Ben inanıyourm illaki bir sistem de yağış da denk gelir
-
Bi yukarı bi aşağı
Hamak beklerken kaydırak geldi
-
Çok güzel soğukla Antalyanın 10-15 gün önce aldığı cephe gibi cephe alalım 2 günde 300-400 mm lik AB 970-975 ile bu kış başka sistem istemem razıyım geri kalanı 14-15 derece geçse de olur
-
-
Hocam İstanbul Ahalisi Askerde 4 yıllık uzun ilişkisi tarafından terk edilmiş delikanlılar gibi
Yılların yorgunluğu çöktü
Bize siklonik aralıksız 24 saat kar lazım anca toparlanırız
24 değil 48 saat yağsın, yoksa doyamayız
-
Bu cumartesi günü yüksekler kar görür mü acaba
-
Kayışdağı zirve
-
Bir musibet var arkadaş....
-
Kar haritaları orta ve uzun vade için ilimiz adına çok can sıkıcı. Yine Batıkaradeniz revaçta.
-
-
böyle boş soğukta kalıcaksak kalmayalım para cebimizde kalsın
-
3-5cm alır mıyız dedik +200mt'de bile havada çok az gördüm, yerde zaten imkansız... Hal böyle olunca kıyıda oturanlar ne yapsın ? Bu şehre Azorun bize yakın olduğu, Soğuğun kendi yükseği ile geldiği sistemler hep böyle gereksiz kuru soğuk oluyor.. Bunun bir benzeri ayın 20 sine kadar olan süreçte gene tekrarlanacak ve bol bol kuru soğuk çekeceğiz. Artık paternin sadece 850 soğuğu anlamında değil 500 soğuğu olarak da bize dönmesi lazım.
-
Kar durumu ile ilgili yorum yapmayacağım, canım çok sıkkın fakat her şeyin en hayırlısını rabbim bilir.
Lakin dışarıda öyle bir soğuk var ki, bıçak filan değil bildiğin jilet maşallah.
İnsana da en çok o koyuyor, şu soğuğa yağışın denk gelmesi ile bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik.
Sağlık olsun, henüz sezonun başındayız, güzel dileyelim güzel olsun.
-
İstanbul olarak Ayazlı havalara bir süre talibiz gibi ama bu böyle gitmez elbette kar yağacak ve biz O gün bu forum da bunun heyecanını paylaşıyor olacağız.
-
ECMWF -9 GFS -8 ortalamaya sahip 23 için yağışı çözersek ortalama bir sistem alabiliriz 10-20cm aralığında.
-