Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 2020 yılının ilk 3 aylık özeti....



    Avustralya'daki yangınlar

    Kobe Bryant kazada öldü

    Elazığ depremi

    Korona virüs

    seller, kum fırtınaları, çığ felaketleri

    ABD İran gerilimi

    Bahar kalkanı harekatı

    Şehitlerimiz

    Barış pınarı harekatı

    Çekirge istilası

    Deve katliamı

    Düşen uçaklar.........

  • Yanginlarin çıktığı tarihi iyi bir arastirmaniz lazim. 2020 de degil!

  • 93fa6f19c17c09a133c.jpg

    Hafta sonu şehirden olabildiğince uzaklaşalım dedik arkadaşın köyüne gittik güzel kar vardı muhtemelen buda buyıl gördüğümüz son kar yağışı olacak ha belki buralara yine yağabilir ama artık herşeyi tadında bırakmak lazım.kısaca bir değerlendirme yaparsak buyıl son geçirdiğimiz kışlara oranla bölgemiz adına iyi geçti diyebiliriz artık önümüzdeki sezon daha iyilerini görmeyi rabbim bizlere nasip eylesin 😊

  • Karadeniz ahalisi suskun, biraz buralarda olalım, nasılsa bizde trabzonlu sayılırız:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Şu Virüs Belası Biterse yazı Artvin Yusufelinde Geçirme Ihtimalim Var Yusufelinin Oraji Yeri Felan Nasıl Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardimci Olabilir mi ?

  • Narsil Ne olsun be hocam. Havalar durgun, gündem malum. Moraller düşük. Sessiz sakin yaşayıp gidiyoruz. Kısa zamanda şöyle eskisi gibi harekete kavuşmak tek temenni, bakalım bu gidişatın sonu hayır olur umarım.

    Moralimiz yüksek olsun herşey Allahtan bugünleri de atlatacağız inşallah, şöyle güzel güzel oraj takip edeceğimiz güzel yaz günleri bizimle olacak nasipse..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bu virüs illeti olmasaydi bu havalardan kimse şikayetci olmazdi hatta şuan daha sogumasi icin model takibi bile yapardik. Ama şuan bu virüs oldugu icin en azindan havalarin artik yavastan düzelmesini bekleyip bu virüsün nasıl bir yol izlyecegini merak ediyorum.

  • sevgili bölgedaşlarım bu corona virüs belası bölgemizdede hızla yayılmaya başladı oyüzden tüm uyarılara uyalım uymayanlarıda uyaralım özelliklede genç arkadaşlarımız bu konuya çok çok dikkat etmeli sevdiklerimizinde sağlığını düşünelim mümkün olduğunca izalasyon kurallarına uymaya çalışalım şunu asla unutmayalım belki virüs size fazla bir etki etmeye bilir ama büyüklerimiz risk gurubunda onlarıda düşünelim.güç olsun ama geçolmasın.neyazıkki giden geri gelmiyor dikkatetmek gerek.rabbim en kısa zamanda bu corona belasını ülkemizden defeylesin inşallah.

  • Fındıkta hasar tespit çalışması devam ediyor


    Zirai don nedeniyle 300 rakım üzerindeki fındık bahçelerinde lokal olarak 2020 ürününe zarar verdiğini belirten Karan "Devlet destekli tarım sigortası kapsamında ürününü güvence altına alan ve zirai dondan etkilenen üreticilerin bahçelerinde TARSİM ekspertizleri tarafından yapılan tespitlerin ardından hasar oranları yazılmaya başlanıldı. Fındıkta zirai don olmadığını savunan ve bizi spekülasyon yapmakla suçlayanlar, Giresun TARSİM Bölge Müdürlüğü’nü arayıp fındıkta zirai don yaşanmış mı yaşanmamış mı, kaç üreticiye hasar kaydı açmışlar bir sorsunlar ve ondan sonra konuşsunlar. Biz koronavirüs salgınına rağmen halen sahadayız ve üreticinin yanındayız. Ülke olarak tarımsal üretime daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde, biz fındık yansın, yok olsun demiyoruz. Üretim çok olsun ki, hem üreticimiz kazansın hem de ülkemiz kazansın diyoruz. Bunu derken de, üreticinin hakkını, hukukunu sonuna kadar savunacağımızın bilinmesini isteriz. Biz birilerini memnun etmek veya değirmenine su taşımak için değil, üretici alın terini sonuna kadar alsın diye mücadele ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


    https://www.haber61.net/amp/bo…devam-ediyor-h389791.html

    2 Mal editiert, zuletzt von Gréy ()