Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Queen İstiklal caddesine de yürüyüş yaparken o esnada okunan Ezan'ı ıslıklayanlar dan bahsediyorum. 15 Temmuz gecesi darbe zamanı yapılan sela dan hangi hasta rahatsız oluyor. Bunun neresinde bir anlayış aramalıyım, 7/24 müzik sesleri yüklesen bir yerde Ezan sesinden rahatsız olmak. Kusuruma bakmayın hocam tartışmaya dahil girmem bu konuda bunların ne yapmak istedikleri gayet aşikardır... Hayırlı Akşamlarınız olsun...

    Kimse ezanı yuhlamadı orada. Açıp araştırmıyorsunuz ki. Kim neden ezanı yuhlasın azıcık mantıklı olun lütfen ya. Orada kadınların yaptığı bir yürüyüş var, başörtülü olanından tut her türlü profilden kadın emekçi var ve polis müdahale ediyor. Tepki polise, siz gelmiş diyorsunuz ki ezanı yuhladılar. Pes diyorum, başka birşey demiyorum!

  • Kimse ezanı yuhlamadı orada. Açıp araştırmıyorsunuz ki. Kim neden ezanı yuhlasın azıcık mantıklı olun lütfen ya. Orada kadınların yaptığı bir yürüyüş var, başörtülü olanından tut her türlü profilden kadın emekçi var ve polis müdahale ediyor. Tepki polise, siz gelmiş diyorsunuz ki ezanı yuhladılar. Pes diyorum, başka birşey demiyorum!

    Orada görev alan polis arkadaşlarım var. Bak arkadaşım değil arkadaşlarım var. En az 5 tanesi ile görüştüm. Hiç birisi de birbirini tanımaz. Adamlara çoluk çocukları üzerine yemin ettirdim. Hepsi aynı şeyi söyledi.


    Abi kesinlikle polis müdahale etmesi. Ezan okunmaya başladı bir grup sesini yükseltti. Aradan aklı selim bir grup bağırdı ezan onunuyor susun dedi. Bu sefer daha yüksek sesle bağırdılar. Bir tanesi yemin etti çocuk abi kulaklarımla duydum iki tane kadın aynen şöyle konuştular dedi


    İstanbul da cami kıtlığı var gibi geldi bu camiyi de taksimin göbeğine dikti.


    Bak bunlara şahit olan adamlar bunlar. Yemin ettirdim adamlara

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bugünkü katliam bile bazı körlerin gözünü açmadıysa geçmiş olsun

    Küresel çete emellerine baya yaklaşmış demektir

    Hala müslümanı ve kendi milletini suçlayan zavallı ezikler var

    Yazık çok yazık


    Burada o terörist ouç ve felsefesinin temelleri nedenleri amaçları konuşulması gerekirken müslümanları suçlayan çapsız yaklaşımlar var

    Allah ıslah etsin

  • Queen sizinle tartışmaya dahi girmem bu konuda demiştim. Size şu söz dizeleri ile cevap veriyorum.


    ''Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnız insanların düşmanı olanların düşmanıyız.”

    “Bizim intikamımız, zalimlerin zulmüne karşıdır.”

    “Onlarda zulüm hissi yaşadıkça bizde de intikam hissi devam edecektir.”


    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK :thumbup:

    Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

  • Queen orda herkesin olmasa da belli bir kısmın ezanı ıslıkladığı aşikar aslında. Bu da saygısızlık işte, ki açtıkları pankartları görüyoruz, bazıları ironidir espridir anlarım ama birkaç tane vardı ki, kadın hakları savunuculuğundan çok kadını cinsel obje olarak gösteren pankartlardı. Dediğim gibi bu ülkenin feministi de anca bu kadar oluyor. En aydın geçinen de görgüsüz, köylü adam da görgüsüz. Tabii bunu yazdığım için yine birileri üzerine alınacak muhtemelen.

  • Cehalet insanoğlunun en büyük düşmanıdır bunuda burda görüyoruz yazık çok yazık...

    Siz cehalet içindesiniz bunu milli mücadelenin sahada verileceği senelerde daha iyi anlayacaksınız. Belki biz göreceğiz belki çocuklarımız ama büyük ihtimalle buyük tufan çok yakındır.

  • Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan hiçbir insanın ezanı ıslıklama gibi bir hadsizliğe hakkı yoktur. Bu ayıp değil İslamiyette küfre girer ki Allah'ın yoluna daveti susturmaya çalışıyorsunuz. Ama bunu seçim meydanlarında ağzına meze yapanlar ise alenen din istismarcılarıdır bu da net. Bunun cevabını Diyanet çıkar o insanları da geri kazanabilecek şekilde vermeliydi. İslamiyete uygun bir üslupla yaptıklarının yanlış olduğu söylenmeliydi. Bizim dinimiz iman, hoşgörü ve güzellikler üzerine inşa edilmiş bir din. Ama bunları yapacak Diyanet bile yok bu ülkede. Burada bile konu nerelere taşınmış. Bir kardeşiniz olarak herkesi sağduyulu olmaya çağırıyorum. A partilisi, B partilisi, inançlısı, inançsızı hepimiz bu vatanın çocuklarıyız ve birbirimizi kazanarak bir yerlere geleceğiz. Ayrışarak, kutuplaşarak değil bir olduğumuzda güzel günler görecek bu ülke.

  • Bir ülkede başka bir dinin ibadethanesinin taranmasını katliam yapılmasını geçtim , önünde bir çocuk oyuncak patlatsa Ohal ilan ederdi iki yüzlü batı , dünyanın gelmiş geçmiş en aşağılık provakatif planlı terör eylemi yapılmış , bırakın Batı’yı ülkemizde bile hafife alanlar var ( Yeni Zelandalı senatör suçlu müslümanlar dedi alçakça)

    Bu mesaj tüm insanlığa ve özellikle müslümanlaraydı oysaki

    Afrika , Latin Amerika ve bizler aynı kategorideyiz

    Sonunuz böyle olacak diyorlar bu eylemle

    Ya bizimlesiniz Yada yok olacaksınız

    ( 11 Eylül’de Busht başlatmıştı bu yaklaşımı )

  • DÜN İNGİLİZLER, BUGÜN ABD...


    İnsan bu tabloya bakınca “tarih çarkının” dönmeye devam ettiğini ve tarihin gerçekten de tekerrürden (tekrardan) ibaret olduğunu düşünmekten kendini alamıyor doğrusu…

    NEYSE Kİ DEVAMINI VE TÜRK MİLLETİ'NİN BUNLARA İZİN VERMEYECEĞİNİ BİLİYORUZ... DİRİLİŞ RÜYALARI GÖRENLERİN DE UYANIŞ VAKİTLERİ GELİYOR.. :thumbup:

    90355c35d9bb0436e.jpg

    Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

  • Nerden biliyorsun ordamıydın polisi ıslıklamış olamazlarmı insanları dinsizlikte düşmanlıkla suçlamak ne kadar kolay duyduğuna değil gördüğüne inanıcan

    Kardeşim beni tanımasan şu yazdıklarına üzülmezdim inan. Benim yazımda kimi dinsizlikle suçladım tekrar okur musun? Söylemek istediğim şu;

    1-Bu ülkede ezan ıslıklayamazsın

    2-Hadi böyle bir edepsizlik yapıldı diyelim bu siyasilerin değil Diyanetin işi.

    3- Bu insanları geri kazanmak aslında tüm toplumun görevi. Ahirette sadece kendinden değil yaşadığın toplum için Allah adına neler yaptın bunlarda sorulacak.

    Siyaset ve din konuşmayı böyle yerlerde sevmiyorum ama partizanlık yapılıp yanlışa yanlış denmezse dayanamıyorum.

  • Camiyi bombalayan zihniyet hristiyan alemine mal edilemeyeceği gibi,

    8 Mart'ta ezanın ıslıklanmasını alkışlayan zihniyet de orada bulunan kadınlara mal edilemez.

    farkında mısınız nasıl da bölünüyoruz.

    Forumdaki en mantıklı düşünce. :thumbup:

  • Konu çok uzadı herkez kafa yapısını düşüncesini belli etti allah sonumuzu hayır etsin çocuklarım ve torunlarım için endişeliyim faşizim din tüccarlığı cehalet bitmedikçe insanoğlu rahata kavuşamaz..

  • Kendi adıma konuyu kapatıyorum.


    Batının ahlaki yapısını medeniyet sanan anlayışa lanet olsun.

    Misal 5 yaşında ki kızım bale yaparsa çağdaş modern medeni olur.

    Fakat 5 yaşında ki kızım başını kapatıp kuran okur namaz kılarsa gerici yobaz dinci cahil olur.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Arkadaslar 1.si sakin olalim birbirimize cikisarak yada agzimizi bozarak hicbirseyi anlatamayiz,saygi siniri korunsun.


    Simdi benim yazdigim yazi uzerine bir arkadas bana cevap vermis,bende su cevabi vereyim.


    Burasi Türkiye,biz Osmanlida kanunlarini Islamidan alan bir imparatorluk iken ne hristiyanin ne musevinin nede herhangi bir dine sahip olanin yada olmayanin inanisina engel olduk ne de ibadetine mani cikardik ve aradan yuzyillar gecmesine ragmen yine kimseye bu konuda karisilmiyor ustelik Laik bir duzen var iken yani eskiye gore daha yumusak.


    Ben muslumanim ben Türküm ve bu ulkede ezanin sesini kismaya calisanlar "bak acik acik yaziyorum ki lafi baska yerden anlamayalim kulaktan girsin" maalesef ki o saydiginiz baska dinden olanlar degil, yada hastasi yaslisi olanlar degiller kim olduklarida ayan beyan aciktir. Bu ulkede kimse ezan sesini kisamaz, bunjn adida ne baskidir nede baska birsey, yuzyillar boyu osmanli korumasinda yasiyan hristiyanlar,museviler vs nasil huzurla yasadilarsa icimizde nufus kagidinda dini islam yazan uyrugu TC yazanlarda bu sekilde yasayacaklar. Milli marsimizda bile satirlari var.


    Bana isteyen istedigini diyebilir taksimin ortasinda bir guruh ezan sesini isliklayamaz isliklarsa tepki gorur sakin oradakileri bana kimse yok polis mudahele etti vs diye savunmasin goruntuleride apacik ortada, sadece sunu diyebiliriz orada islik calanlar ulkemdeki kadini temsil etmemektedir yada bu yaptiklari tum kadinimiza mal edilmemelidir o kadar.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Kendi adıma konuyu kapatıyorum.


    Batının ahlaki yapısını medeniyet sanan anlayışa lanet olsun.

    Misal 5 yaşında ki kızım bale yaparsa çağdaş modern medeni olur.

    Fakat 5 yaşında ki kızım başını kapatıp kuran okur namaz kılarsa gerici yobaz dinci cahil olur.

    7 yaşındaki kızım Kuran-ı kerim okuyor. O okudukça ben huzur buluyorum. Okulunu okuyacak sonuna kadar biiznillah. Ama dininin tüm gerekliliklerinide bilecek ve uygulayacak. Bunun adı gericilikse ben köküne kadar gerici, yobazlıksa köküne kadar yobazım.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)