Bir babayiğit çıkıp veri akışının neden durduğunu açıklasın. Bu seçim demokrasi ve adalet yönünden Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak geçecektir.
Posts by Havaforumsevdalısı
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
1.5 saattir veri girişi yapılmayan ve açıklama dahi yapılmayan bir ülkede demokrasi büyük zarar görür. Halka karşı sorumlu olan bir kuruma şu anda gram güvenim kalmadı.
-
Bu seçimde görev alan memurlardan kim hak yerse Rabbim en ağır şekilde sevdikleri ile imtihan etsin inşallah. Diyeceğim bu sadece....
-
Ysk çıkıp açıklama yapmalı.Yuzde 98.78'de neden durdu veri girişi? Bu güveni sarsıyor.
-
İstanbul'da fark 20 binin altına indi. Ve yüzde 2.5 var daha. Tarihi bir çekişme.
-
Şarkıda ne güzel diyor "Sana söz yine baharlar gelecek" diye... Bu akşama hediyem olsun bu şarkı..
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
5 şiddetinde Acıpayam merkez üssü. Allah beterinden korusun
-
Uşak fena sallandı.
-
seçim sonuçları her ne olursa olsun ülkemiz için hayırlı olsun. Herkese çok iyi bir gün diliyorum.
-
Sanırım ilk 5'te kapattım. İlk üçü tebrik ediyorum. İlk kez ilçe olduğu için gfs'den destek almak zorunda kaldım ama geceden 17 puan alınca gündüzden 23 puan yine de ilk üç için yeterli olmadı. Gfs için bir kez de burada yazayım. Tarihin en balon en çöp modelidir çok net
-
En düşük : 1,6
En yüksek: 13,5
Son haftalardaki ataklarımla 5. sıraya geldim. Artık final zamanı. Herkese bol şans...
-
Uşak ve Afyon'a kar ikonunu verdi mgm
-
Anlık 2,8 derece...
-
Şike kokusu alıyorum
Kaybedeceklerden mgm'ye teşvik primi mi gitti yoksa
-
koskoca Ali Koç o yüzden mi aylar önce vermiş olduğu bir demeç te Mart ayı için bile önümüzü göremiyoruz dedi. Ziraat bankasının küluplerin borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili külupler birliği ile yaptığı anlaşma devreye girmesiydi görürdüm ben o kulüplerin yabancılarla ilgili kararını...
Yabancı futbolcuyu 1 milyon Euroya kiralayabiliyorsunuz en azından. Ligimizde kaliteli yerli futbolculardan bugüne kadar İstanbul takımlarına Anadoludan kiralık olarak gelen 5 futbolcu sayabilir misiniz? Anında 8-10 milyon Euro bonservis çekecekler. Oysa Talisca, Moses vb. yıldızları burada uygun fiyata kiralayarak bizlere izlettiriyor klupler.
-
Yeni Zelanda başbakanı süreci imrenilecek şekilde güzel yönetiyor. Gerilimden uzak, yeni düşman değil dost kazanacak şekilde. Yaptığı bu işler pek çok ülkeye dış siyasette örnek teşkil ediyor.
Olayları empati yaparak inceleyelim. Bu bir müslüman ülkede olsaydı ve o ülkenin yöneticisi İncil'den birkaç güzel söz söyleseydi ve müslümanlar hristiyanlara saygı amacıyla onların ibadetleri sırasında giydikleri herhangi bir şey giyseydi? Birçok kesim bunları yapanları dinsizlikle suçlardı. Hoş bunu yapabilecek mental olgunlukta bir müslüman devlet yok şu anda. Katedilecek çok mesafemiz var henüz. Son ve hak dini temsil eden bizlerin diğer dine mensup ülkelere örnek olmamız gerekiyor oysa.
-
25/28 Aralık , 3/8 Ocak ve 13/15 Ocakta da modeller 192/288 saat vade için mükemmel sinoptikler vermişti , onlardan elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim
Hocam saydığınız tarihlerin tamamında konumum 15-30 cm kar aldığı için benim için Ferrari görünümlü Audi gibi bir kış oldu
-
Vintersaga hocam yabancı sınırlaması isteyenlerin bir kısmının borcu var transfer yapamıyor, bir kısmı da Türk futbolcuların maaşlarını geciktirsekte sorun olmaz mantığıyla bakıyor. Tabi yerli menajerleri de unutmayalım en çok onlar istiyorlar. Ama artık klupler akıllandı. Bundan sonra Türk futbolcuya önem veren klupler 28 Türk bulundursun kadrosunda kimse karışmıyor. Ama bıraksınlar artık herkesin herkesi yenebildiği keyifli bir lig izleyelim. Eskiden takımlar İstanbul'a gelince fark yememeye oynuyorlardı.Şimdi hepsi yenmek için çıkıyor sahaya.
-
Klupler birliği toplantısında Trabzonspor, Rizespor, Erzurum, Bursa ve Göztepe dışında kalan 13 takım yabancı sınırlamasının gelmemesi yönünde talepte bulundular. Yayıncı kuruluşta yabancı sınırlaması ile reytinglerin düşeceğini gerekçe göstererek sınırlamaya karşı çıktı. Bu iş artık bir aksilik olmazsa noktalandı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş uzun zamandan sonra ilk kez mantıklı bir şey için ortak karar aldılar üçüne de helal olsun.
-
Öncelikle biz de ki şu anlayışın bitmesi lazım. Her şey Allah'tan. Eyvallah baş göz üzerine Hayrın ve Şerrin Allah'tan olduğuna iman etmiş insanlarız. Anadolu insanında bu teslimiyet ve iman en üst düzeydedir fakat tedbiri al takdiri Allah'a bırak konusunda çok zayıfız. Burada başka bir sebep daha ortaya çıkıyor. Anadolu insanı iki göz evim olsun çamurdan olsun anlayışına sahiptir. Bunun sebebi garibanlık , yokluk, imkansızlık gibi sebeplerdir. Adam ekecek biçecek ürün alacak o ürünü satacak para kazanacak çoluk çocuğunu okutacak büyütecek evlendirecek. Maalesef Anadolu da şartlar zor. bu sebeplerden dolayı yapılan evlere de fazla imtina gösteremiyorlar. Geleneksel kerpiç, toprak, ahşap gibi evler; bölge coğrafyası, ekonomik ve sosyo-ekonomik sebeplerden dolayı fazlaca yapılmaktadır. Kırsal kesimler de yapı denetim eksikliği-ki yapı denetim de artı bir mali yük demek- ve geleneksel yapı uygulamaları ortaya bu sonucu çıkartıyor. Kısaca 200 sene sonra yine deprem olsa yine aynı tablo çıkacak ortaya... Allah beterinden korusun
Altına imzamı atarım başkan. Anadolu insanının garipliğini ve çaresizliğini anlıyorum ama hala şehirlerde dahi kaderciliğe sığınıp sağlam evler yapılmamasına anlam veremiyorum. Kaderciliğe değil tevekküle sığınmalıyız. Depreme dayanıklı evler yapıp, deprem sonrası toplanacak alanları (kaldıysa) uygun hale getirmemiz lazım. Sonra olacaklara alın yazısı deriz o zaman sorun yok