Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Asıl soylenmesi gereken ona bu forumda rutbe ve yazarlik verildiginde o gitti esas bulundugu forumun admininede bana HF de yazarlik veriyorlar sizde benim rutbemi yukseltin dedi, ustelik bize ben oyle demedim diyerek bide yalan soyledi, bu forumda rutbe aldi ve yukseldi, ama kendi yaptigi hatalarla kendi ipini cekti,yaptigi hatalari dusunup ders cikarmaya calisacagina twitter gibi agzi olanin konustugu klavye delikanlarinin. bosbos gezdigi mecrada yemek yedigi tasa hacetini yapiyor. Guzel bunlar cunku akli basinda olan insanlar siberiantigeri kimin sayesinde bu kadar begenilen oldugunu biliyorlar.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Kişi önce nereden geldiğini bilmeli ve işi öğrendiği yere, öğrenmesine olanak sağlayanlara, destek verenlere her zaman saygılı olacak. Kıskançlıkmış.. 2 Sene'de yapılan işlermiş. O kadar mesajı ben de yazsam ben de o kadar beğeni alırdım. Sırf burada insanlar birbirine günaydın, iyi günler yorumlarına bile 5-10 beğeni alıyorlar.


    2016'da forumda hocalara olsun normal kullanıcılara olsun 'Çamlıca kaç cm olur' 'Yağmur kara döner mi' gibi sorular sormaktan forum açmaya kadar çıkılmış. Hızlı koşan at misali.. Havaforum destek verdiği için kendisine destek verildiğinin farkında olmadan bu tip bir işe girişilmiş. Daha öncekiler gibi azalarak kaybolacak bir proje daha.. Oysa burada hep birlikte daha ileriye gidebilirdik. İnsanoğlun kendisine biraz olsun destek verildiğini gördüğü zaman direkt olarak kendini fenomen-usta-üstad-hoca olarak görmesi çok acı.


    Ne zaman ki insanlık olarak ben en iyisini bilirim yerine, aslında öğrenecek daha çooooook şey var diye düşünmeye başlarsak işte o zaman gerçekten gelişime açık, sürekli ilerleyen, gelişen bir varlık olmuş olacak.

  • Bu onun ilk vukaatı değil. Aslında gözünün ne kadar makam ve mevki de olduğu çok açık.

    Sezon başında havaturkadan da ayrıcalıklı rütbe isteyip verilmediği zaman hakaretler etmiş bunun sonucu kovulmuştur. Şimdi gitsin kendi çalıp kendi oynasın. Hiçbir şahıs bu şekilde binlerce insandan oluşan forum ve topluluklardan büyük değil.

  • vay arkadaş 2 gün rahatsızlandık foruma girmedik neler olmuş SiberianTiger kovuldumu tam anlayamadım twitterde ne yazdıki


    edit: ohoo başka foruma bile geçmiş bu şimdi gördüm burda kastı kastı kendini meşhur etti sonra sapıttı

  • vay arkadaş 2 gün rahatsızlandık foruma girmedik neler olmuş SiberianTiger kovuldumu tam anlayamadım twitterde ne yazdıki

    sözde spor takımı olan ismini anmak istemiyorum pkknın futbol ayağı olan takıma destek twiti atmış.

  • vay arkadaş 2 gün rahatsızlandık foruma girmedik neler olmuş SiberianTiger kovuldumu tam anlayamadım twitterde ne yazdıki

    Lütfen geçmiş sayfalara bakınız konunun sürekli gündeme gelmesini istemiyoruz. Artık forumumuzun bir parçası değil ve sonsuza kadarda olamayacak. Anlayışınız için teşekkürler.

  • Millet ne dolmuş arkasından sallayan sallayana keşke zamanında söyleseydiniz yüzüne.



    amedspor'un durumu farklı ne milliyetçi ne atatürkçü gördüm adamların hiç birşekilde pkk ve hdp ile ilgisi olmamasına rağmen sırf

    "" iktidara muhalefet olmak için destekliyorlardı. ""

    Olan olay zaten amedsporla ilgisi yok bir tane kendini bilmez oyuncunun başının altından çıkmış ve cezasını vermişlerdir.

  • Konuyu kapatın babacanlar. Giden gitti olay bitti. Önümüze bakalım bu saatten sonra.

    Taklitler aslını yüceltir...

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • :) Ya arkadaş ne istiyorlar şu forumdan. Olayları görünce yine, yeniden gülümsüyorum desemde haykırarak kahkahayı basıyorum. :D

    Seçim probagandası başlatmışlar birde yandaşlarıyla birlikte kendi de muhtarlığa adaylığını açıklamış. :D Her neyse şimdi aklımdakileri yazacağım Narsil Hocam tepeme binecek haklı olarak. :)


    İnternette kendisini sürekli takip ettigim yazılarını severek okuduğum bir sonraki yazısı çıksın diye heyecanla beklediğim Aynı Şarkı adlı bir kitabı da bulunan yazar (Ali Gülcü) abimin yazısını paylaşayım bende.:)


    Bir martının gözlerinden bakma şansım olsaydı dünyaya... Kimsenin kimseye hakkı geçmesin’ diye...

    İnsanlara simit atar, ödeşirdim!

    Bahar geldiğinde insan toplar, bir su bardağının içine koyardım... Falına bakılmış, en papatya halimle...

    Sevgililer gününde, pembe bir kafes içinde insan hediye ederdim...

    Tüm bencilliğimle; “ Yalnız olunca konuşurmuş bunlar” der ve gülerdim en sempatik halimle...

    Hafta sonları sırf aktivite olsun diye küçük bir sandalda üç beş arkadaş insana çıkardım...

    Kovadaki insana takılır, çözüm bulamayınca... Rakı şişesinde insan olurdum!

    Rakı, insan, Ayvalık!

    Sırf sosyallik olsun diye; insanları koruma derneğine üye olurdum emekli olduktan sonra... Esaretle geçen yıllara inat!

    Kafama insan pisleyince piyango bileti alırdım, en büyük ikramiyenin bana çıkacağını düşünerek...

    Kar yağdığında iyi hissetmek adına ekmek ufalardım balkona insanlar konsun diye...

    Sevdiğimde insan gibi sadık olur, ekmek yediğim kaba sıçmazdım çok af edersiniz...

    Sırtımızdan her bıçaklandığımızda söylediğimiz gibi;

    Hayvanları tanıyınca insanları daha çok seviyorum! ;):thumbup:

    Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

  • Çok klasik bir deyim ama, " meyve veren ağaç taşlanır"


    bu gerçeği bilerek, meyve ağaçlarımızı daha akılcı yöntemlerle korumamız gerekiyor.

    Etraflarına tel örgüler mi çekilecek, laf dinlemeyip bizim bahçeye topla dalanlar için bir kapı mı yapacağız, karar vermemiz gerekiyor.


    Tabi etrafı duvarlarla çevirmekten bahsetmiyorum :)

    sadece hak edenlerin girip, içeridekilerin de dışarısını rahatlıkla görebildiği bir anlayıştan bahsediyorum.


    Kendinize iyi bakın, sağlığınıza dikkat edin, iyi forumlar diliyorum.


    Sevgi ve selamlarımla

  • Forumun bir eski üyesi olarak bir şey yazmazsam içimde ukde kalır.7,5 senedir bu forumdayım kimler geldi kimler geçti ama bu forum hep büyümeye devam etti.Ne yaparlarsa yapsınlar bu yükselişimizi kimse durduramaz.


    SiberianTiger miger midir nedir.Her neyse kendisiyle çok bir iletişimim yok.Bazı insanlar var makam,mevki , rütbe adına her ne dersiniz.Yükselince hemen değişmeye başlıyorlar.Bu da öyle bir insanmış.Böyle insanlar varsa hiç bu foruma adım atmasın çünkü burada yerleri yok.Eninde sonunda kapıdışı olup giderler.SiberianTiger'ın gitmesiyle HavaForum bir şey kaybetmez ama HavaForum'dan gidenler çok şey kaybeder.Kendisi Forum açacakmış.Allah bilir İstanbul'a sistem gelmeyince Forumu kapatır.:D:D:D HavaForum varken orada en fazla 200-300 üye olur kendi hallerinde takılırlar.Kimsenin umrumdan olmadığı basit bir forum sitesi olur.Kibirli ve duruma göre bukalemun gibi ortama göre renk değiştiren insanlara yer yok.Foyaları eninde sonunda ortaya çıkar ve güle güle deriz.


    YAŞASIN HAVAFORUM VE DEĞERLİ ÜYELERİ...


    BİZ BİZE YETERİZ...:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:

  • 0e63aa642ac1c.jpg

    a9034a3af3de2abd3.jpg

    Ah ah bu insanoğlunun kendi kendine yaptığını 7 cihan bir araya gelse yapamaz. Elinden oyuncağı alınan çocuklar gibi ağlamaya devam et. İnsanda önce terbiye önce edep olacak. Kışın ortasında Mikdat hocaya sallayıp sonra yaptığın geri vites hala aklımda. Şimdi gittin hak ettiğin bir şekilde kovuldun. Allah daha beter eder inşallah

    Yalnız o beğeniler kaç kere değişti-sıfırlandı biliyor mu acaba? İnsanlar onu yazar diye ve aktif diye kaale alıp beğendiler mesajlarını, kendisine oradan pay biçmesin :) .