Bu kadar kötü geçen kışın sonunda sağlam sistem çok zor ihtimal. benim beklentim yok. olursa da güzel olur ne diyelim
Posts by Endless
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ay ortasındaki sistem ihitmali de kalmadı. ilk ve son sistemimiz bu ben işteyken güzel kar yağmış ben göremedim. şuan ince örtü duruyor.
-
Yok be hocam izmitinde bi şey aldığı yok. Atılan fotolar umuttepe falan. Oralarda kuş taşa çarpsa bu mevsimde kad olarak düşer. Yağıyo kesiyor şehir genelinde. Güçlü bi sistem değildi malesef . Umarım gelecek sistem çok güçlü olur da tüm marmara rakım farketmeksizin kara doyar
Radara ben mi yanlış bakıyorum acaba üstünüzde tren var
-
Her sistemde olduğu gibi büyük dek bantlarını Kocaeli alıyor Sakarya avucunu yalıyor
-
Hocam merkezdemisin ben merkeze 20km mesafede aynı 30 rakımdayım burada örtü var şu an
Serdivan merkeze 5-6 km filan
-
Sakarya gene fosladı 😂
-
Serdivanın hangi mahallesi hocam burda pek beyazlama olmadı daha
Kemalpaşa, şuan zaten yağış durdu eridi sayılır.
Yağış anında çekmiştim -
Hocam o istasyon 200 metre rakımda kampüste bulunuyor.Merkez istasyona daha yakın sıcaklık değerlerimiz.
Doğrudur. gene de merkezle mesafemiz olduğu için burada çatılar çimenler araba üstleri beyazladı. merkezde beyazlama olmadı merkezden farkımız var yani
-
Mgm'nin beklediği sıcaklık şu sıralar 4 derece. Gfs'nin beklediği 5 derece Serdivan için. Anlık olarak 0,3 dereceyiz
-
Sakarya bu sistemin yıldızı
-
Serdivan beyazladı
-
Ay ortasına odaklanma vakti
-
Bütün modellerde yağış olarak şanslı gözüküyoruz. sıcaklığı tutturabilirsek 3-5cm alırız diye düşünüyorum. Serdivan tepesinin şu yağışlarla 20-30cm alması lazım ama bakalım. perşembe günü tepeyede çıkıcam. umarım güzel bi sistem olur.
-
İlahi Gfs gece gece komedi tuhfanı
-
iconla aynı gelmiş güzel umarım artık kötü yönde değişmez.
-
Sistem cos olmuş geçmiş olsun Aykut53 hoca bizi de yaktın
Sakarya sistemin yıldızıydı ahahhaha
-
Sakarya bu sistemin yıldızı
Hocam deme yakarsın bizi
-
Ecmwf çok kötü bu arada
-
Gfs ortalaması daha iyi gelebilir izlanda bağlantısı öğleye göre daha zayıf
Öğle
Akşam
-
Ecmwf Doğu Marmara'ya çarşamba sabahından perşembe akşamına kadar dek bombardımanı vermiş.