İnşallah en az can kayıpları ile atlatırız.Ama atlattıktan sonra maalesef vereceğimiz mücadele cahillik olmalı cahillik ile vereceğimiz savaşı ülke olarak atlatamaz isek senelerdir oldugu gibi hep tekrarlarız kusura bakmasın kimse afet çok büyük ama cehalet afeti büyütmekten başka Bişi yapmaz ve senelerdir aynı olay alınamayan önlemler belli normal zeka altı insanların belirli kurum başları ve rütbe olması bu duruma sebep veriyor.İçimdekileri tutamıyorum artık
Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Neredeyse tüm ünlü isimlerin Afad'a değil de Ahbab'a atması çoğu şeyi özetler nitelikte.Ben Trendyoldan afet bölgesine gitmek üzere mont ve ısıtıcı aldım ve Ahbab'a para yardımında bulundum. Keşke gitme şansım olsaydı.
-
Adıyaman'dan bildiriyorum. Biz burada 6 cenazeyi kendimiz çıkardık. Bu 6 can da verilen sayılara dahil mi? Verilen sayılardan çok daha fazla ölü olacaktır. Ne yazık ki
-
Deprem olalı 48 saat oldu ve telekominikasyon şirketleri yine sınıfta kaldı reziller.
Her yeri mobil baz istasyonuyla donatmalıydilar. Milyarlarca lira kazanıyorlar bu halktan. Bunlara da ayrı bir yaptırim uygulanmasi gerekir.
Şunu sormak istiyorum ticaret bakanlığının bugün başlattığı, trendyol, hepsiburada ve migros üzerinden yapılan yardımlar ayni olarak mi teslim edilecek, çünkü baktığimda gida ve malzeme maddeleri var. Bilgi verirseniz sevinirim.
Ayrıca yardım yapmak isteyenler bugün gördüm AKUT' a da yardım yapabilirsiniz, Sms, e ticaret üzerinden kupon veya banka hesap numarasına. Ben ahbap ağırlıklı, kızılay, afada yapmıştım bugün akuta da yaptım.
İstanbul'daki 5.6'lık depremde bile altyapı çökmüştü. Türk Telekom'u özelleştirenlere sormak lazım.
-
- Official Post
ultrAs Ağır olalım. Hiç bir üyeye hakaret etmeye hakkınız yok.
-
- Official Post
Fatihaltinay55 hocam inan gunum gecmedi, afad gonullusu olup gitmek lazim, baska turlu gidemeyiz orada olup bir tasi tutsam en ufak katkida bulunsam diye icim icimi yiyor
-
Narsil
February 7, 2023 at 10:02 PM Closed the thread. -
- Official Post
Şehrin yarısı gitmiş
Videoda sağ taraf diye zikredilen yer merkez ilçe Dulkadiroğlu. Trabzon ve Azerbaycan Bulvarı bu ilçenin en büyük iki caddesi ve bitik durumdaydı. Videoya da yansımış. Çarşı tarafı ovaya yerleşim olduğu için zeminde çok sıkıntılı. Fay hattı da bu sağ taraf diye zikredilen şehrin doğusuna daha yakın.
Sol taraf ise nispeten daha yeni yerleşimin olduğu merkez ilçe Onikişubat. Özellikle Binevler semtine doğru dağ yamacına yakın yerleşim kurulmuş durumda. Nispeten yeni yerleşim, dolayısıyla yeni evler. Zeminde ovaya göre sağlam. Dün buradanda geçtim, binaların büyük çoğunluğu bu çevrede sağlamdı.
Kaldığım otel tam Onikişubat ve Dulkadiroglu iki merkez ilçenin birleşimindeydi. Bir sınır çizilmiş gibi sağ taraf bitikken sol taraf nispeten sağlamdı. Haberlerde de dikkat etmişsinizdir zaten sürekli Azerbaycan ve Trabzon Bulvarlarının adı geçiyor.
Dün Maraşlı kişilerle konuştuğumda merkez üssü Pazarcık ilçesinin dümdüz olduğunu zikrediyordu ve hala yardımların ulaşamadığını gösterdi Fox TV. Allah yardımcımız olsun, bölgenin durumu çok çok zor. Ne yapacağız hiç bilmiyorum.
-
- Official Post
Ahbap'a yeniden bağış yaptim ve icim rahat paramin gercekten gerekli sekilde kullanicagindan emin olduğum için
Donation | Ahbap Derneği | FonzipWe need your supportTurkey has recently been struck by a devastating earthquake with a magnitude of 7.8. The impact has been widespread and many communities…bagis.ahbap.org -
- Official Post
Konu disi ve konuyu geren mesajlar silinmistir. Cevap vermeyip raporlayalim bizimde isimizi kolaylastirin lutfen...
Iyi forumlar
-
Narsil
February 7, 2023 at 10:13 PM Opened the thread. -
Deprem bölgesinde tüm birlik,karargah ve garnizonlar sivil vatandaşlara açıldı.
-
-
lütfen herkes itidalli olsun arkadaşlar.
Hepinize sevgiler saygılar.
-
-
Antakyada cok kotu goruntuler var maalesef… Paylasmiyorum burada. Acilen ulasilmasi gerekiyor insanlar yardim bekliyor inanamiyorum bunlari yasadigimiza…
-
- Official Post
Aldığım bilgilere göre Huseyin Goksu nickli üyemizin üzerine duvar devrilmesi sonucu kaburgasında kırıklar varmış. Urfa'da tedavi görüyormuş.
Sabah soranlar vardı genel olarak sağlık durumu iyimiş.
-
helal olsun
-
İnstagram da bu sayfayı takip edin arkadaşlar. Gelen ekipler ve bölgeden anlık haberler geçiyor.
https://www.instagram.com/p/CoXxhjLLO5h/
Önemli not : sayfanın şahsımla ya da her hangi bir tanıdığımla hiç bir bağlantısı yoktur.
-
Bu gün Adıyaman merkezden vefat haberi aldığım akrabalarım .
Amcam, 2 kuzenim, çocukluk arkadaşım kendisi annesi babası çocuklari, 1 iş arkadasim...
-
- Official Post
Bu gün Adıyaman merkezden vefat haberi aldığım akrabalarım .
Amcam, 2 kuzenim, çocukluk arkadaşım kendisi annesi babası çocuklari, 1 iş arkadasim...
başınız saolsun hocam çok acı..
-
bir mod benimle özelden iletişime gecebilir mi video aticam buraya ama önce mod arkadaşın izlemesi gerekli öyle LAP diye paylaşılacak bir video değil. Özelden birisine atım uygun görür ise kendisi koysun.
Video adıyamandan gelme arkadaşımın akrabaları cekmiş.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!