Deprem Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Esenler'de çoğu kişi binam yenilensin,yeter ki depremde yıkılmasın kafasındaydı.İşbilmez belediye sağ olsun beceremedi kentsel dönüşümü.İnsanlar metrekaresine o kadar dikkat etmiyor artık.

    Ben Ümraniye de sorun yaşamadım belediye de

  • “Allâhümme ente Rabbî lâ ilahe illâ ente aleyke tevekkeltü ve ente Rabbül-arşil-azîmi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîmi mâşâallâhü kâne ve mâ lem yeşâü lem yekûn a’lemu ennellâhe alâ külli şey’in kadîrün ve ennellâhe kad ehâte bikülli şey’in ilmen ve ahsa külle şey’in adeden. Allâhümme innî eûzübike min şerri külli nefsin ve min şerri külli dâbbetin ente âhizün binâsiyetihâ inne Rabbi alâ sırâtın müstakim.”



    “Allah’ım! Sen, benim Rabbimsin. Sen’den başka ilah yoktur, Sana güvendim, Sen o muazzam arşın sahibisin. Yüce ve kudretli Allah’tan başka sığınacak kimse yoktur. Allahü Teâlâ ne dilerse o olur, her kudret ve kuvvet O’nun elindedir. O her şeyi ve her şeyin sayısını bilir. Allah’ım! Her kötü mahlûktan, hayvandan ve her afetten Sana sığınırım. Her şeyin idaresi yed-i kudretindedir. Allah’ım! Beni Senin doğru ve hak yolundan ayırma.”

  • Hocam 99 depreminde 2 ay sokakda yattik biz okulun bahcesinde zeytinburnunda oturdugum mahallede bütün evler MÜHÜRLENDİ ve binalara girişler yasaklandı hırsızlık olmasın diye mahalle ablukaya alındı 1.5 ay sonra apartmanaların altında ki kömürlükler iptal edilip çelik kolonlar ile güçlendirme yapıldı ve o zamandan bu zamana kadar o mahallede hiç bir ev yıkılıp yapılmadı oradaki bütün evler 99 öncesi

    Bizim binalarda güçlendirme dahi yapılmadı Allah ne verdiyse durumundayız valla

  • Köyler, kasabalar ne dururumda acaba? Şu anki görüntüler hep şehir merkezinden. Allah korusun ama Tablo tahmin ettiğimizden daha vahim çıkabilir.

    Hocam köy ve kasabaları geçtim ilçelerde bile iletişim sağlanamayan yerler var. Maalesef etkilenen bölge ve nüfus çok yüksek olduğu için ekiplerimiz de en yoğun yerlerden başlıyorlar. Gerçekten Allah korusun..

    İzmit 5 günlük hava durumu

    tahmin-show-2.aspx?m=KOCAELI&basla=1&bitir=5

  • bu turkcell atıp tutuyordu yok drone yok o yok bu.


    Kardeşim dünya tarihinde görülmemiş deprem olmuş gondersenize dronelarinizi insanlardan para almasını biliyorsunuz.


    Yalancılıkta üstünüze yok

  • suan sehir merkezler ilceler bile tam bilinmiyor durumu kirsall hic dusunemiyorum birhafta 10 gun anca orlardan haberler gelir malesef

    • Offizieller Beitrag

    1762 canimiz gitti ve her gecen saat artiyor, uzulerek soyluyorum kaybimiz cok buyuk rakamlara ulasacak, ne 39 ne 99 depremi bu kadar buyuk bir cografya ve ili etkilememisti..

  • bu turkcell atıp tutuyordu yok drone yok o yok bu.


    Kardeşim dünya tarihinde görülmemiş deprem olmuş gondersenize dronelarinizi insanlardan para almasını biliyorsunuz.


    Yalancılıkta üstünüze yok

    Hocam bildiğim kadarıyla söylüyorum, bölgede mobil araçlar aktif ve zarar gören baz istasyonları görevini yerine getiriyorlar şu anda. Yani mevcut sistemi koruyorlar. Bu gece ve yarın sabahta tamamen sorunu çözecek ekiplerin ulaşacağı belirtildi.

    İzmit 5 günlük hava durumu

    tahmin-show-2.aspx?m=KOCAELI&basla=1&bitir=5

  • Hatay'ın beklenmedik şekilde bu kadar yıkım almasının sebebini Hatay'a gidenler az buçuk anlayabilir. Ben şehirde durduğum süre boyunca dışarıdan baktığımda eli yüzü düzgün, sağlam gözüken hiçbir bina görmedim. Şehirde dönüşüm adına hiçbir şey yapılmamıştı. Zaten sınıra çok yakın olduğundan köy kasaba şeklinde yerleşim de çok yüksek.

  • arkadaşlar az önce Reyhanlı da görevli arkadaşım ile görüştüm.

    Hatay Defne ilçesine geçtiğini söyledi. Samandağ ve Defne de inanılmaz bir yıkım var dedi. Bölge de yaşayan birisi. Hataylı kendisi de. Biz ilk anda ne olduğunu anlamadık bile dedi. Bu kadar yıkım olduğunu aklımızın ucundan geçirmedik. Sağlam sallandık ama evlerin bu kadar dayanıksız olduğunu bilmiyorduk. Hatay da yapılan evlerin çoğu deniz kumu dedi. Ne derece doğrudur bilemem. Tamamen onun söylediklerini aktarıyorum. 10 katlı bina deniz kumu ile yapılır mı arkadaş

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bana kalırsta starlink uydularının kabul edilmemesi büyük hataydı. Ekstra yardımı dokunacak oradaki insanlara en azından internet erişimini kolaylaştıracak bir yardımı Türksat yeterli diyerek reddertmek nedir. Kim ne kadar erişebiliyor internete şu an o bölgede

  • Depremin haberini ilk alanlardan biriyim. Hatta kız arkadaşımla Whatsapp'dan konuşuyorduk tam yatıcaktım Twitter'a bakayım dedim felaket... Uykularım kaçtı 2-3 saat zor uyudum alarmimi kurup erken saate. Memleketim Malatya'da durumlar çok kötü :(

    Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)