Yine sadece Fenerbahçe nin başına gelebilecek bir olayı yaşadık. Eyvallah eski dost Sloukas. Ama buna gelmeden önce Olympiakos 2 kez 13-0 lik seri yakaladı Guduric oyundayken. Guduric inadı maçı verdi. En kritik anda 2 sayı atması onu lider yapmıyor. Yazik F4 yapmanın mucize olacağı bi sezonda 1 adım kalmıştı Kaunas a gitmeye.
Posts by Ottoman Soul
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yazacaktım yazmadım 3 tane Valencia çıkar Abudan.
Ayrıca Valencia ya gelene kadar alınan diğer forvetlere harcanan para ile kaç Abu alınırdı. Neyse ya vallaha dert etmeye değmez
-
İyi forvet nedir görüyoruz 2 takımda. Ali efendi yıllardır bi tane şampiyon yapacak forvet almadı. İçim yanıyor
-
Üsküdar da sabah 7 den bu yana hic durmadı yağış. Gece noldu bilmiyorum .
-
-
Herkese hayırlı geceler.
Bugün ki Ankara deplasmanından bir video bırakayım buraya
Çorum u tutacağım daha az uzer
-
GabelBerg10 HerroYaMerro Fener'e yerli hoca derim susarım.
Mesele hoca değil halen anlamadınız mı?Adam gibi başkan gerek öncelikle
-
Penaltı harici rahatsız olduğum birşey yoktu maçta. 10 kişi deplasmandan geriden gelip kazanmak her takımın yapabilceği iş değil.
Alkışlar sana Beşiktaş'ım
Ali nin Fenerine karşı herkes yapabilir
-
-
Valla ben, annem ve abim bizzat uzayli gördüğümüz için böyle şeylere artık inanıyorum her türlü şeyden şüphe ederim araştırılması gereken bir konu..
Gittiği yerde vortex filan oluyorsa beni götürebilir. Bir daha görürsen iletiver hayrına
-
Altunizade anlık kar yağışlı.
-
Klasik yenilgi şeklimiz
-
Mübarek ayda çok güzel ilaç olacak yağış aldık alıyoruz. Ne kadar şükretsek az.
-
-
goooooooollllllll
-
Cengiz Nabıyon
-
Bozkurt isareti yada asker selamı yapsaydı keşke
-
Gooookll yavrum benim
-
Kendi kalemize gol mü attık.
Aboo
Maalesef.
-
Yedik golü. Ulan bugün değil ya bugün değil. Allah rızası için şehitlerimiz için oynayın