Forumdaki Üyeleri Tanıtın

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Burada ülkenin dört bir yanından forumdaş var.

    Belki ayarlanması zor olur ama hava forum buluşuyor tarzı bir etkinlik düzenlenip tarih ayarlansa ben de kendi işimi ayarlayıp gelmek isterim.

    Tüm foruma duyurulur.

  • Bu konu çok boş kalmış bende iki kelam ediyim öncelikle forumdaki değerli kadın üyelerimizi tanıtmak istiyorum OldMember hocam İstanbul un havasını bizlere aktaran ve birçok konuda anneliği ile bize o sıcaklığı hissettiren güzel kalpli insan, bluesky~ hocam kendi özgün kişiliği ile foruma renk katan olaylara farklı açılardan bakan kıymetli bir forumdaş Ay Işığı~ hocam Sakarya da yaşayan müzige olan ilgisi ve benim gibi telefon alamayan :) ,sempatik bir üyemiz..

    Erkeklere gelirsek Aykut herkes bilir tanıtmaya gerek yok :P Enis 22 hocam cogu görüşüne katıldığım değerli bir ekonomi yorumcusudur Yigit61 değerli abim bircok uyarısı ile bana önem veren beni düşünen :) babacan bir hocamizdir Fatihaltinay55 değerli bir öğretmenimiz sonsuz saygı duyduğum bir hocamizdir manasbalasy forumda en çok ters dustugum ama kalbinin güzel olduğunu bildiğim otobus şoförü hocamizdir :)  Yorgun Demokrat İstanbul sakini pırıl piril tertemiz öğrenci bir hocam Abdullah Emin Eren İstanbul da Berkay hocama komşu olduğunu düşündüğüm kışın sistemlerde en çok yardımı dokunan değerli bir kardeşim Berkay34 İstanbul deyince akla gelen bilge, her konuda size yardımcı olan değerli İstanbul sorumlumuz Palanci Doğu Karadeniz'in has adami bilgi dolu içerikleri ile forumda konular açan aşırı sevdiğim bir hocam YavuzSultanSelim telefon uzmanı kendisini surekli telefon sorulariyla ozelden rahatsiz ettigim hocam :)

    Şimdilik bu kadar forumdaki bütün üyelere selamlarımı iletiyorum :* :gun_bandana:

    ben otobüs şoförü müyüm :) benim niye haberim yok :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Otobüs lafı geciyor hep bende öyle sandım ^^

    Sakarya Otogar da otobüslerin hak edişlerini hazırlıyorum ve ödüyorum. Otobüsün direksiyonunu bilmem :))))

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ben de iki kişiyi anlatayım o zaman


    Palanci şans eseri aynı okulda olduğumuzu fark ettiğimiz hava konusunda kendini felaket derecede geliştirmiş atom karınca :hfyeni (18):

    Orasa yan komşum olduğu halde halen daha yüzünü görmediğim çok sevdiğim abimdir 😂

    Ekleme yapayım bir tane daha

    Vehbi abim hemşerim çok değerli abimdir

    Hedef Hava Harp Okulu

  • Dile kolay altı yıl olmuş foruma üye olalı. snowstorm81 yani mücahit kardeşimle üniversite yıllarından beri dostuz. Kendisi öğretim görevlisi olduğundan mütevellit forumda zaman zaman aktif olabiliyor. Aykut deyince aklıma direk market fiyatları geliyor. 😁. Kendisi hem reel de, hem hava forumda milyoner paraya para demiyor. OldMember hocam devamlı nickini değiştiriyor. İlk aklıma gelen mevzu bu oldu 😁. Sonunda ismini öğrenmiş olduk. Kendisi forumun demirbaşı, fotoğrafçısı. Tam bir hayvan sever. Aslında o herkesi seviyor çünkü bir anne 😊. Samet Kendisi admin olarak doğmuş sanki. Gözükmüyor zannedersiniz bir bakmışsınız olması gereken yerde hemen görürsünüz. 😁. Bonkördür. Yılbaşı çekilişleri vesilesiyle herkesi milyoner, milyarder yapar. Av mevsiminde herkes birer aslana dönüşüyor sayesinde.

    Latife bir yana burası yıllardır aile ortamında ilerleyen bir forum. O yüzden HavaForum da olmak ayrıcalıktır. Bu sene kar yağdığında güzel bir buluşma ayarlanabilir.Kartopu savaşı yapılabilir 😁

  • Snowman 41 hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet nick konusunda haklısınız 😁 1 yılda 3 kez değiştirdim şuan ki kullandığım ismim de son olarak kalacaktır. 😅


    Tekrar çok teşekkür ediyorum burayi ikinci bir ailem olarak görüyorum. Hepiniz var olun çok saygılar herkese. :) 🙋‍♀️🌸

  • Burada ülkenin dört bir yanından forumdaş var.

    Belki ayarlanması zor olur ama hava forum buluşuyor tarzı bir etkinlik düzenlenip tarih ayarlansa ben de kendi işimi ayarlayıp gelmek isterim.

    Tüm foruma duyurulur.

    O çok zor ama biz yakın zamanda Enes Güleç(17) in Isparta'da ki evinde buluştuk. Isparta'da 2 gün boyu gezdik. Güzel bir anı oldu bizim için. Takım, ben-Enes Annihilation ve @'Abdullah38' Enes'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. 180 derecelik virajları bile özledim. ^^

  • ben kendimi tanıtayım tanımayanlar için.

    Sakarya da yaşıyorum . Adım Yusuf. Liseden sonra yurt dışında yaşadım uzunca bir süre. İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunuyum. Türkiye de Kırgızistan yarı resmi Haber Ajansı Azayttk ( Azatlık) muhabirliğini yaptım. Daha sonra Babamın hastalığı sebebi ile Sakarya'ya dönmem gerekti. 2013 yılından beri Sakarya Otogar da çalışıyorum. Yolunuz düşerse beklerim. Bekarım :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.