Forumdaki Üyeleri Tanıtın

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Cümleten iyi forumlar. Muhabbet konusu olsun diye böyle bir konu açayım dedim, hemen hemen her forumda bu konu oluyor. Umarım iyi bir şey yapmışımdır (tartışma yaşansın istemem), istediğimiz nickleri iyi&kötü yönleriyle yazalım :).


    Samet_113
    DOSTUM. İlk moderatör olduğu günlerde hoşuma gitmemişti, önüne gelene ceza veriyordu. Umut Can Oğuz'a şikayet etmişliğim bile var. Sonradan sonraya, yaptığım birkaç yanlışları bana ÖM yoluyla bildirdi, direkt ceza vermedi. Ilımlı yaklaşımları ile benden yaşça büyük; hatta dayım yaşında olmasına rağmen arkadaş olduk. Günden güne benim yaptığım espriler, muzurluklar :hfyeni (18): , samimi cümleler bizi dost etti. Sonbahardan beri dostuz, konuşmadığım; muhabbet etmediğimiz gün var mı sonbahardan beri bilmiyorum :). Arkadaşlarıma anlatmadığım sırrımı bu şahısı anlatırım bazen. Muhabbetimizin saati yoktur, sabah 5'te bile konuşabiliriz yani :). Kötü yönü ise "Uyuyacağım." deyip, 2-3 saat daha uyumamasıdır. Uyku tutmuyor bu adamı yahu, yarım senesini bu forumun ekranına bakarak geçirmiş bir zaat. Sanal alemde en çok güvendiğim kişi, umarım en yakın zamanda çayını içerim.

    Gray Cities
    DOSTUM. Gri şehirler :D . Facebook'ta arkadaş olmuştuk. Eski nicki Lazanatli55 idi.
    -"Lazanatli55 sen misin?"
    -"Ah, evet. O popüler kişi benim."
    Bu sayede arkadaş olduk, ilerleyen zamanlarda arkadaşlarına anlatmadığı şeyleri bana anlatmaya başladı. Sabah 6'ya kadar falan konuşurduk okul var demeden. Gerektiğinde benle yaşıt; gerektiğinde abi gibi davranan kişi. Samet Abi ve bununla abi kardeş gibiyiz açıkçası :D.
    (Böyle bitmeyecek, kısa keseyim.)
    Tuhaf bir insan, tuhaflığını karamsar olup; Sagopa dinlemesine bağlıyorum. Dinleme şu Sagopa'yı yahu !

    hkntr
    Çok iyi bir abi, benden yaşça büyük, hem de bayaa büyük. İlk muhabbetimizde Samet Abi, ben ve bu kavga etmiştik. Sonradan sonraya sıkı bir arkadaş olduk. Çok sevdim kendisini :).


    Effective Snow (Oğuz03)
    DOSTUM. Akranım."Afyon Ayrıntılı Hava Tahmin" hatırladın mı :D? Küçükken delicesine o konudan ve sohbet eklentisinden yazardık. Foruma "Oğuz ne yazdı acaba?" diye girerdim, o sayede alıştım gittim. Son zamanlarda net sıkıntısından âktif değil ne yazık ki. Bu adam benim hemşerim ve dostum, ne diyebilirim ki? Sadece bir kere kavga etmiştik, niye etmiştik hatırlamıyorum. 2,5 sene önceydi galiba. Öldürecektik birbirimizi :P.


    Carl2
    Kadim dostum. Akranım. Ûslubunu severim.


    Salonçenuri53
    Kısaca Lazuri :). Tarih bilgisi çok iyi, mâşallah.

  • Carl2...


    Kısaca Meriç. Kardeşim gibi gördüğüm çok iyi bir dostum. Benim gibi koyu Fenerbahçeli ama Aziz Yıldırım düşmanı :D. 2013 yazında çok iyi dost olduk, birbirimizi çok sevdik. Üslubuna da hayranım :). 7 gün 24 saat konuşur, dertleşiriz. Geceleri pek uyumaz, saat 4'te Whatsapp'tan yazıştığımızı bilirim :). Bu hayatta en çok güvendiğim insanlardan biri, ona hiç düşünmeden kefil olurum.

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) ()

  • Snowiest...


    Forumumuzun küçüklerinden, en iyi dostlarımdan. Ne yalan söyliyim foruma ilk geldiğinde pek içim ısınmamıştı ona ama sonradan kaynaştık ve dost olduk. Birbirimizi severiz, gece geç saatlerde dahi muhabbet ederiz. Aynı zamanda Arman benim gibi çok şakacıdır :).


  • Snowiest...


    Forumumuzun küçüklerinden, en iyi dostlarımdan. Ne yalan söyliyim foruma ilk geldiğinde pek içim ısınmamıştı ona ama sonradan kaynaştık ve dost olduk. Birbirimizi severiz, gece geç saatlerde dahi muhabbet ederiz. Aynı zamanda Arman benim gibi çok şakacıdır :).


    Demek için ısınmamıştı...yazdım kenara. :D

  • Güzel konu olmuş, iyi aklına gelmiş Kerem'in. Ben de bir kaç kişiden bahsedeyim madem :).


    Salonçenuri53 : Forumda şuan en samimi olduğum, en güvendiğim, en saygı duyduğum iki kişiden biri :). Birçok ortak yanımız var. Geceleri kendisinin de dediği gibi uzun uzun konuşuruz. Hemen hemen her konu hakkında uzunca konuşmuşuzdur. Benim gibi erken yatmayan, fanatik Fenerbahçe'li bir karsever. Havaforum'la iyiki tanışmışım ki onun gibi bir dostu elde edebilmişim. Abi kardeş gibiyiz kendisiyle.


    Siberianist : Nickini sık sık yanlış yazdığım, forumun en sevdiğim, en güvendiğim ve saygı duyduğum yazarlarından biri. Semih abi hakkında ki yazımda ''iki kişiden biri'' demiştim, biride Siber. Foruma ilk kayıt olduğumdan beri en sevdiğim isimlerdendi gerçekten. Özellikle geçen kış, meteorolojiden spora, spordan kız olayları hakkında (:D) her şeyi konuştuk. Oda benim için çok değerli, sevdiğim bir dostum. İyi ki Havaforum'la tanışmışımda onu tanımış dediğim isimlerden biri.


    KarTutkusu03 : İlk başkta İskender (forumda ki nicki ultraslan'lı bir şeydi) ben ve Kerem çok samimiydik. Whatsapp grubunda saatlerce konuşur ve eğlenirdik. Hatta bazen Oğuz'da bize katılırdı ama onun internet sıkıntısı oluyordu biraz. Her neyse, eskiden çok sıkı dostuk. Bazı kötü olaylar olunca aramız açılsada hala sevdiğim, değer verdiğim biri. Yaratıcı bir arkadaş :).


    CrossBench : Ben yöneticiyken en çok onun yönetici olmasını istiyordum. Zeki, uzun yazı yazmayı seven ve bundan sıkılmayıp, üşenmeyen, tartışması zevkli bir arkadaşımız. Kendisi değerli görevini başarıyla yerine getiren, birçok konuda bilgili olan zeki bir üyemiz. Benim de Sneijder'i görünce direk aklıma o geliyor :D.