Narsil ben iki hafta sonra sesimi çıkarmaya başlarım gibi abi :D2:D2
Yabancı Ülkelerdeki Meteorolojik Hadiseler
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Pittsburg canlı
New Jersey / Bridgewater
Bloomsburg
-
Narsil ben iki hafta sonra sesimi çıkarmaya başlarım gibi abi :D2:D2
sen benim böyle dediğime bakma bizde ses çıkartırız ama şunu görsek en azından hasretimiz doyasıya biter..
-
Japonya'nın çoğu kesimi kar altında, Tokyo öylece bakıyor. Eğer gerçekse bu görüntü.
-
Ben üç çeyrek arası bir New Jersey alırım😊
-
Daha karşımdaki 1700 metrelik tepede kar yok şu videoları görünce fenalaşıyorum bir garip oluyorum :bawling:
-
Bazı forum ve haber köşelerinde Tokyo'da son yılların en yoğun kar yağışı yağdı, metrelik ölçümler yapıldı vs. içerikleri gerçeklikle alakası yoktur Doğru haberler için forumumuzu takip edebilirsiniz..
-
Bazı forum ve haber köşelerinde Tokyo'da son yılların en yoğun kar yağışı yağdı, metrelik ölçümler yapıldı vs. içerikleri gerçeklikle alakası yoktur Doğru haberler için forumumuzu takip edebilirsiniz..
Japonya ya vize varmıydı hocam
-
New York'da kar yağışı başladı bu daha başlangıç
.
Times Meydanı
-
Lapa Lapa
-
Yeter artık nolur atmayın... :(3232:(3232:(3232
-
Japonda ki kar yağışı gerçekten inanılmaz...
-
abartmayin ya altı üstü bi adam boyu kar yagmis. Kiskanmiyoruz 😢
-
Times Meydanı kopuyo
-
ABD,Pennsylvania'da ki Greencastle şehride veriyor coşkuyu
-
çok kıskanıyorum bi 40 cm yeterli be
-
Adamlar haftada 1 sistem kovalar biz kış boyunca 1 sistem
-
Japonda ki kar yağışı gerçekten inanılmaz...
Sanıyorum böyle bir yağiş görmemiz için ekstrem doğa olayları olması lazım turkiye de olması pek olası değil gibi yada tası tarağı toplayıp Japonya ya
-
Abi nolur atmayın artık. Dayanamıyorum yine gelip bakıyorum bu başlığa. Her bakışımda daha da kötü oluyorum. Hakikaten kafayı yemek üzereyim.
Japonya'ya gidecem en sonunda
5 yıllık kar hasretim var. Hepimizin kar hasreti var. Hislerimi tarif edemiyorum. Beni siz anlıyorsunuz zaten. 5 yıldır baba sistem görmüyorum. Çıldırmak üzereyim.
-
Sanıyorum böyle bir yağiş görmemiz için ekstrem doğa olayları olması lazım turkiye de olması pek olası değil gibi yada tası tarağı toplayıp Japonya ya
Hocam bizim gitmemize gerek yok. İçimizden sadece bir kişi Japonya'ya gitse yeter oraların batının kuruması için.
-