Bu berbat kışın iyi bir sonla bitmesi zaten beklenemezdi sürekli sıcak Ataklı günlere devam
Posts by Azorator
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
yaz gelsin de hepimiz kurtulalim
-
Biz edirne olarak yaza girdik sizi bilmem
-
Her güncellemede ayrı çıktılar veriyor modeller tutarlılık seviyesi yerlede ee abuk subuk yeni parametreler yapay zeka filan eklediler tutarlılık yükseleceğine düştü 2017 gibi güncellemeleri geri alsınlar eskiden 1 haftadan ne gösterirse o gelirdi şimdi tırt
-
İstanbul adına kötü olabilir ama Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik gibi şehirler için gayet güzel bir güncelleme oldu
istanbul adına konuşmuyorum tabiki üstelik o kadar vadede muhakkak değişimler olacaktır
-
tamamen Karadeniz ve Doğu Anadolu sistemi olur birazda doğu Marmara bi sure diyelim
-
gfs öğlen güncellemesi bizim için olumlu değil ki marmarada çoğu yer kuru soğuk hemde dehşet bir soğuk vermiş balkanlardan gelmediği sürece bizim için pek mühim olmuyor maalesef o soğuk çekirdek tepemizde olmaması lazım üstelik alcak basınç orta Anadolu o ab nin solunda kalan taraf kup kuru ayaz çeker fakat gfs yi bildiğimiz için sorun değil aksama aynı saate Afrika verebilir
-
tek kelime ile rezalet uzun vade bi 10 gün takip etmemek mantıklı
-
gfs 300 lü saatlere bakmayin hayallerimizle oynuyor
-
rezil azor ya bir hamle yapamadı kıbrısın üstündeki alcak basınç ne inatçıymıs yapıştı kaldı vallahi egede olsa anında kayardı
-
En son sağlam kar aldığımız kış 2021'de de Aralık, Ocak çöp olmuştu. Ama 15 şubattan 20 şubata kadar ağır bir kar yağışı almıştık. Bu da olumlu bir done olarak kalsın. Belki kendimizi kandırmada bir yararı olur 😪😊
Bünyamin sürmeli ye göre şubat ağır bir sistem ihtimali gözükmüyor ki kasımdan beri dedikleri oluyor
-
Turgutlu da oturuyorum,rakımım 350 İzmir körfezi kuş uçumu 40 km.
Gördüğüm en ekstrem örtülü kar 22 Nisan 2015 , 10 cm civarında birikim yaptı. Gerçi akşama kadar eridi ama, demek istediğim daha tam 3 ay potansiyel var.
Ayrıca meşhur 1987 kışı Mart ayında gerçekleşmiştir. Enseyi karartmayın vesselam, gün doğmadan neler doğar
Nisanda düşük takımda kar beklemek hayalperestlik olur hocam yüksek rakım için bisey diyemem
-
şu azordaki tipe bak rezalet
-
Edirne anlik resimler seyirlik bir yağış oldu yer yer güzel örtü yaptı su an baya bi seyreldi fakat arabaların üstü yeşillikler çatılar çok güzel örtü yaptı yağış biraz daha hızlansa sıcaklıkta düşseydi yollarda tutardı buna da şükür
-
şubat ta var önümüzde ama ne olur kestiremiyorum
-
Yagis olur soğuk olmaz soğuk olur yağış olmaz yıllardır böyle iğrenç bi trendin içindeyiz insanın sistem takip edesi gelmiyor vallahi
-
Yagisimiz fena degil ama kar olarak tarihin sayili kotu kislarindan biri olma yolunda maalesef..yapacak birsey yok.ya yagisimizda olmasaydi?
Nerde o eski kışlar dedirten cinsten bu sene
-
Ben bu yıl hiç takip etmedim Bünyamin hocayı. Ne demişti bu kış için hocam.
Nokta atışı yaptı maasallah adam Kasım ayında tak tak saydı ne dediyse oyle gidiyor
-
Çok dandik cılız bir kar yağışı var
Sıcaklık yeterli değil aksam belki bir örtü oluşabilir yuksekler daha iyi durumda şu anda
-
edirne harika kar yagiyor